Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | D. Moskva – Záhreb 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan sk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Dinamo Minsk 6:2 (kon.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
2:3 (0:2, 0:0, 2:0 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pondelok 10.10.2016, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:38 Jeff Taffe (SBA) - 2:3
     
    64:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovanisti zvládli záverečné momenty predĺženia fantasticky, vytvorili si sériu niekoľkých príležitostí. Napokon ako posledný pálil Tomáš Kundrátek a jeho peknú strelu tečoval pred Sudnicinom JEFF TAFFE! Asistencie: Tomáš Kundrátek, Patrik Lušňák.
     
    62:28
    Maxime Talbot sa z čista jasna objavil pred Poggem, avšak ani toto gólom neskončilo!
     
    55:54
    Vylúčenie v tíme Lokomotiv Jaroslavľ (Stanislav Čistov – 2 min., podrazenie).
    53:50 Petri Kontiola (JAR) - 2:2
     
    53:50
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Tak bohužiaľ, Slovan to dlho nevydržal a inkasuje vyrovnávajúci gól. Okamžite po vyhratom buly napálil puk na bránu Staffan Kronwall a dezorientovaného Justina Poggeho prekvapil PETRI KONTIOLA. Asistencia: Staffan Kronwall.
     
    53:43
    Nepríjemné chvíle teraz čakajú defenzívu Slovana. Jakub Valský totiž odchádza na trestnú lavicu a Bratislavčania sa tak budú musieť brániť presilovke domácich.
     
    49:21
    Kyle Chipchura si prebral puk na útočnej modrej a z osi ihriska ho chcel zavesiť do pravého rohu Sudnicinovej brány. Domáci gólman však vytiahol parádny semafor!
     
    48:31
    Slovan by potreboval na upokojenie čo najskôr streliť treí gól. Teraz sa oň snažil Žiga Jeglič a hľadiskom jarosľavskej arény sa opäť ozval hlboký výdych. Slovanisti však zostávajú v pásme.
     
    46:20
    Po ďalšej mimoriadne nebezpečnej strele Alexandra Polunina z pravého kruhu to teraz v hľadisku arény Lokomotivu len tak zahučalo!
    42:49 Alexandr Polunin (JAR) - 1:2
     
    42:49
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    To, čo sme nechceli, sa stáva realitou. Defenzíva Slovana dvakrát v priebehu pár sekúnd nepokryla ALEXANDRA POLUNINA, a ten využil krásnu prihrávku Pavla Kraskovskeho spoza brány. Asistencia: Pavel Kraskovskij.
     
    41:09
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Marek Viedenský – 2 min., hákovanie).
     
    30:36
    Petri Kontiola si z hostí spravil kužele a následne napálil puk na bránu Justina Poggeho! Slovan pokračuje bez inkasovaného gólu.
     
    22:44
    Za bránou Slovana Marek Ďaloga nezareagoval na pohyb Galimova a následne ho musel podraziť.
     
    16:58
    Jaroslavľ sa opäť musela dostávať do pásma a Pavel Kraskovsky sa z ničoho nič ocitol pred Justinom Poggem. Ten však opäť zasahuje!
     
    15:25
    Andrej Šťastný sa pred brankárom Sudnicinom previnil nedovoleným bránením a v závere tretiny oslabuje hosťujúci tím.
    12:26 Tomáš Kundrátek (SBA) - 0:2
     
    12:26
    Slovan Bratislava dal gól!
    Lepší úvod do zápasu si Slovan nemohol želať! Andrej Šťastný potiahol puk po ľavom krídle a krásne ho posunul na TOMÁŠA KUNDRÁTKA, ktorý sa ako obranca objavil pred domácim gólmanom a nádherne zavesil! Asistencia: Andrej Šťastný.
     
    11:39
    Domáci sa nechú zmieriť s nepriaznivým vývojom zápasu a hneď po rozohratí sa natlačili pred Poggeho, Petri Kontiola však v čistej šanci brankára Slovana neprekonal!
    11:03 Kyle Chipchura (SBA) - 0:1
     
    11:03
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovanisti prežili úvodný tlak domácich a ujímajú sa prekvapujúceho vedenia! KYLE CHIPCHURA ukázal skvelý dôraz pred bránkoviskom a využil zmätky v defenzíve Lokomotivu! Bez asistencie.
     
    03:39
    Obrovská príležitosť Jaroslavle! Slovanisti zatiaľ majú veľký problém dostať sa s pukom von z vlastného pásma. Teraz oň prišili pri ľavom mantineli, na osi ihriska sa k nemu dostal Stanislav Čistov a Justin Pogge musel ukázať svoje umenie!

    Jakub Kocourek

    Góly a asistencie: 43. Polunin (Kraskovskij), 54. Kontiola (Kronwall) – 12. Chipchura, 13. Kundrátek (Šťastný), 65. Ďaloga (Kundrátek, Lušňák)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Murygin) – Koledov, Gavrikov, Kronwall, Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Manuchov – Averin, Čistov, Loktionov – Kozun, Talbot, Kontiola – Apalkov, Mosaljov, E. Galimov – Kraskovskij, Kadějkin, Korškov – Polunin.
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek, Ďaloga, Švarný, Plastino, Rosandić, Meszároš, Pokorný – Taffe, Cheechoo, Šťastný – Jeglič, Nedorost, Viedenský – Valský, Chipchura, T. Kubalík – Šiška, Vopelka, Lušňák – M. Hlinka.

    Rozhodca: Michail Buturlin, Pavel Komarov – Alexander Sadovnikov, Ivan Sazonov (všetci Rusko)