NJ Devils – NY Rangers 5:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Nashville – Tampa Bay 4:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:0 (kon.) | Arizona – Anaheim 3:2 (po pr.)
Florida – Dallas 1:2 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.)
koniec
New York Islanders
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Washington Capitals
cz Nedeľa 02.10.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobré ráno všem fanouškům nejlepšího hokeje na světě! Vítejte u sledování textového přenosu z přípravy před startem kanadskoamerické NHL! Společně se dnes zaměříme na duel mezi New Yorkem Islanders a Washingtonem Capitals! Úvodní vhazování padne hodinu po půlnoci!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Berube (Gibson) – de Haan, Pullock, Pelech, Mayfield, Cullity, Graham – Lee, Beauvillier, Bailey – Quine, Barzal, Ho-Sang – Dal Colle, Fritz, Markison – Johnston, Jones, Bernier

    Washington Capitals: Holtby (Vaněček) – Orpik, Lewington, Ness, Schmidt, Djoos, Bowey – Johansson, Eller, Williams – Vráno, Boyd, Galijev – Carey, Stephenson, Connolly – O´Brien, Malone, Barber.
     
    Branku Washingtonu dnes bude hájit Braden Holtby. Opora Capitals z minulé sezóny si tak odbude svou premiéru v nové sezóně!
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel s několikaminutovým zpožděním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Do zápasu lépe vstoupili hokejisté Washingtonu. Hokejisté Capitals se ihned po vyhraném vhazování řítili do útoku. Jejich snahu zastavil de Haan.
     
    00:52
    Washington si zahraje první přesilovku! Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Pulock!
     
    01:18
    Střelou z dobré pozice se prezentoval Orpik. Jeho dělovka od modré čáry prosvištěla kolem Berubeho svatyně.
     
    01:56
    Domácí vybojovali kotouč za Berubeho brankou a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Islanders pouštějí na led čerstvé síly.
     
    02:15
    Washington se sice usadil v útočném pásmu, jenže domácí hokejisté znovu dojeli jako první odražený puk a vyhodili jej do středního pásma.
     
    02:52
    Domácí v plném počtu.
     
    03:48
    Pokračuje se v hodně opatrném tempu. Domácí se hnali do útočného pásma, nicméně obrana Capitals zastavila průnik Leeho.
     
    04:18
    Lee si prodloužil pobyt na ledové ploše, sjel si na přihrávku zpoza branky a vyslal nebezpečnou ránu bekhendem. Holtby si s jeho pokusem věděl rady.
     
    04:52
    Za nahozením do útočného pásma pospíchal Eller. Hokejista Washingtonu se hnal za branku Berubeho, kde narazil na připraveného obránce.
     
    05:19
    Orpik vyvezl puk do středního pásma a přihrávkou na modrou čáru hledal rozjetého Johanssona. Kotouč však proletěl přes celé kluziště. Píská se zakázané uvolnění.
     
    06:22
    Velká šance Washingtonu! Berube pouze vyrazil nahození od modré čáry a Djoos se dostal k dorážce! Obránce Capitals ale nechal vyniknout domácího brankáře.
     
    06:50
    Domácí uklidňují hru za vlastní brankou. De Haan čeká na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i hostující stratég.
     
    07:13
    De Haan dostal nabito na modrou čáru a bez přípravy vyslal tvrdý projektil, který schytal Johansson. Hostující útočník zůstává ležet na ledě s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    07:53
    Islanders od úvodních minut hodně střílejí! Další ránu od modré čáry srazila obrana Washingtonu do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Holtbym.
     
    08:15
    Berube si připsal dobrý zákrok! Domácí brankář vyrazil ránu Orpika od pravého mantinelu. Od Berubeho vyrážečky se kotouč odrazil k domácím obráncům.
     
    08:49
    Na druhé straně se do útočného pásma dral Anders Lee. Rozjetého útočníka Islanders si vzal do parády připravený Ness, jež jej přišpendlil k mantinelu.
     
    09:14
    Holtby vyrazil ránu od modré čáry pouze do rohu obranného pásma. Domácí zůstávají nastěhováni v útočném pásmu. Obrana Washingtonu už je hodně unavená.
     
    10:39
    Bude se vylučovat! Capitals si zahrají další přesilovou hru! Dvě minuty za vražení na hrazení si odsedí Barber!
     
    10:50
    Domácí se usadili v útočném pásmu, ale nikdo z hokejistů Islanders zatím neohrozil Holtbyho. Obranná čtveřice Washingtonu nenechává domácím prostor k zakončení.
     
    11:13
    Domácí si zahrají přesilovku 5 na 3! Dvě minuty za hákování si totiž odpyká Lewington!
     
    12:39
    Vyloučený Barber už je zpět na ledě. Washington už se brání pouze klasické přesilovce Islanders. Hosté navíc vyhazují puk přes celé kluziště.
     
    13:13
    Hosté v plném počtu.
     
    13:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se ujímá vedení! Capitals se usadili v útočném pásmu, kde roztočili kolotoč rychlých přihrávek. Po jedné z nich se pro střelu odhodlal NATE SCHMIDT a kotouč skončil za zády domácího brankáře! Asistence: Justin Williams, Lars Eller.
    13:54 Nate SCHMIDT - 0:1

     
    14:09
    Justin Williams postupoval s kotoučem podél pravého mantinelu. Hostující hokejista však narazil na připravené obránce Islanders.
     
    14:52
    Do rychlého přečíslení se hnali hokejisté Washingtonu. Po levé straně se hnal vpřed Carey, kterého podporoval Stephenson, jenže hosté celou akci nevyřešili vůbec dobře.
     
    15:19
    Fritz vybojoval v souboji za brankou Washingtonu kotouč, jenže se nedokázal vytočit a nepřesnou přihrávkou odevzdal puk obráncům Capitals.
     
    16:19
    Jones potáhl puk do středního pásma, obhodil si jednoho z obránců a nahodil jej za branku Washingtonu. Obránci Capitals měli znovu snadnou práci.
     
    16:49
    Eller střílel po přihrávce na pravý kruh, nicméně jeho projektil bez přípravy minul domácí branku a kotouč pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    17:16
    Dal Colle nahodil puk na branku Washingtonu a Holtby raději podržel kotouč před dotírajícím hráčem Islanders. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    17:55
    Islanders vyhodili kotouč přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění domácího celku se hra vrátí před Berubeho.
     
    18:20
    Washington si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za hákování si odsedí Barzal!
     
    18:47
    Domácí získali kotouč po vhazování před Berubem a okamžitě vyhodili puk přes všechny čáry. Washington musí začít nanovo.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:15
    Pěknou střelou o sobě dal vědět Williams! Hostující útočník vypálil po přihrávce na modrou čáru a jeho pokus jen těsně minul horní roh domácí branky!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce! Úvodní dvacetiminutovka se o něco lépe vydařila hokejistům Washingtonu! Hosté byli aktivnější a ve čtrnácté minutě se dostali do vedení zásluhou pěkné střely Schmidta! Islanders budou muset zlepšit svůj výkon!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Do druhé třetiny vstoupili lépe hokejisté Washingtonu, kteří dohrávají přesilovou hru z první třetiny. Po ofsajdu se ale vhazuje ve středním pásmu.
     
    20:20
    Domácí v plném počtu.
     
    21:00
    Galijev prosvištěl s pukem za branku Islanders, kde svedl tvrdý souboj s jedním z obránců a o kotouč přišel. Domácí mohou zaútočit.
     
    21:22
    Ho-Sang dostal nabito mezi kruhy a svižnou střelou zápěstím okamžitě prověřil brankáře Washingtonu. Holtby puk s přehledem vyrazil do rohu.
     
    22:06
    Jones vybojoval puk před brankou, jenže důrazný Malone jej o něj obral a bekhendem prověřil Berubeho pozornost. Domácí brankář stačil utěsnit mezírku u pravé tyče.
     
    22:43
    Boyd jen nahodil puk do útočného pásma a odjel na střídačku. Střídají i ostatní hráči Capitals, domácí mohou založit rychlý útok.
     
    23:15
    Hraje se v dobrém tempu. Nahozením z dobré pozice o sobě dal vědět Anders Lee. Domácí hokejista však netrefil branku a odevzdal puk soupeři.
     
    23:45
    New York Islanders si zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za hákování vyfasoval Williams!
     
    24:14
    Barber objel útočné pásmo, otočil se u levé tyče a zadovkou servíroval kotouč na modrou čáru. Jeho pomalou přihrávku však vystihli hráči Capitals.
     
    24:50
    Islanders se ne a ne usadit v útočném pásmu. Domácí hokejisté si vyměňují přihrávky ve středním pásmu. Washington se bez problémů brání.
     
    25:17
    Bailey vletěl do útočného pásma jako velká voda a přihrávkou na pravý kruh hledal rozjetého Leeho. Jeho přihrávku špičkou hole vypíchl Ness.
     
    25:45
    Hosté v plném počtu.
     
    26:02
    Holtby se raději zapojil do hry a špičkou hole vypíchl mimo branku nahození od modré čáry. Brankář Washingtonu se vyhnul šanci rozjetého Fritze.
     
    26:21
    Bude se znovu vylučovat! Přesilovku si tentokrát zahrají hokejisté Washingtonu! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Markison!
     
    27:25
    Ani Washigtonu se v přesilové hře vůbec nedaří. Domácí nadvakrát vyhodili kotouč přes celé kluziště. Capitals musejí začít až od Holtbyho.
     
    27:56
    Od modré čáry napřáhl Djoos. Jeho rána příklepem prosvištěla kolem branky Islanders a domácí znovu vyhazují přes všechny čáry.
     
    28:19
    Velká šance Washingtonu! Před branku Islanders si nabruslil Johansson, jež chtěl tečovat prudký nástřel, ale Berube na poslední chvíli vypíchl kotouč špičkou hole!
     
    28:21
    Domácí v plném počtu.
     
    28:21
    A bude se znovu vylučovat! Washington si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za krosček dostává Graham!
     
    29:09
    Justin Williams si sjel mezi kruhy na přihrávku z rohu obranného pásma, ale v rychlosti si nestačil zpracovat puk. Domácí se osvobozují.
     
    29:37
    Islanders se znovu podařilo vyhodit puk za branku Holtbyho. Polovina přesilové hry je pryč, Washington se zatím nedostal ke střele.
     
    30:00
    Až nyní se hostům podařilo zakončit! Od modré čáry napřáhl Djoos. Rána hostujícího obránce prosvištěla až k Berubemu, který schoval puk do lapačky.
     
    30:21
    Domácí v plném počtu.
     
    31:07
    Washington se i po skončení přesilové hry udržel v útočném pásmu a byla z toho zajímavá možnost! Berube se musel hodně rychle přesouvat, ale nakonec vyrazil prudké nahození.
     
    31:33
    Lars Eller se opřel do volného kotouče a tvrdou střelou pořádně prověřil domácího brankáře! Berube vynikajícím zákrokem schoval puk v lapačce!
     
    32:07
    Lars Eller byl znovu v hlavní roli. Útočník Capitals tentokrát špičkou hole posunul puk do útočného pásma, jenže se nedostal přes důrazného obránce.
     
    32:39
    Washington je ve druhé třetině jasně lepším týmem. Hosté znovu drželi útočné pásma. Ness zkusil štěstí od modré čáry, nicméně nastřelil jen brusle jednoho z obránců.
     
    33:17
    Boyd se hnal do útočného pásma, jenže někdo z jeho spoluhráčů nezůstal trpělivý a překročil modrou čáru příliš brzy. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu!
     
    33:40
    Boyd ještě udržel útočné pásma a nahodil puk o zadní mantinel. Washington ve druhé třetině nepouští domácí celek do hry. Capitals kontrolují vývoj utkání.
     
    34:15
    Connolly mohl pálit z dobré pozice, ale hostující hráč dlouho váhal se střelou a udělal ještě jednu kličku navíc. Domácí obrana se stačila srovnat.
     
    35:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Holtby si po delší době připsal úspěšný zákrok. Brankář Washingtonu utěsnil mezírku u pravé tyče a vyrazil puk do rohu.
     
    35:38
    Malone dohnal nahození do útočného pásma a špičkou hole předložil puk před branku Islanders. Nikdo z hráčů v bílém však nepředstihl vracejícího se Grahama.
     
    36:20
    Anders Lee vytáhl pěknou střelu zápěstím! Holtby měl zakrytý výhled a nakonec vyrazil kotouč ramenem! Hosté měli štěstí!
     
    36:47
    Jeden z domácích hráčů zahrál v útočném pásmu vysokou holí. Rozhodčí zastavují svižnou pasáž hry. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:01
    Nahození od pravého mantinelu se před Holtbym snažil tečovat Anders Lee. Domácí útočník však nezasáhl rychle letící kotouč.
     
    37:24
    Domácí se přeci jen vracejí do hry! Orpik vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Holtbyho levé ruce.
     
    38:02
    Washington zakončí druhou třetinu v početní převaze! Dvě minuty za hákování dostává Graham!
     
    38:22
    Domácí vyhráli vhazování v obranném pásmu, chvíli podrželi kotouč na hokejkách a poté jej vyhodili za Holtbyho klec.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:30
    Vrána si zpracoval přihrávku na modrou čáru, jenže místo střely zvolil přihrávku do rohu útočného pásma, kterou vystihl jeden z obránců Islanders.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí! Mnohem aktivnější v ní byl Washington, který domácí celek s přehledem přestřílel, jenže Berube v brance domácího celku drží akcie Islanders nad vodou! Domácí si zbytečně komplikují situaci zbytečnými vyloučeními. Jedinou šanci Islanders ve druhé třetině byla rána Anderse Leeho, která však neprošla za Holtbyho záda! Po čtyřiceti minutách je skóre 0:1!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe domácí. Islanders už navíc hrají v plném počtu. Začíná hon domácího celku za vyrovnáním.
     
    40:33
    Galijev dojel odražený kotouč v rohu útočného pásma. Hostující útočník bekhendem přiklepl puk na modrou čáru, kde si jej obránce nestačil převzít.
     
    41:08
    Domácí se řítili do otevřené obrany Capitals, jenže jeden z hokejistů Islanders přejel přes modrou čáru příliš brzy. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    41:28
    Anders Lee si ve středním pásmu vzal odražený kotouč, ale postupoval s ním proti třem hráčům v bílém dresu. Lewington jej o kotouč připravil.
     
    42:01
    Barber se prohnal útočným pásmem jako velká voda, natlačil se před svého strážce a z ostrého úhlu prověřil Berubeho. Vhazuje se po levici domácího gólmana.
     
    42:22
    Je tady první bitka dnešního večera! Do pěstního souboje se pustili Johnston a O´Brien. Domácí hokejista složil hokejistu Washingtonu na led!
     
    43:01
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Johnston – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (O´Brien – 5 min., bitka).
     
    43:15
    Vrána se hnal do útočného pásma, kde se snažil nalákat obránce na rychlé naznačení kličky. Český útočník ale nechal kotouč za sebou a neohrozil Berubeho svatyni.
     
    43:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Islanders dotahují náskok Washingtonu! Domácí se usadili v útočném pásmu. Střelu od modré čáry před Holtbym tečoval ANDERS LEE! Hostující brankář ještě namítal, že Lee puk do branky hodil, ale arbitr branku uznává! Asistence: Ryan Pulock, Anthony Beauvillier.
    43:50 Anders LEE - 1:1
     
    44:24
    Hosté si mohli vzít vedení zpět! Po odraženém kotouči se natahoval Justin Williams, který ale bekhendem nezasunul mezi beton a pravou tyč!
     
    44:31
    Hosté si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za krosček si odsedí Beauvillier!
     
    45:17
    Domácím se daří vyhodit puk za branku Washingtonu. Hostům se od druhé třetiny v přesilových hrách vůbec nedaří.
     
    45:45
    Obrovská šance Capitals! Vrána dostal nabito na pravou stranu a bez přípravy vyslal tvrdou ránu, která naneštěstí pro Washington minula Berubeho klec!
     
    46:31
    Domácí v plném počtu.
     
    46:40
    Washington se tlačí do útoku. Hosté po inkasování vyrovnávací branky zařadili vyšší rychlostní stupeň a obrana Islanders má plné ruce i nohy práce.
     
    47:04
    Do dobré pozice se tlačil Lars Eller, nicméně útočník Washingtonu byl v útočném pásmu dříve než kotouč. Po odpískaném ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    47:28
    Malone protečoval kotouč do útočného pásma, kde však byli pouze obránci domácího celku. Islanders mohou vyrazit do útoku. Tlak Washingtonu poněkud ustoupil.
     
    48:08
    Malone bojoval o kotouč za brankou Islanders. Hostující útočník puk vybojoval, jenže jej nedokázal přihrát na hokejku svého spoluhráče.
     
    48:45
    Berube se zapojil do rozehrávky Islanders. Domácí brankář vyrazil z branky a pomohl svým obráncům s rozehrávkou.
     
    49:16
    Přihrávku na modrou čáru zastavil Anders Lee. Domácí útočník se s kotoučem prokličkoval až do útočného pásma, kde o něj ale přišel.
     
    49:46
    Rychlá akce Capitals! Hosté se natlačili do útočného pásma. Na prudkou přihrávku mezi kruhy si sjel Boyd, který bez přípravy vypálil, ale Berube našel puk ve výstroji.
     
    50:12
    Bude se vylučovat! Washington si zahraje další přesilovou hru! Cullity vyfasoval dvouminutový trest za sekání!
     
    50:19
    Ihned po vyhraném vhazování se do kotouče opřel Galijev. Rána hostujícího útočníka nepřidělala Berubemu práci. Domácí gólman puk s přehledem kryl.
     
    50:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington si bere zpět své ztracené vedení! Hosté využívají další přesilovou hru! Williams našel přihrávkou přes celou šíři útočného pásma LARSE ELLERA, který tvrdou střelou propálil Berubeho! Asistence: Justin Williams, Nate Schmidt.
    50:34 Lars ELLER - 1:2

     
    51:08
    Pullock napřáhl od modré čáry. Holtby jeho ránu dobře viděl a bez větších problémů ji schoval do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    51:31
    Anders Lee zkoušel procedit puk mezi bruslemi hostujícího obránce. Defenzivní hokejista Washingtonu nenechal mezi nohama mezírku a uzmul volný puk.
     
    52:03
    Domácí jsou rázem aktivnější a ženou se za vyrovnáním! Střelou z dobré pozice se ukázal Bailey, jenže jeho rána prosvištěla nad břevnem.
     
    52:13
    Další přesilovka pro Washington! Dvě minuty za hákování vyfasoval Bernier!
     
    53:07
    V této přesilovce se Washingtonu vůbec nedaří! Jusstin Williams spěchal do útočného pásma, jenže byl až příliš rychlý. Ofsajd, hra se stěhuje do středního pásma!
     
    53:31
    Domácí znovu vybojovali puk už na modré čáře. Anders Lee jej tentokrát napálil za branku Washingtonu. Hostům se krátí čas v přesilové hře.
     
    54:13
    Domácí v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    54:45
    Graham vyslal nenápadné nahození od modré čáry. Kotouč před Holtbym stačil tečovat Barzal, ale vynikající Holtby se stačil přemístit a schoval puk ve výstroji!
     
    55:18
    Barzal si prodloužil pobyt na ledové ploše, jenže tentokrát nevymyslel nic nebezpečného. Domácí se sice drží na puku, ale hrají daleko od Holtbyho.
     
    56:06
    Orpik se s tím nepáral a lehkým obloučkem vyhodil puk do středního pásma. Hosté hrají to, co jim naprosto vyhovuje.
     
    56:30
    Michael Dal Colle bojoval o puk za brankou Washingtonu. K domácímu útočníkovi se sjela dvojice obránce, která jej o kotouč rychle připravila.
     
    57:14
    Ness nevyhodil puk podél pravého mantinelu. Domácí jej zachytila na modré čáře a drží se v útočném pásmu. Snad poprvé v utkání se probudili diváci.
     
    57:48
    Justin Williams vyhodil puk do středního pásma a unavená pětice Washingtonu může vystřídat. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení, domácí se ne a ne dostat do šance.
     
    58:24
    Orpik skvěle zapracoval na modré čáře a nepustil do pásma rozjetého Leeho. Hosté znovu vyhazují puk do středního pásma.
     
    58:45
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Trenér Islanders udělí svým svěřencům závěrečné pokyny na poslední minutu hry!
     
    58:45
    Berube zůstává na střídačce! Domácí zkoušejí štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:05
    Washingtonu se podařilo vyvézt puk až do útočného pásma. Domácí obrana musí rychle založit nový útok.
     
    59:25
    Další skvělá defenzíva v podání hráčů Washingtonu. Domácí se nemohou udržet v útočném pásmu. Vynikající zákrok si připsal Orpik.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Washington Capitals vítězí v přípravném duelu před startem sezóny NHL na ledě New Yorku Islanders 2:1! Hosté se ujali vedení už v první třetině, kdy se prosadil Nate Schmidt! Poté se hrál dlouhou dobu svižný, ale ne příliš pohledný hokej. Na další branku čekali diváci až do 44. minuty. Vyrovnání zajistil domácímu celku Anders Lee! Rozhodující moment nadešel deset minut před koncem. Washington hrál jednu z mnoha přesilových her a Lars Eller dělovkou rozhodl o vítězství Capitals!
    Tento fanoušek je s výkonem Washingtonu nadmíru spokojen!

     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěknou neděli! (03:42:28)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 44. Lee (Pulock, Beauvillier) – 14. Schmidt (Williams, Eller), 51. Eller (Williams, Schmidt)


    New York Islanders: Berube (Gibson) – de Haan, Pullock, Pelech, Mayfield, Cullity, Graham – Lee, Beauvillier, Bailey – Quine, Barzal, Ho-Sang – Dal Colle, Fritz, Markison – Johnston, Jones, Bernier
    Washington Capitals: Holtby (Vaněček) – Orpik, Lewington, Ness, Schmidt, Djoos, Bowey – Johansson, Eller, Williams – Vrána, Boyd, Galijev – Carey, Stephenson, Connolly – O´Brien, Malone, Barber