Vigo – Amsterdam 2:2 (kon.) | Liége – Panathinaikos 2:2 (kon.) | Doneck – Gent 5:0 (kon.)
Konyaspor – Braga 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Schalke 0:1 (kon.) | Salzburg – Nice 0:1 (kon.)
Karabach – Solún 2:0 (kon.) | Liberec – Fiorentina 1:3 (kon.) | Be'er Sheva – Sparta Praha 0:1 (kon.)
Inter – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Zürich 1:1 (kon.) | Osmanlispor – Villarreal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Astana 4:1 (kon.) | Manchester United – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Feyenoord – Zorja Luhansk 1:0 (kon.)
YB Bern – APOEL 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Qäbälä 1:0 (kon.) | Mainz – Anderlecht 1:1 (kon.)
Dundalk – Zenit 1:2 (kon.) | Alkmaar – Tel Aviv 1:2 (kon.) | AS Rím – Austria 3:3 (kon.)
Plzeň – Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Bilbao 2:0 (kon.) | Rapid Viedeň – Sassuolo 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
3:3 (2:1)
FK Austria Viedeň
Štvrtok 20.10.2016, 21:05 • Stadio Olimpico • Európska liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z Európskej ligy UEFA. Taliansky AS Rím je momentálne na čele E-skupiny a svoju pozíciu bude chcieť potvrdiť aj v zápase s rakúskou Austriou Viedeň. Zápas sa začína o 21:05 hod.

    AS RÍM

    Futbalisti AS Rím majú pomerne slušnú formu, keď posledné tri súťažné zápasy vyhrali. V talianskej Serii A im momentálne patrí 2. priečka, tesne za vedúcim Juventusom Turín. V druhej najprestížnejšej európskej súťaži odohrali dva duely. V tom prvom príliš nepresvedčili a v Štruncových sadoch s Plzňou len remizovali 1:1. Následne si zverenci Luciana Spallettiho napravili reputáciu, keď si doma poradili s rumunskou Astrou Giurgiu (4:0). Hviezdou zápasu nebol nikto iný, ako Francesco Totti. Rímsky cisár síce neskóroval, ale v zápase sa zaskvel troma gólovými prihrávkami. Hlavným útočným ťahúňom je nepochybne Edin Džeko. Bosniak je so siedmimi gólmi najlepším strelcom Serie A a v uplynulom kole dvoma gólmi rozhodol o cennom triumfe Rimanov na pôde Neapolu (1:3). V úvode sezóny má taliansky kormidelník menšie problémy so zostavou, keďže zranení sú Thomas Vermaelen, Kevin Strootman či Diego Perotti.

    AUSTRIA VIEDEŇ

    Rekordný 24-násobný rakúsky majster sa v skupinovej fáze Európskej ligy predstavuje po štyroch rokoch. Jeho cesta ale bola poriadne tŕnistá. V predkolách musel prejsť až cez trojicu súperov, pričom najväčšie problémy mal so Spartakom Trnava. Po prehre v domácom prostredí to mala Austria poriadne nahnuté, no vyrovnávajúci gól Kevina Friesenbichlera a nepremenená penalta Marka Mikoviča rozhodli v jej prospech. V samotnej E-skupine má na svojom konte štyri body, keď najskôr vyhrala na pôde Astry Giurgiu 2:3 a následne uhrala pred vlastnými fanúšikmi bezgólovú remízu s Plzňou. Dnes ju čaká v poradí jedenásta vzájomná konfrontácia s talianskym futbalom. Na Apeninskom polostrove doposiaľ Austria strelila len jeden gól, dvakrát remizovala a trikrát prehrala. Dobrou správou je to, že po jednozápasovom treste sa do zostavy vráti Lukas Rotpuller. Na druhej strane, chýbať bude dlhodobo zranený Ronivaldo a otázny je štart v prípade dvojice Robert Almer a Richard Windbichler.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Rím: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Juan Jesus – Nainggolan, Paredes, Gerson – Iturbe, Totti (C), El Shaarawy.
    Náhradníci: Szczęsny – Strootman, Džeko, Salah, Emerson Palmieri, Grossi, Marchizza.

    FK Austria Viedeň: Almer (C) – Stryger Larsen, Stronati, Filipovic, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Venuto, A. Grünwald, Pires – Kayode.
    Náhradníci: Hadžikić – Vukojevič, Kadiri Mohammed, Tajouri-Shradi, Prokop, Salamon, Kvasina.

    Rozhodca: Vladislav Bezborodov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mala rakúska Austria Viedeň. Na domácej lavičke prekvapujúco začína Edin Džeko a treba spomenúť aj absenciu Daniele De Rossiho.
     
    2
    Po ľavej strane sa dostal k centru brazílsky záložník Felipe Pires. Spätnou prihrávkou hľadal Olarenwajua Kayodeho, ale ten sa k strele nedostal.
     
    3
    Od začiatku zápasu sa rozhodne nehrá v rukavičkách. Juan Manuel Iturbe predviedol nepríjemný zákrok a môže byť rád, že mu ruský arbiter neudelil žltú kartu.
     
    4
    Rakúsky tím začal veľmi sympaticky. Tentokrát predviedol peknú akciu Lucas Venuto, no tiesnený obrancom Federicom Faziom trafil len bočnú sieť.
     
    5
    Radja Nainggolan adresoval dobrý center z pravej strany do miest, kde operuje Stephan El Shaarawy. Taliansky reprezentant sa dostal k lopte, ale so spracovaním si nepotykal.
     
    6
    V úvode zápasu vidíme množstvo osobných súbojov v strede poľa. Aj hostia ukazujú, že dnes rozhodne neprišli len brániť a chcú sa dostať na čelo skupiny.
     
    7
    Na dlhší časový úsek sa dostali k lopte futbalisti z večného mesta. Ich kombinácia sa ale odohráva príliš ďaleko od brány skúseného Roberta Almera.
     
    8
    Robert Almer musel po prvýkrát v dnešnom zápase zasahovať. Alessandro Florenzi predviedol parádnu strelu spoza šestnástky a veľa nechýbalo k tomu, aby sme videli gól.
    8. Alessandro Florenzi (ASR)
     
    9
    Následujúci rohový kop zahrali domáci veľmi šikovne. Na prízemný center si dobre nabehol Leandro Daniel Paredes, ale strelou z prvej minul bránu.
    9. Leandro Daniel Paredes (ASR)
     
    10
    Austria Viedeň bude zahrávať zaujímavú štandardnú situáciu. Gerson si počínal nedovolene v súboji s Felipem Piresom, a tak bude priamy kop zahrávať Raphael Holzhauser.
     
    11
    Raphael Holzhauser poslal nebezpečný center do domáceho pokutového územia. Svoje obranné povinnosti si ale splnil Konstantinos Manolas, ktorý loptu odvrátil.
     
    12
    Stephan El Shaarawy tentokrát neuspel v osobnom súboji. Veľmi dobre zapracoval Jens Stryger Larsen a zažehnal črtajúce sa nebezpečenstvo.
     
    13
    Radja Nainggolan nespracoval dlhú prihrávku dopredu, a tak lopta končí len v rukaviciach brankára Roberta Almera. Ten zakladá ďalšiu útočnú akciu Austrie.
     
    14
    Vzrušenie na Stadio Olimpico bol zbytočné. Stephan El Shaarawy si síce loptu parádne spracoval, dostal sa do šance, no jeho následná prihrávka na Juana Manuela Iturbeho smerovala do ofsajdu.
     
    15
    Hra bola prerušená, pretože po jednom zo súbojov sa ocitol na zemi Olarenwaju Kayode. Faul sa síce nepískal, ale domáci športovo zakopli loptu.
     
    16
    Austria Viedeň dala gól! Tak toto je veľmi prekvapujúci úvod dnešného zápasu. Spomínaný Olarenwaju Kayode poslal výborný center z pravej strany presne na nohu RAPHAELA HOLZHAUSERA a ten efektným volejom otvára skóre stretnutia.
    16. Raphael Holzhauser (AUV) - 0:1
     
    17
    Domáci sú z úvodného gólu značne zaskočení. Aj teraz zbytočne stratili loptu v okolí stredového kruhu, no Austria ich zaváhanie nevyužila.
     
    19
    AS Rím dal gól!
    Hostia sa zo svojho vedenia dlho netešili. Už o necelé tri minúty totiž vyrovnáva skóre zápasu STEPHAN EL SHAARAWY. Ten dostal skvelý pas za obrannú líniu rakúskeho tímu a šikovným oblúčikom prekonal Roberta Almera.
    19. Stephan El Shaarawy (ASR) - 1:1
     
    20
    Výborný zápas pokračuje ďalej. Tempo hry sa zvýšilo a opäť bol v akcii Stephan El Shaarawy. Jeho center z ľavej strany ale odvrátil do bezpečia Petar Filipović.
     
    21
    Robert Almer musel riešiť ďalšiu nebezpečnú situáciu. Juan Manuel Iturbe centroval z pravej strany, ale skúsený brankár vybehol a loptu kryje.
     
    22
    Tak toto je nepríjemný moment. Robert Almer chcel pomôcť hosťujúcim obrancom v rozohrávke, no vyzerá to tak, že sa pri svojom zákroku zranil.
     
    23
    Na trávniku sa teraz nehrá a aj Francesco Totti ukazuje, že budú potrebné nosidlá. Medzitým sa už rozcvičuje náhradný brankár Osman Hadžikić.
     
    24
    Robert Almer je stále v opatere lekárov a v dnešnom zápase s určitosťou skončí. Toto je nepríjemný moment, ktorý ho môže vyradiť na dlhšiu dobu.
    24. Robert Almer (AUV), Osman Hadžikić (AUV)
     
    25
    Tak až teraz sa na trávnik dostáva náhradný brankár Osman Hadžikić. Ten sa bude snažiť zastúpiť svojho skúsenejšieho kolegu v bráne Austrie Viedeň.
     
    26
    Po ošetrovaní pokračujeme v dnešnom zápase. Snáď táto prestávka nenaruší plynulý priebeh hry. Pri lopte sú domáci futbalisti.
     
    27
    Felipe Pires je na svojej ľavej strane veľmi aktívny. Jeho center bol však zblokovaný, a tak budú hostia len vhadzovať v blízkosti domácej šestnástky.
     
    28
    Gerson bol nedovoleným spôsobom poslaný na trávnik, a tak hlavný rozhodca prisudzuje loptu domácim. Voči pravidlám sa previnil Alexander Grünwald.
     
    29
    Táto akcia rímskeho klubu sa neskončila úspešne. Po odkope brankára Osmana Hadžikića sa pokračovalo v hre, no následne fauloval Olarenwaju Kayode.
     
    30
    Úvodnú polhodinu zápasu nám ukončila pekná individuálna akcia v podaní Alessandra Florenziho. Ten si prehodil loptu na ľavačku, ale brankár Osman Hadžikić bol pripravený.
     
    31
    Čoraz viac získavajú územnú prevahu domáci hráči. Navyše, na strane Austrie sa kopia nedovolené zákroky, čo potvrdil aj faul na Juana Manuela Iturbeho.
     
    32
    Domáci to teraz skúšali stredom obrany, ale Francesco Totti loptu nespracoval. Tá následne skončila v moci rakúskeho brankára.
     
    33
    Alexander Grünwald poslal z pravej strany center do domácej šestnástky. Alessandro Florenzi ale loptu spracoval na hrudi, a tak ju sklepol pre brankára Alissona.
     
    34
    AS Rím dal gól!
    Domáci futbalisti otáčajú skóre dnešného stretnutia. Podobne ako pri prvom góle dostal skvelý pas za obranu STEPHAN EL SHAARAWY a technickou strelou posiela Rimanov do vedenia. Autorom gólovej prihrávky nebol nikto iný ako Francesco Totti.
    34. Stephan El Shaarawy (ASR) - 2:1
     
    36
    Alessandro Florenzi sa teraz ospravedlňuje svojmu protihráčovi, pretože ho nedovoleným spôsobom zložil na trávnik. Pri lopte tak ostanú hostia.
     
    37
    Tarkan Serbest sa dostal k odrazenej lopte a spoza pokutového územia vystrelil. Jeho half-volej bol však veľmi nepresný, a tak budeme svedkami odkopu od brány.
     
    38
    Stephan El Shaarawy poškuľoval po hattricku. Taliansky reprezentant sa odhodlal k strele z veľkej diaľky, ale Osman Hadžikić bol pozorný.
     
    39
    Rimania sa opäť dostali do šance cez svoju ľavú stranu. K lopte sa predral Radja Nainggolan, no vybojoval len rohový kop. Ten zahral Francesco Totti, ale domáci sa nedostali do zakončenia.
     
    40
    Rimania sú v týchto chvíľach jasne aktívnejší. Presadzujú sa najmä cez krídelne priestory, no v tomto prípade zbytočne fauloval Juan Manuel Iturbe.
     
    41
    Ošetrovaný zrejme bude musieť byť aj Stephan El Shaarawy. Toho v osobnom súboji nepríjemne zasiahol hosťujúci Alexander Grünwald.
     
    42
    Austria hrala krátky časový úsek v početnej presile. Využiť to chcel Patrizio Stronati, ale jeho strela mierila vedľa domácej svätyne.
     
    43
    Lucas Venuto sa predral cez ľavú stranu rímskej obrany a strelou z vnútra šestnástky zamestnal Alissona. Následne mohol dorážať aj Tarkan Serbest, ale vo veľkej šanci netrafil loptu.
     
    44
    Rimania budú zahrávať len rohový kop. Loptu si síce v pokutovom území spracoval Radja Nainggolan, ale jeho strelu zblokoval Petar Filipović.
     
    45
    Rohový kop zahral Francesco Totti. Opäť sa pokúsil zahrať nacvičený signál, no tentokrát na jeho prízemný center žiadny spoluhráč nereagoval.
     
    45+1
    V prvom polčase sa budú nadstavovať ešte tri minúty. Na začiatku tej prvej dostáva žltú kartu Federico Fazio, ktorý nedovolene zastavil Olarenwajua Kayodeho.
     
    45+2
    Fantastický obranný zákrok sklzom predviedol Radja Nainggolan. Belgičan jednoznačne zasiahol loptu, a tak o penalte nemôže byť ani reči.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvé dejstvo máme za sebou. Hostia doňho vstúpili veľmi dobre a zásluhou Raphaela Holzhausera otvoril skóre stretnutia. Z vedenia sa ale tešili necelých 120 sekúnd. Rýchlo totiž vyrovnal Stephan El Shaarawy a následne ten istý hráč zariadil Rimanom jednogólové vedenie. V prvom polčase sa zranil hosťujúci brankár Robert Almer, a tak musel do hry vstúpiť Osman Hadžikić. Druhý polčas sa začne približne o 22:10 hod.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Do druhého polčasu vstúpili oba tímy v nezmenenej zostave. Loptu držia na kopačkách domáci futbalisti, ktorí pomaly zakladajú útočnú akciu.
     
    47
    Stephan El Shaarawy prevzal prihrávku na hranici šestnástky, no pri pokuse o strelu ho zastavil jeden z obrancov hostí. Talian si na hattrick musí ešte počkať.
     
    48
    Hostia sa v druhom polčase prakticky ešte nedostali k lopte. Rimania majú hru pod kontrolou a istým spôsobom unavujú svojho súpera.
     
    49
    Na konci siahodlhej rozohrávky bola individuálna akcia Radja Nainggolana. Ten si loptu prehodil na pravú nohu, ale Osman Hadžikić vyráža jeho strelu na roh.
     
    50
    Tentokrát sa belgický stredopoliar v službách AS Rím previnil nedovoleným zákrokom. Následne sa snažil niečo vymyslieť Olarenwaju Kayode, avšak neúspešne.
     
    51
    Teraz sme videli množstvo nepresností v strede poľa. Hostia budú pokračovať v hre vhadzovaním v blízkosti poliacej čiary.
     
    52
    Alexander Grünwald dostal na ľavej strane veľa priestoru. Využil ho na dobrý center, no pred Olarenwajom Kayodem dobre zasiahol Federico Fazio.
     
    53
    Rimania teraz boli ukrátení o nebezpečný priamy kop. Radja Nainggolan si vytvoril priestor a tesne pred šestnástkou mu evidentne pristúpil nohu Patrizio Stronati.
     
    54
    Domáci pokračujú vo svojej taktickej hre. Zatiaľ nie sme svedkami takého vysokého tempa hry, ako tomu bolo v prvom dejstve.
     
    55
    Lucas Venuto rozbehol rýchlu akciu rakúskeho tímu. Zrejme ale nemal dostatok síl, a tak sa snažil nafilmovať aspoň faul. Hlavný arbiter mu na to neskočil.
     
    56
    Akcia hosťujúceho tímu nemohla pokračovať ďalej. Alexander Grünwald totiž zachytil loptu už za postrannou čiarou, a tak budú Rimania vhadzovať.
     
    57
    Radja Nainggolan sa presadil v osobnom súboji a z ľavej strany poslal prízemný center do šestnástky. Nebezpečenstvo ale zažehnal Petar Filipović.
     
    58
    Pri lopte ostanú domáci hráči, pretože nedovolený zákrok predviedol Alexander Grünwald. Faulovaným hráčom bol Federico Fazio.
     
    59
    Rimania mali výhodu rohového kopu, no nezahrali ho dobre. Hostia sa dostávali do brejku, ale skvele zasiahol brankár Alisson, ktorý vybehol takmer k poliacej čiare.
     
    60
    Na druhej strane mali výhodu rohového kopu aj hráči Austrie. Rozohrali ho však nakrátko a následný center Christopha Martschinka nebol presný.
     
    61
    Alexander Grünwald teraz nekompromisne poslal na trávnik Gersona. Hlavný rozhodca najskôr signalizoval výhodu, no následne odpískal faul.
     
    62
    Juan Manuel Iturbe prestrčil loptu na Radja Nainggolana. Belgičan mu chcel prihrávku vrátiť pätičkou, ale jeho paraguajský spoluhráč bol príliš ďaleko.
     
    63
    Do rímskeho pokutového územia teraz smerovalo niekoľko centrov. Tie zrejme mali smerovať na Olarenwaja Kayodeho, ale Nigeríjčan sa k lopte nedostal.
     
    65
    Prvé striedanie na domácej strane. Stephan El Shaarawy dnes hattrick neskompletizuje, pretože ho nahradzuje Mohamed Salah. Taliana to ale očividne nepotešilo.
    65. Stephan El Shaarawy (ASR)
     
    66
    Alexander Grünwald centroval z ľavej strany. Jeho strieľanú prihrávku ale dokázal odvrátiť do bezpečia brazílsky brankár Alisson.
     
    67
    Táto akcia sa úspechom neskončí. Juan Jesus svojim oblúčikom za obranu hľadal Mohameda Salaha, no pred ním chytá loptu Osman Hadžikić.
     
    68
    Olarenwaju Kayode to teraz skúsil strelou z hranice 25 metrov. Brankár Alisson ale nemal absolútne žiadne problémy a jeho pokus zneškodnil.
     
    69
    AS Rím dal gól!
    Domáci tím sa výrazne približuje k dnešnému víťazstvu. Svoju veľkosť opäť ukázal Francesco Totti. Rímsky cisár krásnym centrom z ľavej strany našiel na zadnej žrdi ALESSANDRA FLORENZIHO a ten prudkým volejom skóruje.
    69. Alessandro Florenzi (ASR) - 3:1
     
    70
    Domáci futbalisti kontrolujú priebeh dnešného zápasu a zrejme im víťazstvo neunikne. Po dnešnom stretnutí sa s najväčšou pravdepodobnosťou dostanú na čelo skupiny.
     
    71
    Akcia rakúskeho tímu nemohla pokračovať ďalej, pretože bol signalizovaný ofsajd. Následná strela v podaní Alexandra Grünwalda bola zbytočná.
     
    72
    Hostia teraz mali veľké šťastie. Francesco Totti jemnučkým dotykom s loptou vysunul do brejku Mohameda Salaha, no ten bol v tesnom ofsajde.
     
    73
    Leandro Daniel Paredes vystrelil z veľkej diaľky. Jeho strele síce nechýbala poriadna razancia, no presnosť už troška pokrivkávala.
     
    74
    Hostia sa teraz dostali na dlhší časový úsek k lopte. Niečo sa snažil vymyslieť Felipe Pires, ale veľmi dobre zasiahol v defenzíve Alessandro Florenzi.
     
    75
    Mohamed Salah bol nestrážený v pokutovom území súpera. Francesco Totti mu adresoval prihrávku, no veľmi dobre zapracoval Patrizio Stronati.
     
    76
    Domáci tréner Luciano Spalletti po druhýkrát v dnešnom zápase strieda. Odchádza strelec doposiaľ posledného gólu Alessandro Florenzi, ktorého nahradil Emerson Palmieri.
     
    77
    Na vývoj skóre sa snaží reagovať aj Thorsten Fink. Ten na ihrisko posiela Ismaela Tajouriho-Shradia a naopak sťahuje Lucasa Venuta.
     
    78
    Hostia sa dostali do dobrej šance. Felipe Pires z ľavej strany poslal loptu do ohňa a akrobatickým zakončením sa zaskvel Olarenwaju Kayode. Jeho strela ale tesne minula bránu.
     
    79
    Posledné striedanie v podaní rakúskeho tímu. Na ihrisko prichádza Dominik Prokop a naopak na lavičku náhradníkov smeruje Alexander Grünwald.
     
    80
    Do konca dnešného zápasu nám zostáva ešte približne desať minút. Teraz sa črtala šanca pre Mohameda Salaha, no ten volejom netrafil loptu ideálne.
     
    81
    Posledné striedanie celého zápasu. Priestor predsa len dostane aj najlepší strelec mužstva Edin Džeko. Bosniak nahradzuje Juana Manuela Iturbeho.
     
    82
    Austria Viedeň dala gól! Hostia ešte dramatizujú vývoj dnešného zápasu. Po centri z pravej strany sa lopta odrazila na nohu len 19-ročného DOMINIKA PROKOPA a ten strelou k ľavej žrdi prekonáva brankára Alissona.
    82. Dominik Prokop (AUV) - 3:2
     
    83
    Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu. Juan Jesus poslal dlhú loptu na Edina Džeka, no ten ju nedokázal usmerniť do siete.
     
    84
    Austria Viedeň dala gól! Tak toto je neuveriteľný kolaps favorita zápasu. Domáci futbalisti totálne podcenili ďalší center z pravej strany, do zakončenia sa dostal aktívny OLARENWAJU KAYODE a strelou z tesnej blízkosti vyrovnáva skóre na 3:3.
    84. Olarenwaju Kayode (AUV) - 3:3
     
    85
    Rimania mali výhodu rohového kopu, ale po centri Francesca Tottiho sa do zakončenia nedostali. Rímsky cisár dnes prihral na dva góly, no tie domácim na výhru stačiť nebudú.
     
    86
    Olarenwaju Kayode bol faulovaný v strede poľa a zbiera cenné sekundičky pre svoj tím. Austria Viedeň vstala z popola a je blízko k cennému bodu.
     
    87
    Hosťom sa teraz pomerne dobre darí kúskovať hru. Rimania sa tak nemôžu dostať do záverečného tlaku, ktorý by mohol priniesť rozhodnutie.
     
    88
    Federico Fazio zbytočne stratil loptu a hostia toho dokázali využiť. Aspoň na krátky čas sa dostali k lopte a mohli si troška vydýchnuť.
     
    89
    Edin Džeko si chystal loptu na strelu. Napokon aj skúsil vystreliť spoza šestnástky, no trafil len jedného z obrancov rakúskeho klubu.
     
    90
    Domáci futbalisti sa tešili z gólu, ale ten pre ofsajdové postavenie Edina Džeka neplatí! Opäť ale musíme vyzdvihnúť krásnu prihrávku Francesca Tottiho.
    90. Edin Džeko (ASR)
     
    90+1
    Hlavný rozhodca pridáva k riadnemu hraciemu času ešte tri minúty. Tá prvá je už pomaly na konci a hostia sa zatiaľ dobre bránia.
     
    90+2
    Akcia rakúskeho klubu nemohla pokračovať, pretože Olarenwaju Kayode sa ocitol v postavení mimo hru. Rimania tak rozohrávajú jednu z posledných útočných akcií.
     
    90+3
    Emerson Palmieri už nezachytil loptu na hracej ploche. Hosťujúci brankár Osman Hadžikić tak mohol odkopávať od brány, no za zdržovanie dostáva žltú kartu.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Futbalisti AS Rím mali osemdesiat minút zápas pod svojou kontrolou a nič nenasvedčovalo tomu, že by o dvojgólový náskok mali prísť. Austria Viedeň ale predviedla skvelý záver duelu a vďaka gólom Dominika Prokopa a Olarenwajua Kayoda sa teší z cennej remízy 3:3. Francesco Totti bol po záverečnom hvizde poriadne sklamaný a osobne sa mu vôbec nečudujem. Domáci si nepostrážili dva centre z pravej strany a sú za to potrestaní. Napriek tomu ostávajú na prvej priečke E-skupiny, keďže majú lepšie skóre ako rakúsky klub. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok štvrtkového večera. Dianím na Stadio Olimpico vás sprevádzal Miroslav Kováčik. (23:05:23)

    Miroslav Kováčik

    Góly: 19. El Shaarawy, 34. El Shaarawy, 69. Florenzi – 16. Holzhauser, 82. Prokop, 84. Kayode

    Karty:   45+1. Fazio (ASR) – 90+3. Hadžikić (AUV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:13.
    AS Rím: Alisson – Florenzi (76. Emerson Palmieri), Manolas, Fazio, Juan Jesus – Nainggolan, Paredes, Gerson – Iturbe (81. Džeko), Totti (C), El Shaarawy (65. Salah).
    Náhradníci: Szczęsny – Strootman, Džeko, Salah, Emerson Palmieri, Grossi, Marchizza.

    FK Austria Viedeň: Almer (C) (25. Hadžikić) – Stryger Larsen, Stronati, Filipovic, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Venuto (77. Tajouri-Shradi), A. Grünwald (79. Prokop), Pires – Kayode.
    Náhradníci: Hadžikić – Vukojevič, Kadiri Mohammed, Tajouri-Shradi, Prokop, Salamon, Kvasina.

    Rozhodca: Vladislav Bezborodov