Židenice – Chodov 0:10 (kon.) | Panthers – Jičín 4:6 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 7:2 (kon.)
koniec
Ne
7:2 (2:1, 1:1, 4:0)
ELITE PRAHA
cz Nedeľa 02.10.2016, 17:45 • SH Jižní Město, Praha (kapacita: 310 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 4. kolo
     
    57:32
    Pilíková ke konci zápasu ještě přidává na obrátkách. Po další až neuvěřitelně přesné kombinaci nastřelila horní tyč!
     
    55:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    DOMINIKA STEINBACHOVÁ se dostala k odraženému míčku a po narážečce s Pilkovou střílí už dnešní sedmý gól domácích. Asistence: Lucie Pilíková.
     
    48:42
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Elite je opravdu v posledních minutách dost zaskočené. MARTINA ČAPKOVÁ totiž po ukázkovém krosu zvyšuje už na 6:2. Asistence: Adéla Polívková.
     
    46:43
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! Po krásném krosu Kubišové se do odkryté branky bez problému trefuje zkušená DENISA BILLÁ. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    46:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent nakonec přece jen zužitkoval svou pětiminutovku náporu, když se trefuje výstavní ranou pod víko MARTINA ČAPKOVÁ. Asistence: Viktória Bobotová.
     
    45:15
    Další tyčka Herbadentu! Surá ji trefuje po střele ze skrumáže na velkém brankovišti.
     
    42:35
    Surá pálila osamocená před odkrytou brankou, ale svou šanci spálila velice nepřesnou střelou.
     
    40:31
    Surá pálila k tyči zpoza brány, Gécová však dokázala míček zázračně vyrazit a následně odpálit z brankové čáry!
     
    34:08
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Elite se stále nevzdává! Ve skrumáži před Červovou se nejrychleji zorientovala ZUZANA HUBÁČKOVÁ a střelou pod víko snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Estera Veharová.
     
    30:52
    Herbadent právě vstřelil branku!
    LUCIE PILÍKOVÁ se odhodlala ke střele skoro z úrovně brankové čáry a její milimetrový pokus skončil na vzdálenější tyči. Na tuto ránu neměla Gécová moc šanci zareagovat. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    25:39
    Veharová se ocitla úplně sama před Červovou, jenže ji v rozhodující moment uskočil míček. Elite tak svou první šanci druhé třetiny trestuhodně zahodilo.
     
    21:53
    Bobotová po tlaku domácích trefuje svou pumelicí jen horní tyč! Elite má plné ruce práce s obrannou fází hry.
     
    15:02
    Čapková se Surou se vylily na osamocenou bekyni Elite, na jejich pokus však dosáhla vynikajícím zákrokem Gécová a odvrací tak hrozbu možného dvoubrankového vedení Herbadentu.
     
    13:53
    Herbadent právě vstřelil branku!
    I mistr tesař se někdy utne! Takhle by se dala charakterizovat příčina vedení Herbadentu, když Švédka Rymanová ztratila míček na útočné polovině a vybídla tak LUCII PILÍKOVOU k samostatnému úniku. Ta svou šanci bez respektu zakončila do protipohybu Gécové. Bez asistence.
     
    08:45
    Kubišová pořádně vylekala střídačku hostů, když se ocitla osamocená před Gécovou. Domácí forvardka však pod tíhou odpovědnosti nedokázala zakončit přesně.
     
    08:17
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    ELITE je zpátky ve hře. Po krásné přihrávce se dokázala prosadit obránkyně ANNA – MARIE DIVIŠOVÁ. Asistence: Nikola Mrázková.
     
    02:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají po menším tlaku do vedení, když střelu Čapkové, kterou vyrazila Gécová, dokázala díky svému důrazu dorazit LUCIE KOŠTURIAKOVÁ. Asistence: Martina Čapková.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 3. Košturiáková (Čapková), 14. L. Pilíková, 31. L. Pilíková (Steinbachová), 47. Čapková (Bobotová), 47. Billá (Kubišová), 49. Čapková (Polívková), 56. Steinbachová (L. Pilíková) – 9. Divišová (N. Mrázková), 35. Hubáčková (Veharová)


    Ne: Červová (Christiánová) – Boľová, Billá, Skořepová, Šulanová, Bobotová, Machková – L. Pilíková, Steinbachová, Surá – Sádková, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková.
    ELITE PRAHA: Gécová (Zelená) – Divišová, Vranová, N. Mrázková, Hubáčková, Hnátová – A. Šmídová, Nosková, Ryman – Miklíková, Veharová, Fellerová – Neubergerová, Reischlová, Denková.

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 70