Sparta Praha – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 02.10.2016, 15:30 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Již s Nahodilem v bráně se po nahození na bránu skórovat JIŘÍMU VESELÉMU, jehož vyslaný puk přeskočil brankáře domácích jeho záda. Asistence: Luděk Kuncek, Marek Mlčoch.
     
    58:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ujeli 2 na 1 a MATĚJ TÓTH bez problémů zakončil do prázdné brány z levé strany po přihrávce Krejčíka zprava.. Asistence: Matěj Krejčík, Lukáš Peterka.
     
    58:09
    Jeden ze sparťanů nyní nastřelil brankovou konstrukci, pokračuje se ve hře.
     
    51:51
    Před bránou hostů číhal Wojnar, který bez zpracování vyslal střelu na brankáře Mladé Boleslavi z první, jenže jeho pokus nebyl zdárný.
     
    48:47
    Sparta je hladová po gólu. trojice Maršoun, Dubský a Svoboda v rychlém přečíslení přidělala Kroftovi hodně práce, ale maskovaný muž se po puku vrhl a pokryl ho vlastním tělem.
     
    47:55
    Nyní pomohla brankáři Mladé Boleslavi i branková konstrukce, která nedopustila sparťanům vyrovnat.
     
    46:33
    Dva rychlé protiútoky teď musel přečkat Krofta! Nejprve souhra bratrů Jandusů vyrovnávací branku nepřinesla, i když se puk nebezpečně převaloval v brankovišti, po rychlém výpadu hostů se do brejku propracoval ještě Kulda, ale i v této situaci hostující gólman dobře roztáhl betony a nedopustil, aby se puk dostal do jeho svatyně.
     
    45:22
    Z rychlého protiútoku poslal rychlou a nepříjemnou střelu Wojnar z vršku pravého kruhu,jenže Krofta se nenechal zaskočit.
     
    41:56
    Nebezpečná chvilka pro hostujícího gólmana, nejprve vyrazil střelu zleva, poté si poradil i s golfákem Zeleňáka od modré.
     
    39:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před koncem druhého dějství se hosté prosazují. Bednařík vyslal MILANA KALAŠE do samostatného úniku, který se v zakončení nikterak nemýlil a povedlo se mu dostat zblízka z mezikruží kotouč za gólmana domácího celku. Asistence: Lukáš Bednařík, Jan Mašek.
     
    38:29
    Kotouč dostal do útočné třetiny Krátký, který vystřelil, odražený puk našel hůl Dubena, ale ani on nepřelstil Kroftu střelou mezi betony.
     
    37:39
    Po vhazování ve své třetině ujeli do brejku Pražané, jejich akce nakonec úspěšně neskončila.
     
    36:57
    Protiútok i na druhé straně, Kuncek si to nekompromisně namířil na Nahodila, který jeho střelu z mezikruží vyrazil před sebe, následně po ní skončil, aby nedovolil dojíždějícímu mladoboleslavskému hráči dorážet.
     
    29:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté však dlouho smutnit nemuseli, když dobře clonící LUKÁŠ PETERKA v mezikruží ztečoval nahození Kalaše a usměrnil touš za Nahodila. Asistence: Milan Kalaš, Matěj Krejčík.
     
    29:01
    Mladoboleslavští ujeli do protiútoku, kdy nahození před bránu nešťastně tečoval jeden z bránících hráčů a málem z toho byl vlastní gól. Neužil ale pozorně přiklepl betony, situace končí další strkanicí.
     
    27:55
    Z trestné lavice navracející se Kulda jel do útoku, se svými spoluhráči se pokoušeli dorážet, ale Krofta touš za sebe nepropustil. Poté se strhla strkanic a menší bitka jeden na jednoho. Maršoun s Uřidilem dostávají shodně 2+2 za hrubost. pokračuje se 5 na 5.
     
    26:39
    Musliu se pokoušel nadvakrát najít jednoho ze spoluhráčů před brankou soupeře, ale ani jednou se jeho nahrávka neshledala s adresátem. Spartě se osvobodila a jde střídat.
     
    25:44
    Mladoboleslavští rychle v přečíslení ujeli na Nahodila, v bránění si Kulda dopomohl faulem a dostává 2 minuty za sekání.
     
    23:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z tlaku do brány se jako první v utkání dostává do vedení Sparta. Ve zmatku v předbrankovém prostoru se podařilo prostrkat touš za Kroftu DANIELU SENIOVOVI. Asistence: Martin Svoboda, Martin Dubský.
     
    22:51
    Zeleňák se prodral přes tři třetiny, z mezikruží vystřelil dělovou ránu, která našla své místo ve výstroji hostujícího maskovaného muže.
     
    19:17
    Po ráně Mlčocha, která se odrazila od clonícího Veselého, ještě hosté doráželi, ale Nahodil kotouč za svá záda nepustil.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Chlouba – 2 min., držení protihráče).
     
    15:19
    Velkou šanci skórovat měl domácí Chlouba! Zachytil pokus o vyhození hostů, sám ujel na Krofta, pokoušel se zakončit blafákem, ale gólman v černozeleném jeho úmysl dobře přečetl a vychytal ho.
     
    11:46
    Rychlý protiútok na straně Sparty, který předvedl Wojnar, pak se proletěl přes zasahujícího brankáře Kroftu najíždějící Maršoun, vzápětí sparťanský útok byl překažen brejkem hostů, jenže útočící Dančišin sekl jednoho z domácích a dostává 2 minuty.
     
    09:09
    Kuncek nejprve zavezl kotouč do třetiny Pražanů, kdy střílel zprava, pak ještě zkoušel dorážet z blízkosti, ale ani jeho následný úspěšný boj o udržení puku jeho tým do vedení neposílá. Vhazuje se před Nahodilem.
     
    06:20
    Maršoun zachytil ve středním pásmu nepřesnou rozehrávku domácích a prokličkoval se až do zakončení. V jeho cestě mu ale překážel Bednařík, který dostává 2 minuty za hákování.
     
    05:26
    Mladoboleslavští hráči se tlačili do brány, ale ani jedna z jejich dorážek nenašla skulinku, Nahodil kryje kotouč.
     
    04:19
    Musliu zpoza brány hledal někoho ze svých spoluhráčů, zkoušel do mezikruží nahrát Marčekovi, ten však jeho přihrávku nezachytil a sparťané se osvobozují.
     
    03:33
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pejchal – 2 min., krosček).
     
    Vítám Vás u dalšího zápasu DEL Extraligy juniorů, kdy od 15:30 změří své síly pražská Sparta a tým BK Mladá Boleslav.

    Martina Martinková

    Góly a asistencie: 24. Seniov (Svoboda, Dubský) – 30. Peterka (Kalaš, Krejčík), 40. Kalaš (Bednařík, Mašek), 59. Tóth (Krejčík, Petreka), 59. Veselý (Kuncek, Mlčoch)


    HC Sparta Praha: Nahodil (Hofmann) – M. Jandus, Eliáš, Mrkvička, Zeleňák, Duben (C), Vandas, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov, Jaššo, Maršoun, Kulda, Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Mašek (C), Uřidil, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, Jindra. Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodca: Horák – Svoboda, Svobodová