Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Füchse 5:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:2 (0:2 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Prostějov – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Trenčín – Zvolen sk 6:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Štvrtok 01.09.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:12
    Jako první v prodloužení jde na trestnou lavici Tomáš Havránek, jenž dostává dvě minuty za vysokou hůl, které se dopustil na Davidu Kajínkovi.

    Na vyloučení: 7-8.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    57:25
    Puk se po zakázaném uvolnění Třebíče nebude stěhovat před Vejmelku, vyloučen je totiž Aleš Jergl, který poblíž útočné modré dle sudích použil vysokou hůl – dvě minuty.

    Na vyloučení: 7-7.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    52:21
    Ve čtyřech se hrálo dvacet vteřin. Tomáš Kaláb totiž v pravém rohu za svojí svatyní podražil soupeře a také on vidí dvě minuty. Bude se tak pokračovat při hře čtyř proti třem.

    Na vyloučení: 6-7.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    52:01
    Další nebezpečný kontr Dukly v oslabení. Důras zavezl po pravé straně puk do pásma a jednoho z hráčů domácích fauloval při zakončení mezi kruhy Silvester Kusko. Dostává tak dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 5-7.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    50:57
    Podruhé dnes vidíme, jak hráč Třebíče leží na ledě po zákroku jednoho z hráčů domácích. Zatímco v první třetině byl hit Skořepy čistý, nyní sudí zřejmě pošlou hráče Dukly ven. Zatímco Fjodor Chrapak odjíždí za pomocí svých spoluhráčů na střídačku, Lukáš Jícha jde rovnou z placu, protože dostává 5 minut a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku.

    Na vyloučení: 5-6.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    47:54
    Nyní navíc přesilová hra hostujícího celku končí. Jan Milfait, který měl zásluhu na druhém gólu Horácké Slavie, je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    47:01
    A bude tomu tak zřejmě i nadále, protože Vlastimil Bilčík dostává dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 5-5.
     
    38:09
    Třebíčští budou moci před koncem druhého dějství srovnat stav. Také jim se nabízí přesilová hra. Richard Diviš, dnes s gólem a asistencí, se dopustil nedovoleného bránění.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    34:01
    A nyní budou moci sledovat další útočné snažení svého oblíbeného týmu. Ač se to Martinu Lojkovi vůbec nelíbí, těžko s rozhodnutím sudích něco zmůže. V pravém rohu za brankou ohodnotili rozhodčí jeho zákrok jako krosček.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    31:34
    Útočník první třebíčské lajny Radim Zohorna musí jít na trestnou lavici, dle sudích se dopustil nedovoleného bránění.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    27:22
    Nyní se nepřerušuje kvůli nepřesnosti, ale kvůli faulu. Na trestnou lavici míří hostující Lukáš Paták, který se dopustil hry vysokou holí. Tento trest je dnes poměrně častý, rozhodčí jsou na vysokou hůl hodně hákliví.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    23:07
    Vyloučení také na druhé straně. Matej Síkela se dopustil ve vlastním obranném pásmu nedovoleného bránění. Jednu přesilovku, čtyřminutovou, již Třebíč využila. Jak tomu bude nyní?

    Na vyloučení: 3-2.
     
    20:54
    Tak už víme, co to bylo. Jednalo se o příliš mnoho hráčů na ledě a Martin Sobotka si celou situaci vysvětloval se sudími. Ovšem nic se nemění na tom, že trest si jde odpykat Martin Psota.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    17:22
    Netrefil možná i proto, že byl faulován. Roman Dymáček je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    10:01
    Ještě před Schejbalovou střelou zůstal za brankou Dukly ležet jeden z třebíčských hokejistů a nyní se již bude vylučovat. Dvě plus dvě minuty za hru vysokou holí dostává Tomáš Kaláb.

    Na vyloučení: 2-0.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 7. Diviš (Zeman, Čachotský), 32. Bilčík (Diviš, Zeman), 63. Diviš (Zeman, Čachotský) – 14. Zdráhal (Dolníček, Erat), 42. Kusko (Mifait)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kaláb, Kajínek, Říha, Bilčík, Dundáček, Grebenyuk, Dobrovolný – Důras, Skořepa, Stoklasa – Čachotský, Zeman, Diviš – Jergl, Seman, Anděl – Březina, Jícha, Síkela. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (D. Svoboda) – Zdráhal, Lojek, Bartejs, Niko, Čejka, Koch, Schejbal, Chrapak – Erat, Dolníček, Zohorna – Kusko, Milfait, Psota – Wasserbauer, Havránek, Dymáček – Čech, Juráň, Paták. Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodca: Kotlík, Polák – Rittich, Guth

    Diváci: 577