Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Detroit – Chicago 6:3 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:1 (kon.)
Toronto – Montreal 3:2 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 0:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (po pr.)
Calgary – Winnipeg 0:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
cz Pondelok 03.10.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:20 Matt HUNWICK - 3:2
     
    64:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    James van Riemsdyk už mohl pálit, v levém kruhu pro vhazování se ale neukvapil a místo střely zvolil přihrávku, po které MATT HUNWICK uklidil puk do prázdné brány a ukončil nádherné a dramatické utkání, které vyvrcholilo neuvěřitelným prodloužením. Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.
    59:42 Daniel CARR - 2:2
     
    59:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    David Desharnais si sjížděl s pukem za bránu a krásnou zpětnou přihrávkou našel DANIELA CARRA, který z blízkosti vymetl pravý horní roh brány a vyrovnal stav fantastického utkání osmnáct sekund před koncem na 2:2! Asistence: David Desharnais a Nathan Beaulieu.
    47:35 Morgan RIELLY - 2:1
     
    47:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zach Hyman roztáhl hru doprava na Williama Nylandera, který měl skvělou rychlost a poté ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování našel přesnou přihrávkou najíždějícího MORGANA RIELLYHO, který si srovnal puk ve velké rychlosti a mezi betony Mikea Condona poslal puk do brány. Toronto se ujímá vedení 2:1 a otáčí vývoj utkání na svou stranu. Asistence: William Nylander a Zach Hyman.
    29:19 Nikita ZAJCEV - 1:1
     
    29:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NIKITA ZAJCEV propálil doposud bezchybného Mikea Condona a vyrovnává stav utkání v polovině zápasu na 1:1! Connor Brown našel na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování osamoceného Nikitu Zajceva, který si puk zpracoval a poté ho nádhernou táhlou střelou nad pravým betonem Mikea Condona poslal k levé tyči. Asistence: Connor Brown, Rinat Valiev.
    13:20 Daniel AUDETTE - 0:1
     
    13:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    DANIEL AUDETTE skvěle zužitkoval přihrávku Nathana Beaulieua a tvrdou střelou překonal Jhonase Enrotha, který poprvé v zápase kapituluje a Canadiens se ujímají vedení 1:0! Nathan Beaulieu na levém křídle zvedl hlavu a zpětnou přihrávkou našel Daniela Audetteho, který střelou po ledě bez přípravy z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Nathan Beaulieu.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 30. Zajcev (Brown, Valiev), 48. Rielly (Nylander, Hyman), 65. Hunwick (Riemsdyk, Bozak) – 14. Audette (Beaulieu), 60. Carr (Desharnais, Beaulieu)


    Toronto Maple Leafs: Enroth (31. Sparks) – Hunwick (A), Zajcev, Rielly, Polák, Marinčin, Valiev – Bozak (A), Kadri, Komarov (A) – Matthews, Gauthier, Nylander – van Riemsdyk, Michálek, Marner – Hyman, Brown, Martin. Trenér: Mike Babcock.
    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Redmond, Sergačev, Petry (A), Beaulieu (A), Barberio – Desharnais (A), Hudon, Addison – Carr, Lehkonen, Audette – McCarron, Scherbak, Andrighetto – Terry, Matteau, De La Rose. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodca: TJ Luxmore, Marc Joannette. Čároví: Scott Cherrey, Kory Nagy

    Diváci: 18912