Novokuzneck – HC Slovan sk 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Záhreb 3:0 (kon.) | Barys – Jugra Chanty-Mansijsk 3:2 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 2:1 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 09.09.2016, 14:05 • Metallurgs Sports Palace (Novokuzneck) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Václav Nedorost (SBA) - 2:1
     
    57:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí sa predsa len dočkali kontaktného gólu! Taffe veľmi peknou prihrávkou z pravého kruhu ponúkol puk VÁCLAVOVI NEDOROSTOVI, ktorý ho podareným tečom z priestoru medzikružia usmernil do siete! Asistencia: Jeff Taffe.
    28:11 Denis Vicharev (NOV) - 2:0
     
    28:11
    Metallurg Novokuzneck dal gól! Slovan sa nevie dostať do tempa, nevytvára si šance a teraz to bude mať ešte zložitejšie, prehráva totiž už 0:2! Justin Pogge vykorčuľoval za bránku, puk odohral k mantinelu, kde našiel len Anisina, ktorý posunul puk na modrú čiaru MICHAILOVI KUKLEVOVI, ten napriahol k strele príklepom a presne umiestneným pokusom napol sieť za brankárom Slovana Bratislava. Asistencia: Michal Anisin.
    04:32 Kirill Semjonov (NOV) - 1:0
     
    04:32
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Metallurg sa dostáva do vedenie po ľahkovážnosti slovanistickej defenzívy. Patrik Luža v snahe zachrániť útočné pásmo prepadol, pustil do kontry KIRILLA SEMJONOVA, s ktorého prvotným zakončením si ešte Pogge poradil, no kanadský brankár ostal dezorientovaný, puk ostal v jeho bránkovisku, kde obrancovia Slovana zlyhali a povolili Semjonovovi gólovú dorážku! Bez asistencie.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 5. Semionov, 29. Kuklev (Anisin) – 58. Nedorost (Taffe)


    Metallurg Novokuzneck: Karejev (Podjapolskij) – Kuklev, Ľamkin, Ďjakov, Postnikov, Arbuzov, Vasilčenko, Viksna – Komaristý, Lebedev, Zemčenko – Anisin, Vicharev, K. Semionov – Jazkov, Poliščuk, Razumov – Jemec, Blagoj, A. Michejev – I. Musin.
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Plastino, Švarný, Luža, Meszároš, Bačik, Ďaloga, Rosandić, Pokorný – Nedorost, Jeglič, Viedenský – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Zigo, Valský, Kubalík – Skalický, Šiška, Lušňák.

    Rozhodca: Beljajev, Komarov – Šalagin, Šišlo