Arsenal – Razgrad 6:0 (kon.) | Paríž – Bazilej 3:0 (kon.) | Neapol – Besiktas 2:3 (kon.)
D.Kyjev – Benfica 0:2 (kon.) | Celtic – Mönchengladbach 0:2 (kon.) | Barcelona – Manchester City 4:0 (kon.)
Rostov – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Bayern – Eindhoven 4:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
6:0 (2:0)
PFC Ludogorets Razgrad
Streda 19.10.2016, 20:45 • Emirates Stadium, London • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vážení fanúšikovia!

    Vítam vás pri sledovaní online textového prenosu zo zápasu základnej A-skupiny Ligy majstrov medzi londýnskym Arsenalom a bulharským Ludogortsom Razgrad. Na Emirates Stadium sa stretnutie začína v tradičnom čase o 20:45.

    ARSENAL

    Arsenal Londýn je pravidelným účastníkom Ligy majstrov, v ktorej nechýbal ani raz za posledných šestnásť rokov. Kanonieri sa však dlhodobo nevedia medzi európskou klubovou elitou presadiť, keď až šesťkrát v rade skončili už v osemfinále. Vlani ich tam po pomerne jasnom priebehu v oboch zápasoch zastavil španielsky gigant FC Barcelona. Zverenci Arsènea Wengera sa do tohtoročnej edície Ligy šampiónov dostali vďaka druhému miestu v tabuľke Premier League. V aktuálnej sezóne majú hráči okolo nového kapitána Laurenta Koscielneho veľmi slušnú formu. V domácej súťaži zatiaľ stratili len štyri body a momentálne dokonca ťahajú sériu šiestich víťazných stretnutí v rade. V generálke dnešný súboj s Razgradom vydreli tri body pred vlastnými fanúšikmi, keď zdolali Swansea City 3:2. V Lige majstrov majú po dvoch odohratých zápasoch na svojom konte štyri body. Na úvod tohtoročnej edície najskôr uhrali s Parížom Saint-Germain remízu 1:1, no a následne si bez väčších problémov poradili s FC Bazilej po výsledku 2:0. Arsènea Wengera tradične trápia zranenia viacerých jeho hráčov. Na listine zranených sa momentálne nachádzajú Per Mertesacker, Aaron Ramsey a Danny Welbeck. Navyše, otázny je aj štart Oliviera Girouda.

    LUDOGORETS RAZGRAD

    Ludogorets Razgrad je suverénom posledných sezón v najvyššej bulharskej súťaži, keď ziskal všetky majstrovské tituly od sezóny 2011/2012. Do Ligy majstrov sa však prebojoval ešte len druhý raz v histórii. Pred dvoma rokmi skončil už v základnej skupine. Ako bulharský majster sa musel Razgrad aj tento rok do hlavnej súťaže Ligy šampiónov prebojovovávať cez predkolá, v ktorých vyradil postupne Mladost Podgoricu, Crvenu Zvezdu Belehrad a Viktoriu Plzeň. V základnej skupine sa ale zverencom Georgiho Dermandžieva príliš nedarí, keď z úvodných dvoch zápasov získali len jeden bod. Najskôr uhrali remízu na Štadióne sv. Jakuba v Bazileji a následne pred vlastnými fanúšikmi nestačili na francúzsky PSG. V generálke na dnešný zápas v Londýne Ludogorets zvíťazil na pôde Pirinu Blagoevgrad 3:1. Trénerovi Dermandžievovi by dnes mal chýbať kvôli zraneniu len Portugalčan Vitinha, inak by mal mať hosťujúci kouč k dispozícii všetkých dôležitých hráčov.


     
    Úvodné zostavy:

    Arsenal FC: Ospina – Mustafi, Bellerín, Koscielny (C), Gibbs – Coquelin, Cazorla – Walcott, Özil, Oxlade-Chamberlain – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Čech – Gabriel, Lucas, Iwobi, Monreal, Xhaka, Elneny.

    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stojanov – J. Minev, Moţi, Palomino, Natanel – Djakov (C), Abel – Wanderson, Marcelinho, Misidjan – J. Cafú.
    Náhradníci: Borjan – Cicinho, Sasha, Quixadá, Keșerü, Plastun, Lukoki..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop patril domácemu Arsenalu, ktorý je dnes jasným favoritom a bude chcieť potvrdiť dobrú formu z domácej súťaže, kde vyhral už šesť duelov po sebe.
     
    2
    V úvode sú však aktívnejší hostia z Razgradu. Laurent Koscielny musel teraz odvracať center Virgila Misidjana z ľavej strany.
     
    3
    Arsenal sa zatiaľ nevie presadiť cez stred poľa. Teraz po ďalšej strate lopty v poliacom kruhu opäť útočili hostia a znovu všetko musel riešiť kapitán Kanonierov Laurent Koscielny.
     
    4
    Konečne sa domácim podarilo dostať sa do blízkosti pokutového územia Razgradu a dokonca z toho bola aj prvá strela zápasu. Brankár Vladislav Stojanov však nemohol mať žiaden problém s nevýrazným pokusom Mesuta Özila.
     
    5
    Ludogorets zatiaľ pôsobí veľmi sympatickým dojmom a snaží sa držať loptu na polovici domácich. Tentroaz však Natanael neprestrčil svoju prihrávku Jonathana Cafúa.
     
    6
    Opäť bol v akcii Arsenal, Alex Oxlade-Cahmberlain sa však nepresadil individuálne cez Jordana Mineva.
     
    7
    Tieto okamihy patria domácemu mužstvu. Najskôr si Theo Walcott neprebral dlhú loptu z hĺbky poľa. Po výkope Vladislava Stojanova však Arsenal pokračoval v akcii. Druhýkrát to skúšal Walcott, tentoraz ho však zastavil José Palomino.
     
    8
    Na pravom krídle sa lopta odrazila k Theovi Walcottovi, avšak jeho center preletel celou šírkou ihriska bez povšimnutia niektorího z hráčov.
     
    9
    Prvá obrovská šanca Arsenalu! Theo Walcott dostal peknú prihrávku do pokutového územia od Santiho Cazorlu, avšak následne úplne sám pred Vladislavom Stojanovom zbytočne hľadal Mesuta Özila.
    9.
     
    10
    Vidno, že Londýnčania sa snažia využiť skvelú streleckú formu Thea Walcotta z posledných týždňov a doposiaľ každá ofenzívna akcia sa končila u tohto rýchlonohého Angličana. Walcott však ani teraz na dlhú loptu od Alexisa Sáncheza nedočiahol.
     
    11
    Arsenal začína preberať iniciatívu. Alex-Oxlade Chamberlain sám zoči-voči brankárovi Stojanovovi triafa len nohy hosťujúceho gólmana a je z toho rohový kop.
     
    12
    Arsenal FC dal gól! Po štandardnej situácii zostala lopta na kopačkách domácich a po dlhšej medzihre poslal Santi Cazorla krásnu loptu na hranicu ofsajdu ALEXISOVI SÁNCHEZOVI, ktorý zvolil technický lob a prekonáva Vladislava Stojanova!
    12. Alexis Sánchez (ARS) - 1:0
     
    13
    Domáci futbalisti sa síce v úvodných minútach pomaly rozbiehali, no v posledných momentoch ovládli dianie na hracej ploche a dočkali sa aj úvodného gólu zápasu.
     
    15
    Svjetoslav Djakov sa snažil preniknúť po pravom krídle, Alex-Oxlade Chamberlain si však veľmi dobre splnil defenzívne povinnosti a je z toho len autové vhadzovanie pre hostí.
     
    16
    Francis Coquelin to skúšal kolmicou na Alexisa Sáncheza, veľmi dobre však zasiahol skúsený obranca Cosmin Moţi.
     
    17
    Virgil Misidjan sa cez Mustafiho nepresadil a následná strela Marcelinha bol mimoriadne nepresná.
     
    18
    Alex Oxlade-Chamberlain poslal k zemi Svetoslava Djakova, lopta tak zostáva na kopačkách hráčov Razgradu.
     
    19
    Prvý váženšjí zákrok Davida Ospinu! Ten sa musel mať na pozore proti prudkému strieľanému centru Wandersona, napokon však loptu dokázal vyraziť do ihriska bez ďalších komplikácií.
     
    20
    Oxlade-Chamberlain sa predieral stredom poľa, tam ale tvrdo narazil na Svetoslava Djakova.
     
    21
    Marcelinho prenikal po pravej strane, defenzíva Arsenalu ale zapracovala veľmi dobre a lopta končí v náruči Davida Ospinu.
     
    22
    V polovici prvého polčasu stratil Ludogorets loptu pri snahe o kombináciu na polovici súpera a Alexis Sánchez vyrazil do rýchleho protiútoku. Čiľana napokon dokázal zastaviť až nejakých 30 metrov od brány za pomoci faulu José Palomino a je z toho štandardná situácia pre Arsenal.
     
    23
    Vladislav Stojanov vyboxoval center Santiho Cazorlu do bezpečia a Razgrad sa postupne presunul až pred Davida Ospinu. Domáci gólman bol napokon donútený aj k zákroku, keď sa do príležitosti v pokutovom území dostal Jonathan Cafú.
     
    24
    Arsenal zatiaľ síce drží loptu po väčšinu priebehu vo svojej moci, Ludogorets však nepôsobí ani zďaleka ustráchaným dojmom a snaží sa využiť každú príležitosť na ohrozenie brány Davida Ospinu.
     
    25
    Santi Cazorla teraz dlhou loptou do pokutového územia hľadal Alexa Oxladea-Chamberlaina, ten bol však v postavení mimo hry.
     
    26
    Mesut Özil mohol zvýšiť na 2:0! Héctor Bellerín prihrával takmer z hranice bránkovej čiary pod seba, kde si loptu prebral práve nemecký stredopoliar, trafil však len dobre postaveného Josého Palomina.
     
    27
    Postranný rozhodca máva postavenie mimo hry, v ktorom bol Alexis Sánchez.
     
    28
    Tak teraz sme videli dve veľké príležitosti na oboch stranách! Najskôr sa po chybe Shkodrana Mustafiho pri pokuse o malú domov takmer dostal do šance Jonathan Cafú, Ospina bol však pozorný. Na druhej strane zase Alexis Sánchez hľadal prudkou prihrávkou z ľavej strany pred prázdnou bránou Thea Walcotta, tomu však k zasiahnutiu lopty chýbal asi krok.
     
    30
    V týchto chvíľach sa nám hra poriadne rozbehla a diváci na Emirates Stadium sa majú na čo pozerať. Mesut Özil opäť posielal loptu na pravú stranu na Thea Walcotta, toho však dobre postrážil Natanael.
     
    31
    Héctor Bellerín nebol v doterajšom priebehu príliš vidieť. Ani tentokrát sa na svojom ofenzívnom výlete neprebil defenzívou Razgradu. Akciu domácich napokon ukončil útočný faul.
     
    32
    V defenzíve Arsenalu sa objavujú veľké diery a jednu z nich teraz takmer na úvodný gól zápasu využil Marecelinho. Ten si po prihrávke od Jonathana Cafúa posunul loptu na os ihriska, avšak Davida Ospinu neprekonal!
    32.
     
    33
    Alexis Sánchez bol teraz nedovolene zastavený Jordanom Minevom a hlavný rozhodca prisudzuje loptu Arsenalu.
     
    34
    Domáci futbalisti sa usadili na dlhšie časové obodbie pred pokutovým územím Razgradu, až to napokon vyústilo do veľkej príležitosti Thea Walcotta. Vladislav Stojanov však vytiahol skvelý zákrok a vyrazil loptu na rohový kop.
     
    35
    Po centri Mesuta Özila od rohovej zastávky hlavičkoval Shkodran Mustafi len nad bránu hostí.
     
    36
    V týchto momentoch vidíme viacero tvrdých súbojov v strede poľa, z ktorých zatiaľ prekvapujúco vychádzajú o niečo úspešnejšie futbalisti Ludogoretsa.
     
    37
    Francis Coquelin potvrdil teraz svoju povesť nekompromisného futbalistu, keď v súboji s Marcelinho zasiahol Brazílčana kopačkou do hlavy. Domáci stredopoliar môže byť rád, že sa to zaobišlo bez žltej karty.
     
    38
    Razgrad následne rozohral nakrátko, napokon však nepresne zakončoval Marcelinho a bude sa odkopávať od brány Davida Ospinu.
     
    39
    Alex Oxlade-Chamberlain hľadal dlhou loptou takmer od vlastnej šestnástky Thea Walcotta, tá však napokondoputovala až k Vladislavovi Stojanovovi.
     
    39
    Na druhej strane sa do veľmi nedoôrazného zakončenia dostal Virgil Misidjan, David Ospina bez prolbémov zasahuje.
     
    40
    Jonathan Cafú predviedol dobrú kontrolu lopty a v strede poľa si proti početnej presile súperov vypýtal nedovolený zákrok.
     
    41
    Santi Cazorla to dnes už po nieľkoľkýkrát skúšal po vzduchu na jedného zo svojich spoluhráčov, Vladislav Stojanov však zatiaľ všetky takéto lopty vyriešil.
     
    42
    Arsenal FC dal gól! Domáci sa krátko pred koncom prvého polčasu dostávajú do dvojgólového vedenia a zabezpečil im ho kto iný ako THEO WALCOTT. Ten si prebral center od Kierana Gibbsa na hranici pokutového územia a nikým nekrytý krásne zakrútil loptu za chrbát Vladislava Stojanova!
    42. Theo Walcott (ARS) - 2:0
     
    43
    Uvidíme, čo gól domácich spraví s hrou Razgradu, ktorý sa do týchto chvíľ prezentoval mimoriadne sympatickým výkonom napriek rýchlo inkasovanému gólu.
     
    44
    Akciu Alexisa Sáncheza teraz zastavil hvizd hlavného rozhodcu, vyzeralo to na faul domáceho futbalistu.
     
    45
    Ďalší center Kierana GIbbsa z ľavej strany, ktorý tentoraz skončil na hlave Alexisa Sáncheza, ale Vladislav Stojanov skvelým spôsobom podržal svoj tím!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.

     
    Máme za sebou prvý polčas stretnutia medzi Arsenalom a Ludogoretsom Razgrad. Domáci favorit vedie po prvom polčase 2:0, keď sa presadili Alexis Sánchez a krátko pred koncom polčasu krásnou strelou aj Theo Walcott. Hostia z Bulharska však predvádzajú sympatický výkon a aj za stavu 0:1 vo svoj neprospech sa snažili tvoriť hru na polovici Londýnčanov. Vytvorili si aj dve či tri pomerne zaujímavé pozície na skórovanie, ku gólu to však zatiaľ neviedlo. Tak uvidíme, čo nám ponúkne druhá štyridsaťpäťminútovka.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas otvorili rozohrávkou hostia z Bulharska, Arsenal však začal mimoriadne aktívne a dobrým pressingom okamžite získal loptu do svojej moci.
     
    46
    Arsenal FC dal gól! Tak toto je pre Razgrad úvod druhého polčasu ako zo zlého sna. Kieran Gibbs hrá dnes skutočne skvelý zápas. Aj tentoraz sa k nemu dostala lopta na ľavom krídle a on ju dokázal poslať presne na ALEXA OXLADEA-CHAMBERLAINA, ktorý umiestnenou strelou k ľavej žrdi.
    46. Alex Oxlade-Chamberlain (ARS) - 3:0
     
    47
    No a Vladislav Stojanov mal tentoraz opäť čo robiť, keď musel vyštartovať proti rozbehnutému Theovi Walcottovi a loptu vyboxovať na rohový kop.
     
    48
    Z následnej štandardnej situácie už rozruch v šestnástke Razgradu nevznikol. Všetko prerušil útočný faul Francisa Coquelina.
     
    49
    Na druhej strane máva postranný rozhodca ofsajd Cafúa.
     
    50
    Jonathan Cafú to tentokrát skúsil ďalekonosnou strelou ďaleko od hranice šestnástky, avšak lopta mu absolútne nesadla a končí len na tribúne za domácou bránou.
     
    51
    Razgrad naďalej pokračuje v sympatickom výkone aj napriek mimoriadne nepriaznivému stavu. Tentoraz prestrkával Wanderson loptu na jedného zo svojich spoluhráčov, dobre však zapracoval Shkodran Mustafi.
     
    52
    David Ospina musel ísť do súboja s Jordanom Minevom a hlavný rozhodca napokon píska v prospech domácich.
     
    52
    Na druhej strane si ofsajdovú líniu neustrážil Mesut Özil.
     
    53
    Theo Walcott hrá síce v posledných týždňoch vo fantastickej forme, ani tá mu však nepomohla k tomu, aby sa presadil proti Natanaelovi.
     
    54
    Teraz Walcott zviedol šprintérsky súboj s Cosminom Moţim, napkon však dobrým vybehnutím zasiahol Vladislav Stojanov.
     
    55
    Arsenal vybojoval loptu na polovici ihriska a Alexis Sánchez vyrazil do rýchleho protiútoku. Na hranici pokutového územia však zaváhal a napokon súboj o loptu proti dvojici Palomino-Minev prehral.
     
    56
    Arsenal FC dal gól! Tak toto je už voči Razgradu trochu kruté. Najskôr sa nepresadil Marcelinho v súboji proti Laurentovi Koscielnemu a lopta sa veľmi rýchlo dostala k MESUTOVI ÖZILOVI, ktorý krásnou umiestnenou strelou pravačkou pridal štvrtý gól domácich.
    56. Mesut Özil (ARS) - 4:0
     
    57
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Santi Cazorla, prichádza Mohamed Elneny.
     
    58
    Opäť bol v permanencii Vladislav Stojanov. Ten teraz musel kryť prudký strieľaný center Héctora Bellerína z pravej strany.
     
    59
    Teraz to skúšal Theo Walcott spoza pokutového územia, ani nadvakrát však neprestrelil Natanaela.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry a aj keď výsledok stretnutia hovorí jasne v prospech Arsenalu, Ludogorets sa však za svoj výkon rozhodne hanbiť nemusí.
     
    61
    Hostia prišli o loptu na hranici pokutového územia Arsenalu, tá sa opäť veľmi rýchlo dostala na opačnú stranu ihriska, kde domáca defenzíva zblokovala center Héctora Bellerína na rohový kop.
     
    62
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Theo Walcott, prichádza Lucas.
     
    62
    Arsenal túto štandardnú situáciu chcel rozohrať nakrátko, úmysel Mesuta Özila však hráči Razgradz prečítali. Napriek tomu zostávajú Kanonieri na polovici súpera.
     
    63
    Francis Coquelin krásne preniesol hru na ľavú stranu, kde bol Mesut Özil, ten ju posunul na Kierana GIbbsa. Center domáceho obrancu našiel v pokutovom území Lucasa Péreza, avšak nový muž na ihriska si s loptou neporadil.
     
    65
    Alex Oxlade-Chamberlain predviedol peknú individuálnu akciu na ľavom krídle, prenikol až do pokutového územia, kde si chcel naraziť s Mesutom Özilom, táto spolupráca však nebola úspešná.
     
    66
    Arsenal sa v tejto chvíli zatiahol na vlastnú polovici a necháva hru tvoriť hráčov Ludogoretsa. Tí však zatiaľ nič špeciálne nevymysleli.
     
    67
    Domáci si pýtali pokutový kop potom, čo sa Alexis Sánchez ocitol na zemi po šprintérskom súboji s Cosminom Moţim, hlavný rozhodca ukázal:"Hrajte ďalej!"
     
    68
    Alexis Sánchez nádherným oblúčikom za obranu našiel Alexa Oxladea-Chamberlaina, ten ale napálil loptu len do brankára Vladislava Stojanova!
    68.
     
    69
    Striedanie v tíme PFC Ludogorets Razgrad: z ihriska odchádza Virgil Misidjan, prichádza Claudiu Keșerü.
     
    69
    Center Mesuta Özila od rohovej zastávky nenašiel ani jedného z jeho spoluhráčov a lopta je v moci hostí.
     
    70
    Claudiu Keșerü sa na ihrisku uviedol postavením mimo hry, rozohrávať bude David Ospina.
     
    70
    Len o pár sekúnd neskôr to Keșerü prehnal s aktivitou v súboji so Shkodranom Mustafim, keď namiesto lopty zasiahol jeho nohu.
     
    71
    Prudký center Alexa Oxladea-Chamberlaina nedokázal Lucas Pérez nasmerovať medzi tri žrde brány, v ktorej stojí Vladislav Stojanov.
     
    72
    Lucas Pérez to teraz skúšal individuálne pri pravej postrannej čiare, proti Natanaelovi sa však nepresadil.
     
    73
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexis Sánchez, prichádza Alex Iwobi.
     
    74
    Lucas Pérez spadol po súboji v pokutovom území s Josém Palominom, ani z tohto však penalta pre Arsenal nebude.
     
    75
    Tak v týchto chvíľach už zápasu jasne dominuje Arsenal. Po dlhej kombinácii na polovici Razgradu sa defenzívou hostí prebíjal Héctor Bellerín, zastavil ho však José Palomino.
     
    76
    Shkodran Mustafi sa teraz veľmi dobre vrátil s Marcelinhom, pred ktorým dokázal loptu odpratať do autu.
     
    77
    Ludogorets sa naďalej snaží dosiahnuť aspoň čestný úspech, dokonca má stále vyšší percentuálny podiel v držaní lopty, avšak proti sformovanej defenzíve domácich stále nevie nič vymyslieť.
     
    78
    Mesut Özil potiahol loptu stredom ihriska a na hranici pokutového územia ju chcel posunúť na Lucasa Péreza, tentoraz však na defenzívu Razgradu nevyzrel.
     
    79
    Na druhej strane pálil spoza šestnástky Marcelinho, avšak opäť len vedľa brány Davida Ospinu.
     
    80
    Striedanie v tíme PFC Ludogorets Razgrad: z ihriska odchádza Wanderson, prichádza Jody Lukoki.
     
    81
    Center nového muža na ihriska Jodyho Lukokiho z pravej strany odpratal suverénnym odkopom do bezpečia Laurent Koscielny.
     
    81
    Lucas Pérez zviedol napínavý šprintérsky súboj s Josém Palominom, ktorý napokon vyznel v prospech obrancu bulharského tímu.
     
    82
    Jody Lukoki sa zamotal do vlastných klučiek, keď sa snažil prejsť cez Kierana Gibbsa.
     
    83
    Arsenal FC dal gól! Domáci opäť vyrazili do rýchleho protiútoku, Alex Oxlade-Chamberlain roztiahol loptu doprava na Lucasa Péreza, ktorý poslal pred brankára Vladislava Stojanova krásnu prihrávku ako na podnose pre MESUTA ÖZILA a Nemec pridáva svoj druhý gól dnešného zápasu!
    83. Mesut Özil (ARS) - 5:0
     
    84
    Ludogorets hneď po rozohratí vyrazil do útoku a Jody Lukoki dokázal proti Kieranovi Gibbsovi vybojovať rohový kop pre svoje mužstvo.
     
    85
    Sám striedajúci Lukoki aj centroval, avšak zakončenie Cosmina Moţiho bolo mimoriadne nevýrazné.
     
    86
    Jodyho Lukokiho však treba pochváliť za aktivitu, ktorou hýri od svojho príchodu na ihrisko. Ani ďalší jeho center sa však s úspechom nestretol.
     
    87
    Arsenal FC dal gól! Napriek všetkým sympatiám voči Razgradu treba povedať, že druhý polčas je doslova exhibíciou Arsenalu, ktorý práve v tejto chvíli dovŕšil poltucet gólov. Lucas Pérez krásnym jeným centrom nabil MESUTOVI ÖZILOVI, a ten trafil krásnym volejom k ľavej žrdi.
    87. Mesut Özil (ARS) - 6:0
     
    88
    No a už to mohlo byť 7:0. Teraz však spolupráca Pérez-Özil skončila len neúspešným pokusom druhého menovaného.
     
    89
    Arsenal hrá v obrovskej pohode a v tejto chvíli absolútne kontroluje zápas držaním lopty na polovici ihriska.
     
    90
    Shkodran Mustafi musel ale teraz zabrať v súboji s Claudiom Keșerüom. Napokon však všetko vyriešil k spokojnosti domácich tribún.
     
    90
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    90+1
    Arsenal mal opäť k dispozícii rohový kop, po ktorom vznikol menší rozruch v pokutovom území hostí, Lucas Pérez však zo zeme dôraznejšie zakončiť nedokázal.
     
    90+2
    Koniec zápasu.

     
    Futbalisti Arsenalu potvrdili svoju veľkú pohodu z posledných týždňov a bulharského majstra Ludogorets Razgrad na vlastnom štadióne rozstrieľali 6:0, keď sa hetrikom v druhom polčase prezentoval Mesut Özil a po jednom góle pridali aj Alexis Sánchez, Theo Walcott a Alex Oxlade-Chamberlain. Razgrad však najmä v prvom polčase predviedol výkon, za ktorý sa rozhodne hanbiť nemusí. To je na dnes odo mňa všetko, prajem vám pekný zvyšok večera! (22:38:15)

    Jakub Kocourek

    Góly: 12. Alexis Sánchez, 42. Walcott, 46. Oxlade-Chamberlain, 56. Özil, 83. Özil, 87. Özil


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:5.
    Arsenal FC: Ospina – Mustafi, Bellerín, Koscielny (C), Gibbs – Coquelin, Cazorla (57. Elneny) – Walcott (62. Lucas), Özil, Oxlade-Chamberlain – Alexis Sánchez (73. Iwobi).
    Náhradníci: Čech – Gabriel, Lucas, Iwobi, Monreal, Xhaka, Elneny.

    PFC Ludogorets Razgrad: V. Stojanov – J. Minev, Moţi, Palomino, Natanel – Djakov (C), Abel – Wanderson (80. Lukoki), Marcelinho, Misidjan (69. Keșerü) – J. Cafú.
    Náhradníci: Borjan – Cicinho, Sasha, Quixadá, Keșerü, Plastun, Lukoki.