Sociedad – Real Betis 1:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:0 (0:0)
Real Betis
Piatok 30.09.2016, 20:45 • Anoeta Stadium • Španielska LaLiga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme tu záverečný hvizd hlavného arbitra. Dnešný zápas možno označiť, ako priemerný. Oba celky mali na to, aby nám toho ukázali viac. Domáci boli dnes lepším tímom, čo dokazovali počas celého zápasu svojou kombinačnou hrou. Hostia naopak stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (22:39:51)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:2.
    Střely mimo: 4:3.
    Rohy: 4:2.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 15:22.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci mali výhodu rohového kopu, ktorí sa rozhodli rohový kop rozohrať nakrátko s cieľom držať loptu v rohu ihriska a pozbierať drahocenné sekundy.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Willian José, prichádza Juanmi.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v prvom polčase ešte tri minútky navyše.
     
    90
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Joseba Zaldúa, prichádza Mikel González.
     
    89
    Center po voľnom kope dopadol presne na hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu šestnástky. Lopty sa následne zmocnil Ceballos. Hostia si začali vytvárať záverečný tlak.
     
    88
    Zurutuza teraz poslal k zemi rozbehnutého Musondu, ktorý dokázal vybojovať štandardku pre svoj tím.
     
    87
    Musonda s loptou krúžil na polovici súpera, kde sa neskôr rozhodol poslať loptu do pokutového územia. Jeho pokus bol zachytený brániacim hráčom.
     
    86
    Antonio Adán poslal plávajúci center z priameho kopu z veľkej diaľky s cieľom nájsť spoluhráčov, ale trošku to prehnal. Lopta je mimo. Lopta je za bránkovou čiarou a Real Sociedad má odkop od bránky.
     
    85
    Exekútor voľného kopu bol Ceballos, ktorý to kopol veľmi zle a lopta po jeho zakončení skončila niekde medzi divákmi. Nasleduje odkop od domácej bránky.
     
    84
    Daniel Jesus Trujillo Suarez bol opäť nútený fúknuť do píšťaľky. V súboji si nedovolene pomáhal Litri. Hostia s možnosťou ohroziť súpera po voľnom kope.
     
    83
    Fanúšikom domáceho celku sa nepáči verdikt hlavného arbitra, ktorý troška oneskorene odpískal nedovolený zákrok Josého, ktorý sa už dostával do sľubnej šance.
     
    82
    Domáci hráči sa usadili na polovici súpera. Cieľ je jasný, držať loptu na svojich kopačkách, tak dlho, ako to len ide. Hostia sa zatiaľ do útoku moc neženú.
     
    81
    Šikovne to teraz spravil Prieto, ktorý prihrával na hranicu malého vápna. Tam dokázal loptu zachytiť jeden z jeho spoluhráčov, ale ku zakončeniu sa nakoniec nedostal.
     
    80
    Ďaľší faul, tentoraz na strane hostí. Útočného faulu sa dopustil Musonda, vďaka ktorému jeho tím prichádza o možnosť skórovať.
     
    79
    Illarramendi si v súboji pomáhal rukami, čo bolo očividné. Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky a odpískal nedovolený zákrok.
     
    78
    Prieto si to namieril po ľavej strane ihriska smerom dopredu, keď sa ocitol na hranici šestnástky, rozhodol sa poslať loptu do lepšieho uhlu. Jeho prihrávku dokázal zachytiť gólman Realu Betis.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 63. Vela

    Karty:   44. I. Martínez (RSC), 60. Illarramendi (RSC) – 47. Brašanac (RBE), 54. Bruno González (RBE), 59. Joaquín (RBE)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:22.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa (90. Mikel González), Navas, I. Martínez, Litri – Prieto, Illarramendi, Zurutuza – Vela (75. Canales), José (90+2. Juanmi), Oyarzabal.
    Náhradníci: Bardají – Canales, Pardo, Juanmi, Bautista, Mikel González, Rodrigues.

    Real Betis: Adán – Piccini, Bruno González, Pezzella, Á. Martínez – D. Ceballos, Petros, Gutiérrez (46. Brašanac) – Joaquín (70. Musonda), Alegría, Rubén Castro (69. Nahuel).
    Náhradníci: D. Giménez – Nahuel, Brašanac, Musonda, Cejudo, Donk, Zozulja.

    Rozhodca: Daniel Jesus Trujillo Suarez

    Diváci: 18 310