Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Detroit – Chicago 6:3 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:1 (kon.)
Toronto – Montreal 3:2 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 0:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (po pr.)
Calgary – Winnipeg 0:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
cz Pondelok 03.10.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Roman Polák (TOR) 0+0, 4 střely, čas na ledě 14:54
    Martin Marinčin (TOR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:59
    Milan Michálek (TOR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:21 (04:02:38)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Matt Hunwick (TOR) 1+0
    2. Morgan Rielly (TOR) 1+0
    3. Daniel Carr (MTL) 1+0
     
    Statistiky: střely na bránu: 31-26, zablokované střely: 12-14, hity: 26-30, trestné minuty: 8-12.
     
    Kanadské derby mezi Torontem a Montrealem vygradovalo v Air Canada Centre nezapomenutelným a neopakovatelným prodloužením, v jehož úvodu se oba dva týmy řítily do samostatného úniku, Toronto dokonce dvakrát, gól ale padl až 40 sekund před jeho konec, když se po krásné přihrávce Jamese van Riemsdyka, který se zachoval nesobecky, prosadil střelou do prázdné brány Matt Hunwick. Konečný výsledek. Toronto Maple Leafs 3 Montreal Canadies 2.
     
    Konec zápasu.
    64:20 Matt HUNWICK - 3:2
     
    64:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    James van Riemsdyk už mohl pálit, v levém kruhu pro vhazování se ale neukvapil a místo střely zvolil přihrávku, po které MATT HUNWICK uklidil puk do prázdné brány a ukončil nádherné a dramatické utkání, které vyvrcholilo neuvěřitelným prodloužením. Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.
     
    63:38
    Mitchell Marner se tak dlouho otáčel v levém kruhu pro vhazování s pukem, až z otočky napřáhl k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Mike Condon ji ale levým betonem vykopl!
     
    62:48
    Canadiens se řítili do další skvělé šance, jenže Garret Sparks vytáhl skvělý zákrok a betonem puk vyrazil.
     
    60:49
    Oba dva týmy se v rychlém sledu řítily do samostatného úniku, Toronto dokonce dvakrát, jenže Tyler Bozak ani James van Riemsdyk nedokázali skórovat! Bozaka vychytal fantastický Mike Condon, zatímco Riemsdyk pálil mimo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Toronto Maple Leafs prohrávalo po gólu Daniela Audetteho, jenže dvěma góly v řadě v podání Nikity Zajceva a Morgana Riellyho otočilo utkání a mířilo za výhrou, tu ale oddálil 18 sekund před koncem Daniel Carr. Čeká nás prodloužení. Skóre po 60 minutách. Toronto Maple Leafs 2 Montreal Canadiens 2.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:42 Daniel CARR - 2:2
     
    59:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    David Desharnais si sjížděl s pukem za bránu a krásnou zpětnou přihrávkou našel DANIELA CARRA, který z blízkosti vymetl pravý horní roh brány a vyrovnal stav fantastického utkání osmnáct sekund před koncem na 2:2! Asistence: David Desharnais a Nathan Beaulieu.
     
    59:35
    Montreal má obrovský tlak a snaží se vyrovnat, jenže Garret Sparks drží Toronto nad vodou.
     
    59:01
    Jeff Petry si srovnal na vrcholu levého kruhu pro vhazování puk na hůl a poté napřáhl k nádherné táhlé střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě, a hra byla přerušena!
     
    58:27
    Mike Condon vyjel na střídačku a Montreal to zkusil ve hře 6 na 3, během které z pravého kruhu pro vhazování opět pálil nebezpečně bez přípravy David Desharnais, jeho střela s příklepem letící těsně nad ledem ale opět skončila na fantastickém Garretovi Sparksovi, který tentokrát zasáhl levým betonem!
     
    57:48
    Garret Sparks s obrovskými problémy v blízkosti levé tyče vyrazil nebezpečnou střelu bez přípravy v podání Davida Desharnaise, situaci ale ustál a Toronto stále vede 2:1!
     
    57:29
    Montreal si vyžádal oddechový čas. Canadiens budou hrát po chybě Romana Poláka 1 minutu a 38 sekund přesilovou hru 5 na 3, kterou navíc ještě mohou v případě potřeby umocnit odvoláním brankáře!
     
    57:29
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Roman Polák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    57:07
    Matt Hunwick usedl na trestnou lavici za podražení a Montreal má v závěr utkání velkou možnost vyrovnat stav utkání na 2:2. Mike Condon navíc zůstal na střídačce, takže nyní se hraje ve hře 6 na 4!
     
    57:07
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Matt Hunwick – 2 min., podražení).
     
    56:32
    Milan Michálek se dokázal protlačit přes jednoho z hráčů Montrealu v levém kruhu pro vhazování do zakončení, jenže jeho následná střela byla sražena do rohu ledové plochy.
     
    55:50
    Fanoušci cítí, že jejich hráči potřebují povzbudit, a z hlediště Air Canada Centre se ozývá hlasitý pokřik "Go Leafs go, go Leafs go!"
     
    55:08
    Toronto v dnešním zápase hrálo již šest přesilových her, jenže ani jednu z nich nedokázalo využít. Na druhou stranu, domácí to nemusí mrzet, protože necelých pět minut před koncem vedou 2:1.
     
    54:46
    Canadiens přečkali další oslabení a před bránou Garreta Sparkse se zčistajasna zrodil úplně sám Jeff Petry, jenže jeho následná střela zamířila nad! "Ou", to byla šance.
     
    54:13
    James van Riemsdyk nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela letící těsně nad ledem mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Mike Condon ale opět výborně zakročil pravým betonem, kterým puk vyrazil mimo!
     
    53:22
    William Nylander tvrdě vypálil bez přípravy od modré čáry, jeho následná střela ale skončila na pravém betonu Mikea Condona.
     
    52:40
    Mark Barbiero vyhodil puk zbytečně přes ochranné sklo a Canadiens byli potřetí v zápase potrestáni za zdržování hry. Jako by Montreal chtěl dnes fanouškům v Torontu darovat suvenýr!
     
    52:40
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Mark Barbiero – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:36
    Milan Michálek se málem řítil do samostatného úniku, jenže mezi kruhy pro vhazování zapomněl puk za sebou a jednou rukou už se mu ho nepodařilo usměrnit zpět do jízdy! Škoda.
     
    51:47
    Tyler Bozak na levém křídle nedosáhl na přihrávku svého spoluhráče přes šířku útočného pásma a další útočná snaha Maple Leafs tentokrát žádné vzrušení nepřinesla.
     
    50:32
    Auston Matthews je velice talentovaným hokejistou a před pár okamžiky to ukázal, když nebezpečně pálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:00
    Do konce utkání zbývá odehrát přesně deset minut a zatím jsme viděli tři góly, z nichž dva vstřelili domácí hokejisté Toronta.
     
    48:52
    Jacob De La Rose se snažil před bránou protlačit puk za záda Garreta Sparkse, ten ale zatím chytá dobře a po vystřídání Jhonase Enrotha drží čisté konto.
    47:35 Morgan RIELLY - 2:1
     
    47:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zach Hyman roztáhl hru doprava na Williama Nylandera, který měl skvělou rychlost a poté ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování našel přesnou přihrávkou najíždějícího MORGANA RIELLYHO, který si srovnal puk ve velké rychlosti a mezi betony Mikea Condona poslal puk do brány. Toronto se ujímá vedení 2:1 a otáčí vývoj utkání na svou stranu. Asistence: William Nylander a Zach Hyman.
     
    46:54
    Od poloviny utkání chytá v bráně Maple Leafs místo Jhonase Enrotha brankář Garret Sparks, který zatím předvedl pět zákroků.
     
    46:27
    Leo Komarov dostal před bránu nádhernou přihrávku z levého křídla a ocitl se sám před Mikem Condonem, vzápětí ale puk příliš podebral a jeho střela z blízkosti zamířila nad!
     
    45:07
    Andrej Marinčin dal o sobě vědět nádhernou a velice tvrdou střelou od modré čáry, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Mike Condon ale i přes stížený výhled dokázal předvést skvělý zákrok a pravým betonem puk reflexivně vyrazil mimo!
     
    44:51
    Mike Condon ukryl nahození Maple Leafs v lapačce a z poslední části zápasu je odehráno necelých pět minut.
     
    43:56
    Michajl Sergačev se pomazlil na modré čáře s pukem a poté napřáhl k prudké střele s příklepem, po které Jhonas Enroth musel předvést těžký zákrok, puk ale vyrazil!
     
    43:39
    Zach Hyman dobře napadal rozehrávku Canadiens za jejich vlastní bránou, puk se mu ale těsně nepodařilo získat.
     
    42:58
    Maple Leafs na pravém křídle vybojovali kotouč a Nikita Zajcev na modré čáře okamžitě vypálil, jeho diagonální střela ale zamířila daleko vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány.
     
    42:05
    Canadiens se snaží rychle zareagovat a z levého křídla nahazoval puk směrem na bránu Jeremiah Addison, puk z jeho hole ale zamířil vedle přední levé tyče.
     
    40:59
    Milan Michálek odehrál v úvodu třetí třetiny fantastické střídání a z levého kruhu pro vhazování se krásně přetlačil před bránu, kde předvedl nádhernou stahovačku! Vzápětí ale ztratil stabilitu a vleže nedokázal puk proti levému betonu Mikea Condona protlačit do brány.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: střely na bránu: 18-11, zablokované střely: 7-9, hity: 17-19, trestné minuty: 4-10.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:00.
    Ještě jednou gól obránce Nikity Zajceva, který vyrovnal na 1:1.

     
    Toronto vstupovalo do druhé třetině s jednobrankovým mankem a stejně jako v té první bylo lepším týmem. Tentokrát to ovšem přineslo výsledek, když se v polovině zápasu krásnou střelou k levé tyči blýskl Nikita Zajcev a vyrovnal. Z aktivní hry Maple Leafs pramenily přesilové hry, ve druhé třetině dokonce čtyři v řadě, domácí hokejisté Toronta ale nedokázali ani jednu z nich využít. Skóre po druhé třetině. Toronto Maple Leafs 1 Montreal Canadiens 1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Charles Hudon to ještě zkusil před druhou přestávkou, jeho pokus ale zablokoval obránce Nikita Zajcev.
     
    Greg Pateryn a dorážející Artturi Lehkonen mohli z ničeho nic v závěru druhé třetiny vrátil Montrealu ztracené vedení, jenže Jhonas Enroth byl proti a nadvakrát skvěle zasáhl!
     
    38:15
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Roman Polák – 2 min., podražení).
     
    38:07
    Toronto je bylo během druhé třetiny výrazně lepší a zaslouženě se mu podařilo vyrovnat. Auston Matthews se navíc nyní dostal ke střele, tu ovšem zablokoval Jeff Petry.
     
    37:01
    Vyloučený Nathan Beaulieu se podruhé v řadě vrátil z trestné lavice a po zápase koupí svým spoluhráčům pivo za to, že obě dvě oslabení, která zavinil, přečkali bez úhony.
     
    36:37
    Morgan Rielly se ocitl ve skvělé šanci, jenže bránu přestřelil, zatímco následný pokus Lea Komarova od modré čáry zablokoval dobře clonící Mark Barbiero.
     
    35:46
    Morgan Rielly a vzápětí James van Riemsdyk v rychlém sledu tvrdě vypálili a jejich střely volaly po gólu, Mike Condon ale situaci ustál a obě střely zneškodnil!
     
    35:26
    Auston Matthews dnes patří mezi často vytěžované hráče a nechybí ve speciálních formacích pro přesilovky, jenže nyní se dostal teprve ke druhé střele, a ta navíc skončila mimo.
     
    35:20
    Nathan Beaulieu vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo do hlediště a zbytečně posílá Montreal znovu do čtyř. Obránce Canadiens usedá na trestnou lavici podruhé v řadě a daruje Torontu další možnost otočit utkání na svou stranu.
     
    34:53
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nathan Beaulieu – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    34:26
    Roman Polák odvedl v obraně dobrou práci, když za cenu vlastního zdraví zastavil prudkou střelu Svena Andrighetta.
     
    33:34
    Omlouvám se, James van Riemsdyk nezamířil mezi tři tyče dnes poprvé, ale podruhé.
     
    32:56
    James van Riemsdyk se snad poprvé v zápase dostal ke střele, na dobře postaveného Mikea Condona ale nevyzrál.
     
    32:17
    Canadiens i přes oslabení vyrazili do rychlého protiútoku, po kterém zahrozil Stefan Matteau, taktéž jeho pokus ale zamířil mimo a oba brankáři jsou během posledních okamžiků bez práce.
     
    31:33
    William Nylander se pokusil otočit stav utkání na stranu Maple Leafs, jenže jeho pokus v přesilové hře zamířil mimo.
     
    31:09
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nathan Beaulieu – 2 min., faul loktem).
     
    30:48
    Jacob De La Rose se postavil na vhazování proti Tylerovi Bozakovi a získal puk na hokejky hráčů Montrealu.
     
    30:13
    Charles Hudon ukončil dobrou pasáž Maple Leafs prudkou střelou zápěstím, kterou zastavil připravený Jhonas Enroth.
     
    29:40
    Nikita Zajcev je při chutí a pár sekund po vstřelení vyrovnávací branky se pokusil utkání úplně otočit, jeho následný pokus byl ale zablokován.
    29:19 Nikita ZAJCEV - 1:1
     
    29:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    NIKITA ZAJCEV propálil doposud bezchybného Mikea Condona a vyrovnává stav utkání v polovině zápasu na 1:1! Connor Brown našel na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování osamoceného Nikitu Zajceva, který si puk zpracoval a poté ho nádhernou táhlou střelou nad pravým betonem Mikea Condona poslal k levé tyči. Asistence: Connor Brown, Rinat Valiev.
     
    28:21
    Roman Polák předvedl pěkný hit, když u mantinelu tvrdě, ale zároveň čistě, dohrál Stefana Matteaua.
     
    27:12
    William Nylander tvrdě vypálil, jenže jeho následnou střelu zastavil Mike Condon, kterého se Torontu stále nedaří prostřelit, a Canadiens vedou těsně 1:0.
     
    26:31
    Michael McCarron vyhrál vhazování a Canadiens se podařilo vyhodit puk za bránu Jhonase Enrotha. Maple Leafs musí začínat od píky.
     
    26:18
    Morgan Rielly minul bránu a deset sekund na to, to zkusil prudkou střelou Tyler Bozak, jeho bekhendovou střelu ale bez větších potíží zastavil připravený Mike Condon!
     
    25:53
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jacob De La Rose – 2 min., držení hole).
     
    25:32
    Maple Leafs se během pár sekund dostali ke třem střelám, z nichž první byla zablokovány a zbývají dvě zneškodnil pozorný Mike Condon.
     
    24:01
    Vyloučený Michajl Sergačev se vrátil zpět na ledovou plochu a Mike Condon společně se svými spoluhráči přečkal hru v oslabení bez úhony.
     
    23:01
    Toronto si během přesilové hry vytvořilo obrovský závar a poslalo do hry čtyři útočníky, které jistí zezadu jako jediný obránce Zajcev.
     
    22:00
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Michajl Sergačev – 2 min., držení protihráče).
     
    20:15
    Sven Andrighetto se patnáct sekund po začátku druhé části dostal ke střele, Jhonas Enroth ale dokázal jeho pokus zastavil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: střely na bránu: 7-4, zablokované střely: 4-3, hity: 8-12, trestné minuty: 2-2.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:00.
    Canadiens vedou po vyrovnané první třetině těsně 1:0.

     
    Úvodní část derby mezi Torontem a Montrealem se hrála ve vysokém tempu, že bychom ovšem byli svědky nějaké záplavy střel, to říci nelze. Oba dva týmy si zahrály jednu přesilovou hru, která zůstala nevyužita. Jediný gól zatím vstřelil necelých šest minut před přestávkou po přesné střele a Beaulieuově přihrávce Daniel Audette. Skóre po první třetině. Toronto Maple Leafs 0 Montreal Canadiens 1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Ještě jedno vhazování, které vyhrál William Nylander, a v úvodní části dnešního kanadského derby už se nic nestane.
     
    18:47
    Matt Martin krásně tečoval nahození svého spoluhráče, Mike Condon ovšem předvedl dobrý reflexivní zákrok a uchránil Montreal od pohromy v samotném závěru první třetiny!
     
    18:05
    Toronto nesehrálo přesilovou hru vůbec dobře a dostalo se během ní k pouze dvěma střelám, které zastavil pozorný a zatím bez chyby chytající Mike Condon.
     
    17:20
    Leo Komarov se ocitl ve velmi slibné střelecké pozici, jenže z blízkosti bránu minul a Canadiens vedou stále 1:0!
     
    16:04
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Stefan Matteau – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    15:33
    Morgan Reilly nebyl delší dobu vidět, nyní ale využil volného prostoru ke střele, která zamířila mimo.
     
    14:30
    Canadiens vstřelený gól pořádně nakopl a začali létat po ledě jako stíhačky, výsledkem sice nebyla žádná nebezpečná střela či šance, ale tři pohledné a tvrdé hity, které byly čisté!
    13:20 Daniel AUDETTE - 0:1
     
    13:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    DANIEL AUDETTE skvěle zužitkoval přihrávku Nathana Beaulieua a tvrdou střelou překonal Jhonase Enrotha, který poprvé v zápase kapituluje a Canadiens se ujímají vedení 1:0! Nathan Beaulieu na levém křídle zvedl hlavu a zpětnou přihrávkou našel Daniela Audetteho, který střelou po ledě bez přípravy z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Nathan Beaulieu.
     
    12:49
    Roman Polák o sobě dal po delší odmlce znovu střelecky vědět, jenže jeho následný pokus byl stejně jako ten první nepřesný a zamířil mimo tři tyče brány Mikea Condona.
     
    11:30
    Mutt Hunwick v posledním zápase proti Buffalu vstřelil v rychlém sledu dva góly, v dnešním utkání se ale zatím mezi střelce zápasů nezapsal, protože jeho pokus zamířil mimo.
     
    10:55
    Milan Michálek ukázal, že dokáže být pořádně tvrdý, a u mantinelu si počíhal na Svena Andrighetta, kterého tam přišpendlil jako papír na nástěnku.
     
    9:08
    Mark Barbiero se rychle zvedl z ledu a vzápětí zablokoval střelu dobře bruslícího Rinata Valieva.
     
    8:46
    Leo Komarov předvedl pěkný hit a u mantinelu dohrál Marka Barbiera.
     
    7:11
    Rinat Valiev nyní místo faulu předvedl hodně nebezpečnou střelu, kotouč po ní ale zamířil těsně mimo!
     
    6:15
    Rinat Valiev se vrátil na led z trestné lavice a první přesilová hra dnešního kanadského derby gól nepřinesla.
     
    5:00
    Po necelých pěti minutách má Montreal k dispozici přesilovou hru, zatím se ovšem do nějaké velké brankové příležitosti nedostal.
     
    4:14
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Rinat Valiev – 2 min., hákování).
     
    3:08
    Morgan Rielly je v úvodu utkání hodně aktivní, na rozdíl od úvodu zápasu, kdy jeho střela byla zablokována, nyní bránu minul.
     
    2:52
    Utkání se nese v pořádně vysokém tempu a oba dva týmy se dostaly v rychlém sledu do zakončení, jenže tentokrát dobře zafungovaly obrany, které oba pokusy zablokovaly.
     
    2:07
    Roman Polák se také dostal ke slovu, jenže Mike Condon jeho pokus zastavil, a stejně jako jeho protějšek si připsal první úspěšný zákrok.
     
    1:38
    Hra se v úvodu zápasu přelévá ze strany na stranu a Leo Komarov pálil z dobré pozice, ovšem těsně mimo.
     
    0:48
    Na opačné straně se snažil odpověď Morgan Rielly, jenže jeho pokus byl pro změnu zablokován.
     
    00:42
    Montreal vstoupil do zápasu lépe a jako první se dostal ke střele Charles Hudon, pozorný Jhonas Enroth ale jeho pokus zneškodnil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Enroth (Sparks) – Hunwick, Zajcev, Rielly, Polák, Marinčin, Valiev – Bozak, Kadri, Komarov – Matthews, Gauthier, Nylander – van Riemsdyk, Michálek, Marner – Hyman, Brown, Martin.

    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Redmond, Sergačev, Petry, Beaulieu, Barberio – Terry, Matteau, De La Rose – McCarron, Scherbak, Andrighetto – Carr, Lehkonen, Audette – Desharnais, Hudon, Addison.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Marc Joannette. Čároví: Scott Cherrey, Kory Nagy.
    Nádherné Air Canada Centre během kanadské hymny.

     
    Vzájemné zápasy

    28.02.16 Montreal – Toronto 4:1
    24.01.16 Toronto – Montreal 2:3
    25.10.15 Montreal – Toronto 5:3
    08.10.15 Toronto – Montreal 1:3
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Montreal Canadiens

    Montreal odehrál během přípravy čtyři utkání a má vyrovnanou bilanci 2-2, když po prohře s New Jersey následovala výhra nad Washingtonem a poté dva zápasy proti Ottawě, které Canadiens nejdříve podlehli, v odvetě na jejím ledě ale následně zvítězili. Kanadský celek utrpěl v obraně jednu velkou tržnou ránu, P.K. Subban totiž odešel do Nashvillu Predators.
     
    Toronto Maple Leafs

    Toronto Maple Leafs zakončilo loňskou sezónu vysokou porážkou 5:1 na ledě New Jersey a do letošní přípravy vstoupilo neúspěšně, když prohrálo dva duely v řadě. Maple Leafs ovšem dali zapomenout na nematné výkony v posledním zápase na ledě Buffala, kde domácí Sabres zesměšnili osmi góly a vyhráli 8:1.
     
    Fanoušci ledního hokeje a speciálně potom toho zámořského si v noci z neděle na pondělí přijdou na své. Na programu je několik přípravných zápasů na nadcházející sezónu NHL a jeden z nich nabídne kanadské derby, v němž Toronto vyzve v nádherném Air Canada Center o P.K Subbana oslabený Montreal.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 30. Zajcev (Brown, Valiev), 48. Rielly (Nylander, Hyman), 65. Hunwick (Riemsdyk, Bozak) – 14. Audette (Beaulieu), 60. Carr (Desharnais, Beaulieu)


    Toronto Maple Leafs: Enroth (31. Sparks) – Hunwick (A), Zajcev, Rielly, Polák, Marinčin, Valiev – Bozak (A), Kadri, Komarov (A) – Matthews, Gauthier, Nylander – van Riemsdyk, Michálek, Marner – Hyman, Brown, Martin. Trenér: Mike Babcock.
    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Redmond, Sergačev, Petry (A), Beaulieu (A), Barberio – Desharnais (A), Hudon, Addison – Carr, Lehkonen, Audette – McCarron, Scherbak, Andrighetto – Terry, Matteau, De La Rose. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodca: TJ Luxmore, Marc Joannette. Čároví: Scott Cherrey, Kory Nagy

    Diváci: 18912