Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | D. Moskva – Záhreb 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan sk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Dinamo Minsk 6:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
6:2 (4:0, 1:1, 1:1)
HC Dinamo Minsk
cz Pondelok 10.10.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Vadim ŠIPAČJOV - 6:2
     
    59:50
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí ještě přidávají svou šestou branku v utkání, když se VADIM ŠIPAČJOV dokázal trefit mezi tři tyče střelou z pravého kruhu – 6:2. Asistence: Nikita Gusev.
    58:13 Ilja ŠINKEVIČ - 5:2
     
    58:13
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se ještě dočkali své druhé přesné trefy. ILJA ŠINKEVIČ si sjel na pravý kruh, odkud dokázal prostřelit Šesťorkina těsně nad jeho pravou rukou – 5:2. Šlo už ale pouze o korekci skóre. Asistence: Andrej Stěpanov, Alexandr Kulakov.
    26:03 Nikita USTINĚNKO - 5:1
     
    26:03
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jenom dokázali trefit a připravují tak Šesťorkina o jeho čisté konto. NIKITA USTINĚNKO taktéž z levého kruhu dokázal prostřelit domácího brankáře, kterému kotouč prosvištěl nad jeho levou rukou – 5:1. Asistence: Nikita Komarov, Sergej Drozd.
    23:57 Ilja KABLUKOV - 5:0
     
    23:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak už také Karnauchov musel lovit kotouč ze své sítě. ILJA KABLUKOV se dostal k puku na levém kruhu, odkud svou střelu přetavil už v pátý gól domácího celku – 5:0. Asistence: Jegor Rykov.
    19:17 Jevgenij DADONOV - 4:0
     
    19:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Už v klasickém počtu hráčů na ledě střílel od modré čáry Čudinov a před hostující brankou byl připravený JEVGENIJ DADONOV, který jeho ránu svou tečí uklidil do branky Dinama Minsk, které tak bude muset dohánět už čtyřbrankové manko – 4:0. Asistence: Nikita Gusev, Maxim Čudinov.
    12:28 Nikita GUSEV - 3:0
     
    12:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Deset vteřin stačilo domácím k tomu, aby další početní výhodu využili. NIKITA GUSEV dostal přihrávku před pravou tyčku Scrivensovy branky a dokázal svou střelou najít skulinku mezi jeho lapačkou a tyčkou. Domácí vedou už 3:0. Asistence: Vadim Šipačjov, Dinar Chafizullin.
    08:54 Vjačeslav VOJNOV - 2:0
     
    08:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. VJAČESLAV VOJNOV dostal namazáno na modrou čáru, odkud svou prudkou střelou vymetl pavučiny v brance Minsku a využívá první přesilovou hru svého celku – 2:0. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    02:44 Alexandr CHOCHLAČJOV - 1:0
     
    02:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce Petrohradu. Alexandr Děrgačjov zatáhl kotouč podél levého mantinelu do útočného pásma, kde svou přesnou přihrávkou vyzval ke střele úplně volného ALEXANDRA CHOCHLAČJOVA, který z pravé strany trefil odkrytou klec Scrivense. Domácí se tak ujímají vedení – 1:0. Asistence: Anton Bělov, Alexandr Děrgačjov.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. Chochlačov (Belov, Dergačov), 13. N. Gusev (Šipačov, Chafizullin), 20. Dadonov (N. Gusev, Čudinov), 60. Šipačov (N. Gusev) – 27. Ustiněnko (N. Komarov, Drozd), 59. Šinkevič (An. Stěpanov, Kulakov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Zubarev, , Chafizullin, Čudinov, J. Jakovlev, Belov, Rykov, Rukavišnikov – Kovaľčuk, Daciuk, S. Plotnikov – N. Gusev, Šipačov, Dadonov – Tichonov, Koskiranta, Barabanov – Dergačov, , Chochlačov.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (M. Karnauchov) – Šinkevič, Gragnani, Krajíček, Chenkel, Ustiněnko, Lisovec, Znacharenko – S. Kosticyn, Ullström, Klinkhammer – Matěruchin, Ellison, Linglet – An. Stěpanov, Kulakov, Pavlovič – Karaban, N. Komarov, Drozd.

    Rozhodca: Gusev, Gašilov – Lazarev, Litvinov

    Diváci: 10550