Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | D. Moskva – Záhreb 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan sk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Dinamo Minsk 6:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Pondelok 10.10.2016, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:42 Alexandr SJOMIN - 6:0
     
    54:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Už není absolutně žádný pochyb o tom, že hosté si z Magnitogorsku odvezou pořádný debakl. Filippi načal gólovou akci, když zpoza brány přihrál k mantinelu Chabarovovi, ten oslovil ALEXANDRA SJOMINA a na jeho dělovku Ustinskij neměl nárok. Asistence: Jaroslav Chabarov a Tomáš Filippi.
    51:16 Alexandr SJOMIN - 5:0
     
    51:16
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hráči hostujícího týmu inkasují pátý gól a schytávají nepopulárního "bůra". Při hře v početní výhodě domácí kombinovali v útočném pásmu, ALEXANDR SJOMIN ze strany hledal lépe postaveného spoluhráče, ale k němu ani puk nemusel doputovat, protože se ho jeden z beků nešťastně srazil do vlastní branky. Ustinskému ještě k tomu bránil ve výhledu Osala, takže gólman Jekatěrinburgu toho asi moc neviděl. Asistence: Alexej Bereglazov a Tomáš Filippi.
    30:30 Jevgenij TIMKIN - 4:0
     
    30:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A rozdíl ve skóre je najednou už čtyřgólový! Ustinskij se na ledě ještě ani nestačil pořádně rozkoukat a už na něj v samostatném úniku najížděl JEVGENIJ TIMKIN, který náhradního brankáře Avtomobilistu vykoupal v chytré kličce. Asistence: Oskar Osala a Viktor Antipin.
    29:43 Oskar OSALA - 3:0
     
    29:43
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V polovině základní hrací doby je to 3:0. Krátce po vyhraném vhazování směřoval puk po ose Těreščenko – Denis Kazionov – OSKAR OSALA, finský forward Sochatského prostřelil z vrcholu levého kruhu a vyhnal ho z brány. Asistence: Denis Kazionov a Sergej Těreščenko.
    17:25 Sergej MOZJAKIN - 2:0
     
    17:25
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A rozdíl ve skóre je už dvougólový! Jan Kovář bezvadnou přihrávkou od pravého mantinelu přenesl hru na opačnou stranu, kam si najel SERGEJ MOZJAKIN a lídr kanadského bodování se švihem trefil neomylně k pravé konstrukci brány. Asistence: Jan Kovář.
    10:45 Chris LEE - 1:0
     
    10:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    K velké radosti svých fanoušků domácí tým přesilovou hru využil! Kovář adresoval puk CHRISU LEEMU, který kolmicí hledal u tyče číhajícího Mozjakina. Puk se ale odrazil od brusle bránícího Romanova a pro hosty tak nešťastně, že doputoval až za brankovou čáru. Asistence: Jan Kovář.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 11. Lee (Jan Kovář), 18. Mozjakin (Jan Kovář), 30. Osala (De. Kazionov, S. Těreščenko), 31. Timkin (Osala, Antipin), 52. A. Sjomin (Bereglazov, Filippi), 55. A. Sjomin (Chabarov, Filippi)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Dronov – Wolski, Mozjakin (C), Jan Kovář – Osala, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Zaripov, A. Sjomin, Filippi – Švyrjov, Kaletnik, Timkin – Kosov.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Sochatskij (Ustinskij) – Megalinskij, Kivistö, Ščemerov, Andersén, Turbin, Timašov, Guljajev – Golyšev, Simakov, Koukal (C) – A. Garejev, Torčeňuk, Monja – Česalin, A. Alexejev, Tičar – Buchtele, K. Volkov, A. Romanov.

    Rozhodca: Denis Naumov, Alexej Ravodin – Pjotr Aljošin, Alexandr Něstěrov