Sparta Praha – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 02.10.2016, 15:30 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    27:55
    Z trestné lavice navracející se Kulda jel do útoku, se svými spoluhráči se pokoušeli dorážet, ale Krofta touš za sebe nepropustil. Poté se strhla strkanic a menší bitka jeden na jednoho. Maršoun s Uřidilem dostávají shodně 2+2 za hrubost. pokračuje se 5 na 5.
     
    25:44
    Mladoboleslavští rychle v přečíslení ujeli na Nahodila, v bránění si Kulda dopomohl faulem a dostává 2 minuty za sekání.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Chlouba – 2 min., držení protihráče).
     
    11:46
    Rychlý protiútok na straně Sparty, který předvedl Wojnar, pak se proletěl přes zasahujícího brankáře Kroftu najíždějící Maršoun, vzápětí sparťanský útok byl překažen brejkem hostů, jenže útočící Dančišin sekl jednoho z domácích a dostává 2 minuty.
     
    06:20
    Maršoun zachytil ve středním pásmu nepřesnou rozehrávku domácích a prokličkoval se až do zakončení. V jeho cestě mu ale překážel Bednařík, který dostává 2 minuty za hákování.
     
    03:33
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pejchal – 2 min., krosček).

    Martina Martinková

    Góly a asistencie: 24. Seniov (Svoboda, Dubský) – 30. Peterka (Kalaš, Krejčík), 40. Kalaš (Bednařík, Mašek), 59. Tóth (Krejčík, Petreka), 59. Veselý (Kuncek, Mlčoch)


    HC Sparta Praha: Nahodil (Hofmann) – M. Jandus, Eliáš, Mrkvička, Zeleňák, Duben (C), Vandas, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov, Jaššo, Maršoun, Kulda, Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Mašek (C), Uřidil, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, Jindra. Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodca: Horák – Svoboda, Svobodová