Tisková konference k turnaji Generali CEE Cup (kon.) | Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k turnaji Generali CEE Cup

cz Štvrtok 21.07.2016, 12:00Tlačové konferencie
     
    Na závěr bude promítnuta prezentace s podrobnosti o turnaji. (12:22:14)
     
    "Je pro nás prestižní, že můžeme spolupracovat s CEE Cupem. inStat nabízí užitečný materiál pro trenérské analýzy. Zápas se natáčí a posílá na centrálu, kde statistické údaje zpracují.
     
    Nyní bude přiblížena spolupráce se společností inStat.
     
    "Je nám velkou ctí, že můžeme pomáhat. Mládežnický fotbal sice není úplně profitabilní, ale je to pro nás příležitost. Výtěžek turnaje půjde na pitnou vodu pro děti, do krajů, kde je to potřeba. Dále také na tzv. školu v krabici. V té dodáváme do škol veškeré pomůcky, které škola potřebuje. V jedné krabici naleznete vybavení zhruba pro čtyřicet dětí. Budeme moc rádi, pokud se prodá co nejvíce vstupenek, které nám v naší snaze pomohou Dopředu děkujeme všem návštěvníkům."
     
    Hovořit bude zástupkyně UNICEF.
     
    "Sport podporujeme dlouhodobě. Včera jsme podepsali spolupráci s hokejovou extraligou. Chceme ale myslet i na mládež, která je velmi důležitá. Naším hlavní cílem je podpora mládeže a jejího zdravého životního stylu. Cílem turnaje je, aby zvítězila hezká hra a fair-play. také doufám, že se podaří naplnit charitativní potenciál turnaje."
     
    Hovoří Jiří Cívka, tiskový mluvčí Generali.
     
    "Cíl je po delší době postup. Ten ale není primární. Hlavní je, aby se hráči prosadili v dospělém fotbale. Kvalifikací jim chceme dát příležitost a zkušenost."
     
    Jaké jsou cíle pro národní tým U19 v nacházející sezóně?
     
    "Viděli jsme první zápas. Hrál tu Peking se Spartou. Čínané sice prohráli 0:5, ale viděli jsme, že jejich styl je jiný. Velký přínos bude mít turnaj pro mládežnické reprezentace a jejich trenéry. Já nebo Luboš Kozel (trenér U18) si můžeme dělat analýzy a porovnávat hráče, poznat jiné styly hry."
     
    Nyní bude hovořit Jan Suchopárek, trenérský organizátor turnaje.
     
    "Celý turnaj je fotbal, je to sport. Důležitý aspekt turnaje je, že celý je charitativní. Lidé, kteří na stadion přijdou, podpoří organizaci UNICEF."
     
    "Děkuji, že jste dnes s námi. Čas letí a letos se koná již šestý ročník turnaje. Je za námi kus práce a každoročně se snažíme dělat spoustu věcí lépe. Letošní novinkou je účast čínského týmu. Jsme rádi, že jsem kvůli turnaji cestují. Samozřejmě chci poděkovat za podporu všem partnerům, zejména pojišťovně Generali, bez které by turnaj nebyl. Další novinkou je spolupráce se společností inStat, z každého zápasu tak bude nějaká analýza."
     
    Slovo má na úvod Roberto De Blasio.
     
    "Dámy a pánové, čeká nás dvacet zápasů. Turnaj hrají týmy ze tří kontinentů, osmi zemí."
     
    Na úvod je promítáno krátké promovideo.
     
    Tisková konference právě začala
     
    Účastnící setkání jsou již na místě a konference může začít.
     
    Podle posledních informací začne tisková konference ve 12:00

    Jakub Janoušek