Kazaň – Jaroslavľ 0:2 (kon.) | Nižnekamsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Dinamo Minsk 2:3 (kon.)
Togliatti – Viťaz 3:0 (kon.) | Novgorod – Vladivostok 2:3 (1:2 po s.n.) | Soči – Red Star Kunlun 3:1 (kon.)
koniec
HK Soči
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Kunlun
cz Pondelok 12.09.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    33:52 Ivan ZACHARČUK - 3:1
     
    33:52
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak je to další gól a vypadá to, že domácí přebírají definitivně otěže nad dnešním duelem – v rohu kluziště se dostal k puku IVAN ZACHARČUK, který se nadechl ke krásné individuální akci a po najetí před bránu propálil i Makarova! Následně se sice srazil s Jalasvaarou, ale bude v pořádku. Asistence: Ruslan Pedan.
    31:35 Ilja KRIKUNOV - 2:1
     
    31:35
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to do brány ale spadlo, byť to byla první šance domácích ve této přesilové hře! ILJA KRIKUNOV si najel na přihrávku od Kosticyna před bránu a i když mu ji obránci tečovali, dokázal puk silou vůle docpat do sítě! Asistence: Andrej Kosticyn a Oscar Fantenberg,
    11:52 Chad RAU - 1:1
     
    11:52
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to je nevídaná chyba obrany domácího celku! Max Wärn vyhrál bully přesně na hůl zcela volného CHADA RAUA, který napřáhl k ráně a propálil vše, co se mu odvážilo postavit do cesty! Hodně rychle využitá přesilovka Kunlunu! Asistence: Max Wärn.
    09:19 Alexandr DĚLNOV - 1:0
     
    09:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak ale je to nakonec gól do opačné sítě – za bránu se dostal po už skoro zabržděné akci Padakin, který se snažil tlačit puk před branku a tam se hodně zvláště odrazil od ALEXANDRA DĚLNOVA, který ho tak procedil za Makarova! Asistence: Pavel Padakin a Michajl Mamkin.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 10. Delnov (Padakin, Mamkin), 32. Krikunov (A. Kosticyn, Fantenberg), 34. I. Zacharčuk (Pedan) – 12. Rau (Wärn)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamkin, Mamašev, Fantenberg, Pedan, Gorochov, Kuznecov – A. Kosticyn, Ignatuškin, Krikunov – Levickij, Maxwell, Tolpeko – Skačkov, I. Zacharčuk, O'Dell – Delnov, Tomilin, Padakin.
    Kunlun: An. Makarov (Karhunen) – Salmela, Jalasvaara, Viklund, Pereťagin, Mäntylä, Bellemore, Mikulovič, Jüe – Rau, Wärn, Lahti – Marcinko, Fleury, Bakoš – Collins, Pöysti, Jašin – Jing, Ponikarovskij, Pereskokov.