Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | D. Moskva – Záhreb 5:1 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan sk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Dinamo Minsk 6:2 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
KHL Medveščak Záhreb
cz Pondelok 10.10.2016, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:26 Daniil TARASOV - 5:1
     
    48:26
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté ztratili kotouč ve svém obranném pásmu a jsou za to potrestáni pátým gólem! Střílenou přihrávku Arťoma Fjodorova usměrnil za záda bezmocného Hovinena DANIIL TARASOV. Domácí kapitán puk dopravil za brankovou čáru bruslí, ale rozhodčí po konzultaci s kolegou u videa gól uznal. Asistence: Arťom Fjodorov.
    38:21 Andrej An. Mironov - 4:1
     
    38:21
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vedou o tři góly! Po vyhraném buly se dostal puk k ANDREJI AN. MIRONOVOVI, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Denis Kokarev a Ivan Igumnov.
    33:08 Francis PARÉ - 3:1
     
    33:08
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace hostí, která vedla ke snížení! Mike Glumac si vyměnil puk s Blakem Parlettem a poté ho parádně naservíroval před branku FRANCISOVI PARÉMU, jenž udělal Jerjomenkovi kličku a zasunul kotouč do odkryté klece – 3:1. Asistence: Blake Parlett a Mike Glumac.
    20:41 Semjon KOKUJOV - 3:0
     
    20:41
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup domácích do druhé třetiny! Hráči Dinama vyrazili do rychlého kontru, Alexej Cvetkov v útočném pásmu posunul puk k SEMJONOVI KOKUJOVOVI a ten prostřelil Hovinena mezi pravou rukou a tělem. Asistence: Alexej Cvetkov.
    19:25 Alexandr KUZNĚCOV - 2:0
     
    19:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku bleskově využívají a vedou 2:0! Denis Kokarev měl před brankou hned dva volné spoluhráče a tak poslal do ohně prudký pas, který tečoval za záda Hovinena ALEXANDR KUZNĚCOV. Asistence: Denis Kokarem a Juuso Hietanen.
    06:52 Martinš KARSUMS - 1:0
     
    06:52
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Většího prostoru na ledě využil MARTINŠ KARSUMS! Lotyšský útočník ve službách Dinama prolétl mezi dvěma hostujícími beky a tváří v tvář Hovinenovi nezaváhal. Puk za jeho záda zametl bekhendem. Asistence: Maxim Karpov.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 7. Karsums (Karpov), 20. Kuznecov (Kokarev, Hietanen), 21. Kokujov (Cvetkov), 39. Mironov (Kokarev, Igumnov), 49. Tarasov (Fjodorov) – 34. Paré (Parlett, Glumac)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Mironov, Hietanen, A. Osipov, Robinson, Rylov, Barancev, Solovjov – Karpov, Cvetkov, Karsums – Kokujov, Rybakov, Sopin – Kokarev, Igumnov, Kuznecov – K. Kostin, Fjodorov, Tarasov (C) – Šipov.
    KHL Medveščak Záhreb: Hovinen (Smith) – T. Larkin, Bezina, J. Krejčík, Sauve, Katic – Co. Genoway, Mertl, Hedberg – Parlett, Butler, McMillan – Glumac (C), Paré, A. Giroux – Morrisonn, Perkovich, Arkalov.

    Rozhodca: Kubus, Oskirko – Sysujev, Raming

    Diváci: 2658