Kometa Brno – EC-KAC 2:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
KAC Klagenfurt
cz Nedeľa 14.08.2016, 16:00 • Würth Arena, Neumarkt • Dolomiten Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:40
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Kometa ztratila vedení 2:0 a znovu prohrává stejným výsledkem jako včera proti Norimberku. STEFAN GEIER proletěl kolem brankoviště, obtočil se až před Čiliaka a v plné rychlosti poslal puk do brněnské sítě. Velká škoda, Kometa měla šance, ale hraje se na góly a ty dává nyní KAC. Asistence: Thomas Hundertpfund.
     
    15:12
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Rakouský tým se dostal do rychlé brejku, MANUEL GANAHL si položil Čiliaka a bekhendem poslal kotouč za jeho záda. Velká škoda, protože Kometa dnes hraje dobře, má šance, ale v obraně dvakrát chybovala a inkasovala. Asistence: Patrick Harand, Philip Cirtek.
     
    10:15
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Přesilovku dokázal rakouský tým nakonec využít a snižuje na rozdíl jediného gólu. Obránce DAVID FISCHER napřáhl a propálil nic netušícího Čiliaka. Asistence: Žiga Pance.
     
    09:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde do dvoubrankového vedení a navíc se raduje v oslabení. Vondráček vybojoval kotouč, zavezl ho na modrou, počkal si a nádhernou žabkou vybídl ke střele PETERA TRŠKU. Ten napřáhl ránu a trefil se nad Dubovy betony. Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    04:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde z prakticky první akce do vedení. Po rychlé kombinační akci se dokázal prosadit kapitán Komety JAN HRUŠKA. Jeho střela prošla až za záda brankáře Tomáše Duby, kterého můžeme znát i z české extraligy. Asistence: Marcel Haščák, Jan Štencel.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 5. Hruška (Štencel, Haščák), 10. Trška (Vondráček) – 11. Fischer (Pance), 16. Ganahl (Harand, Cirtek), 56. S. Geier (Hundertpfund)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Kováčik, Vágner, Šnajnar, Gulaši, Trška, Koch, Štencel – T. Vondráček, V. Němec, Dymáček – H. Zohorna, Zaťovič, J. Hruška (C) – Vincour, Haščák, Dočekal – Dostálek, R. Zohorna, Havránek. Trenér: Libor Zábranský.
    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Fischer, Popovič, Valland, Strong, Schumnig, Kapstad, Duller, Robar – Pance, Hurtubise, Harand, Ganahl, T. Koch, S. Geier, M. Geier, Hundertpfund, Bischofberger, Lundmark (C), Cirtek, Brucker. Trenér: Mike Pellegrims.