Zlín – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Jihlava – Třinec 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 5:4 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:5 (po pr.) | Vítkovice – Olomouc 6:5 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
cz Piatok 30.09.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:12:08)
     
    59:00
    A to se nyní mohl Lukáš Anděl prosadit znovu, ovšem ze svého pohledu jej u levé tyče vychytal Matěj Loubal.
     
    58:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavský první útok dnes skutečně hraje prim, zasloužil se o všechny tři branky. Pojistku na třech bodech dává LUKÁŠ ANDĚL, který zblízka důrazem dostal kotouč do branky po střílené přihrávce Aleše Heinricha z levé strany. Asistence: Aleš Heinrich, David Čermák.
     
    58:30
    V probíhajících posledních dvou minutách Dukla kombinuje v pásmu před Loubalem. Anděl přistrčil puk mezi kruhy pro Heinricha, jehož radost ukončila vyrážečka gólmana hostí.
     
    57:58
    Hosté na okamžik měli puk v útočném pásmu. Vypadá to ale, že se o hru bez gólmana nepokusí.
     
    57:14
    Jihlavští hokejisté sice na chvilku byli v pásmu soupeře, ale soustředí se zejména na to, aby nedostali kontaktní gól a udrželi Janu Brožovi čisté konto.
     
    56:38
    Od modré pálil Krtek, jeho pokus se nevešel mezi tři tyče, mířil vedle pravé strany.
     
    56:28
    Puk se po úmyslném ofsajdu hostí stěhuje k pravici Loubala.
     
    55:24
    Nechtěl bych nyní šidit poctivé čtenáře, domnívám se však, že to byl znovu Grzegorz Radzienciak, jenž si pokusem z prostoru mezi kruhy opět vylámal zuby na Brožovi. Puk konči v ochranné síti.
     
    55:01
    Pokus Anděla z pravého kruhu trefil Loubala do masky. I tak hostující brankář zachytil základní hrací předmět pod své betony.
     
    54:09
    Vymalováno mohlo být po střele Mejzlíka, který ze středu pásma střelou po ledě orazítkoval levou tyčku branky.
     
    53:11
    Jan Brož se vleže roztáhl v brankoviště a jako chobotnice svírá chapadly nevinné oběti, domácí gólman svírá kus černé gumy.
     
    52:27
    Třinečtí chvíli kombinovali v pásmu před brankou Brože, jenže znovu se nedostali k nějaké střele či akci, která by domácí zaskočila třeba jako včerejší gól Václava Kadlece proti Interu Milán. Hokejoví fanoušci snad prominou, že nyní mluvím o míči kopaném.
     
    51:12
    Hosté se snaží s výsledkem něco udělat, to je vidět. Ale jejich snaha se začíná lehce proměňovat v křeč.
     
    50:48
    Hned vzápětí se po hezké zadovce Mejzlíka ocitl před brankou sám Martin Hejna, ovšem ani on nevyzrál na Matěje Loubala. Oba gólmani předvádí vskutku parádní výkony.
     
    50:34
    No, nyní spíše mohli inkasovat. Anděl z pravé strany nahrál mezi kruhy Heinrichovi, jehož pokus vytěsnil Loubal koncem lapačky k levé tyči.
     
    50:00
    Pokud chtějí Oceláři bodovat, mají ještě deset minut na to, aby udělali něco s výsledkem.
     
    48:10
    Dobrá to souhra hráčů z železárenského městaa. Lacka našel mezi kruhy volného Radzienciaka, kterému dnes prostě není přáno. Mířil z dobré pozice vedle.
     
    47:00
    Jihlava pokračuje při hře v plném počtu.
     
    46:37
    To je NEUVĚŘITELNÉ, co nyní Jan Brož chytil. Po kombinaci první lajny Třince již zasouval zblízka puk pod betony Brože útočník Adam Flok, ale jihlavský strážce svatyně zázračným zákrokem udržel kotouč před brankovou čárou. Dva tři Oceláři si již zakřičeli na oslavu gólu, jenže předčasně!
     
    45:30
    Kvasnica se ve středu pásma hezky prodral mezi dvěma bránícími hráči Dukly, kteří si jej vzali do parády a David Váňa dostává dvě minuty za držení protihráče. Kde ale sudí přišel na dvě minuty pro Jana Hladoníka za podražení, toho jsem si nevšiml. Bude se pokračovat při hře pět na čtyři ve prospěch Třince.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    45:10
    Nejenže Lukáš Anděl na modré stihl zblokovat střelu Hamana, ale krátce poté dokázal vyvézt odražený puk až na druhou stranu kluziště.
     
    45:00
    Jihlava se bude bránit, protože Vladimír Srnský se kousek před vlastní brankou provinil hákováním.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    44:45
    Matěj Mach si zkusil najet do útočného pásma po levé straně, což se mu také povedlo. Neměl jinou šanci, než vystřelit bekhendem, ovšem kotouč spíše jen odevzdal na Brožovu hruď.
     
    44:11
    Do žádných velkých šancí se zatím oba týmy nedostávají, to je fakt, který je stejný jako v úvodu druhého dějství.
     
    43:14
    Vhazovat se tentokrát bude ve středním pásmu, pískán je ofsajd Třince.
     
    42:46
    Puk se po zakázaném uvolnění domácích stěhuje před Brože.
     
    42:26
    Anděl projížděl obranou Třince, jak se mu zlíbilo, ovšem jeho pokus z mezikruží byl zblokován. K puku se poté dostal na pravé straně David Čermák a poslal jej k levé tyči, kde mířil v obtížné pozici těsně vedle Heinrich. No, znovu Třinecké zlobila první lajna Dukly.
     
    41:18
    Plitko přejel modrou a měl před sebou hráče, tak vypálil. Kotouč šel vedle pravé tyče, ale od zadního mantinelu se odrazil zpět k brance a Brožovi tento šťastný odraz nadělal hodně práce, protože skončil na horní síti v těsné blízkosti břevna.
     
    40:56
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    40:39
    Za třineckou brankou leží jeden z hráčů hostí, naštěstí krátce poté vstává a zřejmě bude v pořádku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:36.
     
    Druhá třetina je minulostí a Dukla se v ní dostala do dvougólového vedení. Nejprve Pospíchal našel na levém kruhu Anděla a jeho střelu doklepl za čáru David Čermák. První změna stavu přišla ve 28. minutě a za dalších pět minut se domácí radovali podruhé, když Pospíchalův nápřah od modré prošel až do sítě – 2:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    4,9 vteřiny před koncem uvidíme ještě jedno vhazování, které proběhne po pravici Brože.
     
    39:20
    Ať je to lapačka nebo vyrážečka, Jan Brož zatím deptá střelce hostí. Na modré zachytil touš Hrachovský a sjel si blíže k pravému kruhu. Odtud vystřelil do vzdálenějšího rohu a domácí strážce svatyně vytáhl zákrok vyrážečkou, jako kdyby to byla ta nejsnažší věc na světě.
     
    39:00
    Posledních 60 vteřin druhé třetiny je zde.
     
    38:57
    Dva ofsajdy po sobě a hned po nich následuje nahození. Toť stručně popsaná cesta, jak se Třinečtí dostali k buly po levici Loubala.
     
    38:33
    Anděl to neudělal vůbec špatně. Řekl si před brankou o puk a navíc bleskově vypálil. Loubal puk vyrazil a dorážka domácího forvarda již neznamenala tak velké nebezpečí. Puk je ve výstroji třineckého brankáře.
     
    37:35
    Golfový úder, za který by se nemusel stydět ani Rory McIlroy. Takovou dělovku předvedl Grzegorz Radziencziak. Zde se o čistý průstřel jednat nemohlo, stopku mu vystavila vyrážečka Brože.
     
    37:31
    Přestože Třinečtí nadále pokračovali v útočení, ani nyní se nebyli schopní prosadit. Je z toho jen buly po pravici Brože.
     
    37:03
    David Kofroň se z pravého kruhu prezentoval dobrou střelou. Viděl totiž, že Brož nemá výhled zcela ideální. Připraven s blokem byl ale Krtek, který srazil kotouč bruslí.
     
    36:13
    Rozhodně to nebylo špatně myšleno v podání Lukáše Anděla, který servíroval zblízka puk před branku na najíždějícího Heinricha. Ale čtení hry v podání Hrachovského bylo ukázkové a bek Třince přihrávku zablokoval.
     
    35:05
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    34:48
    Byla to zřejmě dělovka Grzegorze Radzienciaka, který mířil od modré a do puku se opřel, čímž ukázal, jakou to pružnost mají hokejky. Jenže mířil nad branku a od plexi se puk odrazil do zadní sítě.
     
    34:25
    Třinečtí jsou znovu před brankou Loubala, kde krouží jak orlové nad Tatrami. Ale jejich kombinaci chybí moment překvapení.
     
    33:59
    Jihlava se osvobozuje.
     
    33:40
    Což o to, Třinečtí se snaží. Což by se také dalo předpokládat, když hrají přesilovou hru. Ale Brož odolává a kombinace hostí lehce vázne.
     
    33:05
    Jihlava se bude bránit a to je pro Třinec dobrá šance na vstřelení kontaktního gólu. Aleš Heinrich jde ven za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    32:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trošku si poupravím reklamu na prací prášek. Vypraný v Perwollu? Nikoliv, absolutně čistý. Přesně to by se dalo říct o průstřelu LADISLAVA POSPÍCHALA po tom, co Heinrich vyhrál buly a Váňa domácímu bekovi přistrčil puk na modrou. Asistence: David Vána, Aleš Heinrich.
     
    32:17
    Hra se po úmyslném ofsajdu stěhuje před Loubala.
     
    31:29
    Jakub Adámek zkusil vystřelit od modré, což nebyl vůbec špatný nápad. Tím spíš, že kotouč před Brožem skákal jako Ahonen za dob své největší slávy. Nakonec domácí gólman stačil neposedný kus pryže zkrotit levým betonem a lapačkou.
     
    31:24
    Souhra Floka s Kaukičem měla za následek, že se od modré dostal ke střele Janiczek. Brož puk vytěsnil a následně je za jeho zády branka posunutá.
     
    30:38
    Skákavý puk u svojí pravé tyče likviduje Jan Brož, který si pranic nedělá z následné strkanice před svojí svatyní. Je pro něj důležité, že má puk ve své moci.
     
    30:14
    Nikoliv, protože David Čermák netrefil místo mezi levým betonem a lapačkou Matěje Loubala, ale přímo beton.
     
    30:14
    David Čermák se dostal na útočné modré do úniku, před brankou jej fauloval Patrik Hrehorčák a je z toho trestné střílení. Přidá domácí útočník druhou branku?
     
    28:59
    To následně střídá ofsajd, domácí se nedostali přes modrou.
     
    28:53
    Zakázané uvolnění Ocelářů.
     
    28:09
    Peschout si jen tak číhal, jestli skákavý puk přeskočí hůl Hamana. Nestalo se tak a hosté založili útok, při kterém Flok hledal z pravé strany na levém kruhu Kaukiče. Do přihrávky ale vložil hůl obránce Kadlec a uťal akci Třince.
     
    27:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní to vypadalo, jako by domácí zavřeli Třinec v přesilovce, byť se hrálo pět na pět. Pospíchal tentokrát nezkoušel střelu, ale přihrál z pravé strany modré přesně na Andělovu hůl, který vystřelil a odražený puk dostal DAVID ČERMÁK z předbrankového prostoru za čáru. Asistence: Lukáš Anděl, Ladislav Pospíchal.
     
    27:24
    Pospíchal si připravil puk na modrou a poté zamířil hodně nebezpečně vedle pravé tyče. Táhlá to střela domácího obránce.
     
    27:04
    Přichází dva ofsajdy, každý na jedné straně. Opět se tak pokračuje spíše ve středním pásmu.
     
    26:21
    Richard Peschout to zkusil nahozením do horní části branky, proti kterému si Matěj Loubal povyskočil a následně puk schoval ve výstroji.
     
    25:30
    Třinečtí chvilku byli před brankou Brože, leč k pořádnému zakončení se nedostali. Hraje se tak na chvíli před Loubalem, ale ani on nemusí vytahovat žádné těžké zákroky.
     
    25:04
    Tohle vypadalo na nedovolený zákrok, kterého se dopustil jeden z domácích hráčů na Adama Floka. Ten navíc spadl zřejmě celou vahou těla na pravou ruku a jen obtížně se zvedá z ledu. To bylo nepříjemné.
     
    24:50
    Domácí se ihned dostali do pásma, kde to zkoušel Rezek. Ačkoliv měl Loubal před sebou pár hráčů, dokázal puk zkrotit a nepustil soupeře k dorážce.
     
    24:44
    Přechod Dukly přes pásmo končí ofsajdem.
     
    24:17
    Domácí se musí nyní bránit rychlému průniku Kofroně, po kterém se kotouč dostal před brankou na číhajícího Hladoníka. Ten pohotově vystřelil, ale ještě pohotověji mu stačil do pokusu dát hůl domácí hráč a centr druhé třinecké lajny tak netrefil branku.
     
    23:48
    Heinrich převzal kousek za modrou milimetrově přesnou přihrávku a najel si na vrchol pravého kruhu, odkud jeho střelu zablokoval do ochranné sítě obránce Hrachovský.
     
    23:37
    Troška té chybičky se také přihodí. Nebo spíš nepřesnosti. Zakázané uvolnění Dukly.
     
    22:34
    Stejně tak nepříjemná byla rána Pospíchala od modré, která skončila také na betonu gólmana, samozřejmě Třince.
     
    22:11
    Cihlář projel poměrně slušně přes modrou až mezi kruhy, odkud vystřelil a jeho rána na horní část pravého betonu nadělala Brožovi hodně problémů. Pro gólmany je tohle místo hodně nepříjemné.
     
    21:58
    Loubal si ve druhé třetině poprvé pořádně sáhl na puk a raději jej po napadání domácích hráčů schoval ve výstroji.
     
    21:35
    Třinecký Kaukič by v útočném pásmu zcela osamocen, až mohl dostat strach. Ne tím, že by k němu nikdo ze soupeřů nepřistoupil, ale proto, že jeho spoluhráči šli střídat. Udržet takto kotouč bylo zhola nemožné.
     
    20:44
    Hned na úvod druhé třetiny zahráli domácí na zakázané uvolnění, po kterém chytá střelu Lacky z levého kruhu Brož. A to že hodně na jistotu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Což o to, šance by byly, příležitosti na vstřelení branky měly oba týmy. Jenže poměrně slušné úrovni tohoto zápasu juniorské extraligy chybí to hlavní – góly. Oba gólmani jsou zatím výborní.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Už jsem chtěl říct, že se třetina v klidu dohrává ve středním pásmu, když hosté zaútočili, Hladoník předložil puk mezi kruhy na Patrika Hrehorčáka a ten neuspěl blafákem po ledě do bekhendu. Brož se nenechal překonat a roztáhl se v brance.
     
    19:00
    V probíhající poslední minutě první třetiny vyrazil střelu Lacky gólman Brož za branku a poté je hra přerušena, protože právě tři tyče za zády jihlavského brankáře jsou vychýleny z držáků.
     
    18:28
    A že to tedy byla útočná akce hodně dobrá. Z levé strany našel pospíchal před brankou Jakuba Kraučuka, který už zakončoval k bližší tyči branky Loubala, jenž po puku výtečně sáhl lapačkou a kus černé gumy vyrazil.
     
    17:58
    Třinečtí bojovali na okamžik o kotouč za brankou Brože, ale neúspěšně. Puk tak má Dukla a zakládá útočnou akci.
     
    16:24
    Individuální akcí to zkusil Aleš Heinrich, jenž si po pravé straně sjel přesně na kruh, ale střelou na lapačku Loubala se neradoval.
     
    15:34
    Velký závar před brankou Loubala, který opět odolává. Heinrich a Anděl se před brankou Třince dostávali k dorážkám, ovšem hostující gólman za pomocí svých beků zatím nulu na svém kontě uhájil.
     
    15:14
    První celá přesilovka pro Duklu následuje za sekání Patrika Hrehorčáka před brankou.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    14:32
    Hladoník si na levém kruhu dělal prostor ke střele, ovšem puk mu dokázal vypíchnout Anděl. Hostující forvard se přesto ještě dostal ke kotouči a poslal jej mezi kruhy, kde střelu Kaukiče vyrazil Brož betonem. Dukla poté raději posílá touš na zakázané uvolnění.
     
    14:01
    Záměr Plitka zamířit z pravého kruhu na lapačku Brože byl sice dobrý, jenže domácí gólman se touto částí své výstroje dnes rozchytává k brilantnímu výkonu. Puk našel v lapačce zcela v klidu.
     
    13:25
    Stejně tak jako nyní. Mach s Cihlářem zavezli puk do pásma, ale vzápětí ho ztratili. Krátce poté se nedokázala před brankou soupeře prosadit ani třetí jihlavská formace.
     
    12:33
    Na hrací ploše je k vidění spíše boj ve středním pásmu. Ani jeden z týmů se nemůže natrvalo usadit před brankou soupeře.
     
    11:43
    Zakázané uvolnění přichází i na straně Dukly.
     
    11:16
    Pozorná jihlavská obrana nedovolila Lukáši Kaukičovi, aby se na levém kruhu dostal k puku. Dobrou defenzívní činností se prezentoval Pražák se Srnským.
     
    10:25
    Prudké nahození Pospíchala z první se pokusil před brankou tečovat Heinrich. Na puk dosáhl, ale poslal jej vedle levé tyče.
     
    10:22
    A u pravice gólmana Třince se bude buly po dvou vteřinách opakovat.
     
    10:20
    Zakázané uvolnění opět na straně Třince, hra se stěhuje před Loubala.
     
    09:06
    Kraučuk nahodil kotouč na branku Loubala a jde, stejně jako jeho spoluhráči, střídat.
     
    08:28
    Obránce Filip Haman měl co dělat, aby udržel puk před zle dotírajícím Alešem Heinrichem. Nakonec se mu to s vypětím sil podařilo a posílá touš do středního pásma.
     
    07:58
    Domácí první lajna dělá hostům spoustu problémů. Nyní zkusil střelu z prostředku pásma Anděl, jehož pokus byl také ztečován a prošel pomalým kluzem vedle levé tyče.
     
    07:35
    Hra je přerušena, hosté se při přechodu do pásma dopustili ofsajdu.
     
    07:05
    Také na straně Třince pokračuje hra v pěti.
     
    05:20
    A právě při návratu vyloučeného Peschouta to před brankou Loubala pořádně vřelo. Heinrichovu střelu si jeden z obránců Třince málem srazil k pravé tyči vlastní klece. K odraženému puku se znovu dostal Heinrich, ale před brankou v závaru nedostal puk za čáru.
     
    05:15
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    04:40
    Po zakázaném uvolnění Třineckých se hra stěhuje před Loubala.
     
    04:22
    Vyloučení bude následovat také na druhé straně. Hosté špatně střídali a bylo jich na ledě šest, proto budou vyloučení. Trest hráčské lavice si odpyká Lukáš Kaukič.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    04:01
    Výborně to udělal Jan Brož. V šanci byl opět Michal Kvasica, který střílel z prostoru mezi kruhy do levého horního rohu, kam Brož parádně sáhl lapačkou!
     
    03:46
    O střelecký pokus se z prostoru mezi kruhy pokusil Michal Kvasnica, ale jeho střela je sražená do ochranné sítě.
     
    03:20
    Krátce po vyhraném buly se Dukla zásluhou Vojtěcha Pražáka osvobozuje.
     
    03:15
    Těžko říct, zda toto bylo na vyloučení. Hlavní sudí Kopeček však má jasno. V souboji u mantinelu poblíž jihlavské obranné modré se provinil Richard Peschout, dvě minuty za faul kolenem.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    02:23
    Heinrich dával z pravého kruhu puk křížem na Anděla, kterého viděl na druhém kruhu. Ten by mohl zakončovat z první, ale ke střele se nedostal, puk byl zblokován obranou hostí.
     
    01:51
    Dukla útočila, ale hra byla přerušena. Střela jednoho z domácích hráčů se od modré odrazila na zadní mantinel a hra je přerušena z důvodu menší opravy právě mantinelu za brankou Loubala.
     
    00:56
    Po zakázaném uvolnění Dukly přichází parádní zákrok Brože, který před brankou vzal gól z hokejky Flokovi po jeho zakončení bekhendem. Výstavní to semafor domácího gólmana.
     
    00:40
    Na druhé straně předvedl rychlý kontr Jan Hladoník, který přejel modrou a naznačením se dostal přes Srnského ke střele, ovšem Brož byl pozorný.
     
    00:32
    Ti se stěhují hned před Loubala, kterého chtěl prověřit od modré Srnský, ale netrefil branku.
     
    00:11
    Nahození hostí po vyhraném buly nemá vážnějšího trvání, kotouč je za brankou Brože ve vlastnictví domácích.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Anděl – Kristian, Mejzlík, Peschout – Rezek, Hejna, Kraučuk – Berka, Hendrych. Trenér: Patrik Augusta

    HC Oceláři Třinec: Loubal (Ovčaří) – Haman, Adámek, Hrachovský, Imrich, Radzienciak, Janiczek – Flok, Kaukič, Lacka – Hrehorčák, Hladoník, Kofroň – Stuchlík, Kvasnica, Kalus – Plitko, Cihlář, Mach. Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Kopeček – Kotlík, Zídek.
     
    Předchozí vzájemný zápas:
    4. kolo:
    HC Oceláři Třinec – HC Dukla Jihlava 5:2.
    Branky a nahrávky: 6. Haman (Kvasnica, Hladonik), 23. Kaukič (Kalus, Lacka), 33. Hrehorčák (Lacka), 47. Radzienciak (Lacka, Flok), 51. Irgl (Radzienciak, Kvasnica) – 16. Čermák (Hrabaň), 48. Kristian (Heinrich, Pospíchal).
    Rozhodčí: Kubičík – Poruba, Hanzlík.
    Vyloučení: 6:9.
    Využití: 4:1. V oslabení: 0:0.
    Diváci: 148.
    Střely na branku: 44:24.
    Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2, 5:2.

    Třinec: Ovčaří – Hrachovský, Janiczek, Radzienciak, Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus

    Dukla: Brož – Pospíchal, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Hrabaň, Krtek – Michálek, Ondráček, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Geier, Čermák, Kraučuk, Rezek, Oščádal.
     
    HC Oceláři Třinec:
    Slezané jsou na tom lépe než Jihlava, po osmi odehraných utkáních mají na svém kontě šestnáct bodů z 24 možných, získali tedy přesně dvě třetiny bodového počtu. V dosavadních osmi zápasech prohrál Třinec pouze dvakrát, ale vždy doma – proti Olomouci a Kometě. Silnější jsou Oceláři na ledě soupeře. V prodloužení dokázali vyhrát na Kometě a Vítkovicích, plné tři body brali ve Zlíně a v Olomouci a doma proti Zlínu a Jihlavě.
     
    HC Dukla Jihlava:
    Domácí hokejisté se po sedmi odehraných zápasech nachází na sedmnáctém místě tabulky (z počtu osmnácti týmů) se ziskem pěti bodů, když si připsali výhru na nájezdy nad Vítkovicemi a výhru nad Olomoucí. Zatím střídá Dukla horší období s lepšími. Nejprve totiž třikrát za sebou prohrála, poté dokázala dvakrát po sobě vyhrát a minulý týden podlehla těsně Vítkovicím (2:3) a naopak vysoko prohrála s Brnem (1:7).
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího kola DHL extraligy juniorů, ve kterém se proti sobě utká domácí HC Dukla Jihlava, která je s pěti body v tabulce sedmnáctá a HC Oceláři Třinec, se 16 body pátý tým extraligy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 28. Čermák (Anděl, Pospíchal), 33. Pospíchal (Váňa, Heinrich), 59. Anděl (Heinrich, Čermák)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Čermák, Heinrich, Anděl – Kristian, Mejzlík, Peschout – Rezek, Hejna, Kraučuk – Berka, Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Ovčaří) – Haman, Adámek, Hrachovský, Imrich, Radzienciak, Janiczek – Flok, Kaukič, Lacka – Hrehorčák, Hladoník, Kofroň – Stuchlík, Kvasnica, Kalus – Plitko, Cihlář, Mach. Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodca: Kopeček – Kotlík, Zídek