Kazaň – Jaroslavľ 0:2 (kon.) | Nižnekamsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Dinamo Minsk 2:3 (kon.)
Togliatti – Viťaz 3:0 (kon.) | Novgorod – Vladivostok 2:3 (1:2 po s.n.) | Soči – Red Star Kunlun 3:1 (kon.)
koniec
HK Soči
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Kunlun
cz Pondelok 12.09.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Hosté tlačili, ale poté o puk přišli a na prázdnou bránu nebojácně vypálil Mamkin, ale asi o půl metr ji minul a je to z toho icing.
     
    51:13
    Vyloučen je opět Sergej Kuzněcov, který si dvě minuty odpočine za úder do oblasti hlavy a krku. Přidá k tomu deset minut osobního trestu.
    47:52 Krátká bitka v podání Salmely.
     
    47:52
    Teď se do sebe pustili Salmela a Gorochov po tom, co právě Salmela narazil svého soka na hrazení. Byla z toho taková menší bitka a sednout si jde na dvě minuty právě hostující hráč.
     
    46:13
    Ale v obrovské šanci se z ničeho nic zjevil i kunlunský Fleury, ovšem jeho střela švihem skončila pouze na vyrážečce Barulina!
     
    45:29
    Další gólovku ve vlastním oslabení ale měli domácí, když jel úplně sám na Makarova Levickij, ale tento gólman hosty stále drží ve hře.
     
    44:54
    Vyloučen je ale domácí útočník Kosticyn, který se dopustil sekání a Soči tak opět jde do čtyřech.
     
    40:38
    Do obří šance ve vlastním oslabení jeli dva hráč domácích, do poloodkryté brány mohl nakonec zakončovat Maxwell, ale vychytal ho parádní Makarov!
     
    39:15
    Je tu ale další vyloučení pro domácí, to už je větší komplikace! Sergej Kunzněcov, totiž hodně tvrdě naremploval soupeře a jde si sednout za napadení.
     
    37:32
    Zatím domácí drží zápas ve svých rukou, ale teď budou hrát ve čtyřech – Denis Tolpeko si jde sednout za hákování.
     
    35:53
    Teď ale málem zahřmělo na druhé straně, protože sám byl před Barulinem Lahti, ovšem ani on, ani jeho kolegové nakonec puk do brány nedotlačili!
     
    34:55
    Ale domácí i nadále tlačí a Makarov musel vytáhnout parádní zákrok! Z úhlu totiž pálil Ignatuškin, ale gólman Kunlunu se parádně přesunul a lapil jeho bombu do lapačky.
    33:52 Ivan ZACHARČUK - 3:1
     
    33:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak je to další gól a vypadá to, že domácí přebírají definitivně otěže nad dnešním duelem – v rohu kluziště se dostal k puku IVAN ZACHARČUK, který se nadechl ke krásné individuální akci a po najetí před bránu propálil i Makarova! Následně se sice srazil s Jalasvaarou, ale bude v pořádku. Asistence: Ruslan Pedan.
    31:35 Ilja KRIKUNOV - 2:1
     
    31:35
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to do brány ale spadlo, byť to byla první šance domácích ve této přesilové hře! ILJA KRIKUNOV si najel na přihrávku od Kosticyna před bránu a i když mu ji obránci tečovali, dokázal puk silou vůle docpat do sítě! Asistence: Andrej Kosticyn a Oscar Fantenberg,
     
    30:10
    Janne Jalasvaara je dalším vyloučeným hráčem čínského klubu – odpočinout na dvě minuty si půjde za držení hole.
     
    29:29
    Do obrovské šance se hnali domácí! Ti jeli po lapsu hostující obrany dva na jednoho, ale střela od Tolpeka pouze vyprášila betony Makarovovi!
     
    22:05
    A hned v úvodu přesilovky měli obrovskou šanci domácí, když se puk převaloval u brankové čáry, ale nakonec ji s dobrou prací Makarova nepřekročil!
     
    21:36
    Vyloučen je hráč Kunlunu Mäntylä za podražení.
    11:52 Chad RAU - 1:1
     
    11:52
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to je nevídaná chyba obrany domácího celku! Max Wärn vyhrál bully přesně na hůl zcela volného CHADA RAUA, který napřáhl k ráně a propálil vše, co se mu odvážilo postavit do cesty! Hodně rychle využitá přesilovka Kunlunu! Asistence: Max Wärn.
     
    11:49
    Vyloučen je domácí Pavel Padakin, který hrál vysokou holí a uvidíme tak první přesilovku v zápase.
    09:19 Alexandr DĚLNOV - 1:0
     
    09:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak ale je to nakonec gól do opačné sítě – za bránu se dostal po už skoro zabržděné akci Padakin, který se snažil tlačit puk před branku a tam se hodně zvláště odrazil od ALEXANDRA DĚLNOVA, který ho tak procedil za Makarova! Asistence: Pavel Padakin a Michajl Mamkin.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 10. Delnov (Padakin, Mamkin), 32. Krikunov (A. Kosticyn, Fantenberg), 34. I. Zacharčuk (Pedan) – 12. Rau (Wärn)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamkin, Mamašev, Fantenberg, Pedan, Gorochov, Kuznecov – A. Kosticyn, Ignatuškin, Krikunov – Levickij, Maxwell, Tolpeko – Skačkov, I. Zacharčuk, O'Dell – Delnov, Tomilin, Padakin.
    Kunlun: An. Makarov (Karhunen) – Salmela, Jalasvaara, Viklund, Pereťagin, Mäntylä, Bellemore, Mikulovič, Jüe – Rau, Wärn, Lahti – Marcinko, Fleury, Bakoš – Collins, Pöysti, Jašin – Jing, Ponikarovskij, Pereskokov.