Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Füchse 5:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:2 (0:2 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Prostějov – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen sk 6:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Štvrtok 01.09.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní již unavená trojice hostí kapitulovala. Čachotský přihrál puk před branku na Zemana, jenž byl zády k Vejmelkovi. Přesto stačil touš poslat na RICHARDA DIVIŠE, který z levého kruhu nedal Vejmelkovi pražádnou šanci a trefil polovinu volné klece. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Čachotský.
     
    41:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Začíná se znovu, na ukazateli stavu totiž svítí dvě dvojky. Přihrávku Milfaita totiž využil SILVESTER KUSKO, který si sjel blíže k brance a zamířil do pravého horního rohu branky. Asistence: Jan Milfait.
     
    31:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Předchozí dvě přesilovky Dukla nevyužila, nyní se již raduje. A jak je to jednoduché. Z pravé strany z nulového úhlu dával Diviš touš před branku Vejmelky a VLASTIMIL BILČÍK jej z postu obránce z bezprostřední blízkosti zametl nad gólmana do sítě. Asistence: Richard Diviš, Adam Zeman.
     
    13:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní už neměl Jakub Škarek příliš šancí. JAN ZDRÁHAL dostal kotouč do jízdy od Dolníčka a neomylně jej poslal do pravého horního rohu nad Škarkovu vyrážečku. Puk se navíc otřel o tyčku a zaplul do svatyně. Asistence: David Dolníček, Roman Erat.
     
    06:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byla vskutku pohledná akce. Čachotský zavezl puk do pásma, mezi kruhy jej předložil Divišovi, jenž ještě chtěl akci vyšperkovat přihrávkou na Zemana. Jeho střela sice nenašla cíl, ale Adam Zeman vzápětí přihrál touš na pravý kruh pro RICHARDA DIVIŠE a ten střelou po ledě přes obránce otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Čachotský.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 7. Diviš (Zeman, Čachotský), 32. Bilčík (Diviš, Zeman), 63. Diviš (Zeman, Čachotský) – 14. Zdráhal (Dolníček, Erat), 42. Kusko (Mifait)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kaláb, Kajínek, Říha, Bilčík, Dundáček, Grebenyuk, Dobrovolný – Důras, Skořepa, Stoklasa – Čachotský, Zeman, Diviš – Jergl, Seman, Anděl – Březina, Jícha, Síkela. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (D. Svoboda) – Zdráhal, Lojek, Bartejs, Niko, Čejka, Koch, Schejbal, Chrapak – Erat, Dolníček, Zohorna – Kusko, Milfait, Psota – Wasserbauer, Havránek, Dymáček – Čech, Juráň, Paták. Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodca: Kotlík, Polák – Rittich, Guth

    Diváci: 577