Znojmo – Mníchov 3:4 (kon.) | Junosť Minsk – Växjö 4:3 (po pr.) | Linz – Košice sk 3:4 (kon.)
Lugano – Tappara 1:3 (kon.)
koniec
Steinbach Black Wings Linz
3:4 (1:0, 2:1, 0:3)
HC Košice
Utorok 23.08.2016, 19:30 • Keine Sorgen Eisarena Linz • Liga majstrov • Skupina M
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:20 Marek BARTÁNUS - 3:4
     
    55:20
    Košice dali gól!
    Košičania skvelo otočili zápas a dostávajú sa do vedenia! Tak to je naozaj skvelé! MAREK BARTÁNUS si vzal puk v strednom pásme po nepresnej rozohrávke hostí, prikorčuľoval k ľavému kruhu a strelou švihom pod Ouzasovu vyrážačku puk gólmanovi Linzu prepadol!
    Bez asistencie.
    46:54 Eduard ŠEDIVÝ - 3:3
     
    46:54
    Košice dali gól!
    Košice skvelo vyrovnávajú na 3:3 vďaka presilovej hre! EDUARD ŠEDIVÝ si spracoval puk na osi ihriska na modrej čiare a tvrdou delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencia: Jiří Bicek.
    43:21 Jakub SUJA - 3:2
     
    43:21
    Košice dali gól!
    Košičania znižujú stav stretnutia a sú ešte v hre o bodový zápis! Ladislav Nagy predviedol pekné sólo z obranného pásma a v útočnej tretine posunul medzi kruhy JAKUBOVI SUJOVI, ktorý šikovnou strelou pod hornú žŕdku prekonal Ouzasa!
    Asistencia: Ladislav Nagy.
    37:37 Marek BARTÁNUS - 3:1
     
    37:37
    Košice dali gól!
    Košiciam sa to podarilo! MAREK BARTÁNUS si na ľavom kruhu šikovne počkal na prihrávku od Šedivého a bez prípravy delovkou prekonal gólmana Ouzasa!
    Asistencie: Eduard Šedivý.
    31:07 Brian LEBLER - 3:0
     
    31:07
    Tím Linz práve strelil gól!
    Krásna akcia domácich zakončená gólom! McLean sa obtočil okolo brány a prihral na ľavý kruh Pichému. Ten sa neulakomil a okamžite z prvej posúval krížom asi na vzdialenosť dvoch metrovh pred bránkoviskom BRIANOVI LEBLEROVI, ktorý sa už z prvej do polodkrytej bránky nemýlil!
    Asistencie: Sébastien Piché, Brett McLean.
    26:01 Dan DASILVA - 2:0
     
    26:01
    Tím Linz práve strelil gól!
    Tento raz už skúsený útočník nezaváhal! Hisey potiahol puk po ľavom krídle a prihral ho do medzikružia DANOVI DASILVOVI, ktorý svižnou strelou k ľavej žrdi nedal Habalovi šancu!
    Asistencia: Rob Hisey.
    12:17 DASILVA - 1:0
     
    12:17
    Tím Linz práve strelil gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Hisey prihral popri mantineli Brodovi za bránku. Broda chvíľu počkal a v pravej chvíli našiel pred bránkou DANA DASILVU, ktorý si krásnym blafákom na forhend vychutnal Habala!
    Asistencie: Joel Broda, Rob Hisey.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 13. DaSilva (Broda, Hisey), 27. DaSilva (Hisey), 32. Lebler (Piché, McLean) – 38. Bartánus (Šedivý), 44. Suja (Nagy), 47. Šedivý (Bicek), 56. Bartánus


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Janny) – Palin, Piché, R. Lukas, Dorion, Altmann, Kirchschläger, Fechtig, Mayrhauser – Hofer, McLean (A), Lebler – Broda, Hisey, DaSilva – Schofield, Gaffal, Oberkofler (A) – P. Lukas (C), Loik, Spannring
    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Šedivý, Jankovič, Šmach, Dudáš, Matejka – Suja, Nagy (C), Spilar (A) – Bicek, Hruška, Bartánus – Varga, Boltun, Hovorka – Bartoš (A), Klíma, Milý – Hričina