Belgicko – Írsko 3:0 (kon.) | Island – Maďarsko 1:1 (kon.) | Portugalsko – Rakúsko 0:0 (kon.)
koniec
Portugalsko
0:0 (0:0)
Rakúsko
Sobota 18.06.2016, 21:00 • Parc des Princes, Paríž, Francúzsko • Majstrovstvá Európy • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    11.10.1995 Rakúsko – Portugalsko 1:1
    13.11.1994 Portugalsko – Rakúsko 1:0
    21.11.1979 Portugalsko – Rakúsko 1:2
    15.11.1978 Rakúsko – Portugalsko 1:2
    29.11.1953 Portugalsko – Rakúsko 0:0

    SKUPINA F
    1. Maďarsko 1-1-0 3:1 4
    2. Island 0-2-0 2:2 2
    3. Portugalsko* 0-1-0 1:1 1
    4. Rakúsko* 0-0-1 0:2 0

    STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 1,91, na remízu okolo 3,40 a na výhru hostí približne 4,75.

    ROZHODCOVIA
    Dnešné stretnutie bude viesť taliansky rozhodca Nicola Rizzoli, ktorému na čiarach budú asistovať Elenito Di Liberatore a Mauro Tonolini. Bránkovými rozhodcami budú taktiež Taliani Daniele Orsato, Antonio Damato a štvrtým rozhodcom bude Rumun Alexandru Tudor.

    ZHODNOTENIE
    Favoritom je portugalské mužstvo, ktoré sa bude spoliehať najmä na svoju hviezdu Cristiana Ronalda. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 2:1.
     
    RAKÚSKO
    Tím okolo Marcela Kollera nevstúpil do šampionátu práve najlepšie, keď v dueli s Maďarskom, kde bol favoritom, prekvapivo zaváhal. Vyrovnaný zápas nepriniesol gól v prvom polčase, lenže v 62.minúte sa mohli tešiť Maďari, ktorých gólom potešil Szalai. O štyri minúty neskôr im ešte väčšiu radosť urobil Rakúšan Dragovic, ktorý po druhej žltej karte a následne červenej musel ísť predčasne pod sprchy a začala sa presilovka Maďarska. V 87.minúte sa ešte dokázal presadiť Stieber, ktorý uzavrel na konečných 0:2.

    Posledné zápasy
    14.06.2016 Rakúsko – Maďarsko 0:2 (EURO)
    04.06.2016 Rakúsko – Holandsko 0:2
    31.05.2016 Rakúsko – Malta 2:1
    29.03.2016 Rakúsko – Turecko 1:2
    26.03.2016 Rakúsko – Albánsko 2:1

    Predpokladaná zostava: Almer – Klein, Wimmer, Hinteregger, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba – Harnik, Junuzovic, Arnautovic – Janko
    Absencie: Dragovic, Junuzovic (neisté)
    Najlepší strelec: nikto
     
    PORTUGALSKO
    Zverenci Fernanda Santosa sa ocitli v jednej z papierovo najľahších skupín, ale ich úvodný duel s Islandom naznačil, že to nebudú mať až také jednoduché. Práve v tomto stretnutí otváral skóre zápasu v 31.minúte Nani, ktorý poslal Portugalsko do vedenia. Krátko po zmene strán však dokázal vyrovnať Bjanarson a začínalo sa od začiatku. Počas celého zápasu diváci videli enormný tlak Portugalcov a bránenie všetkých Islanďanov na ich vlastnej polovici ihriska. Keďže už gól do konca zápasu nepadol, tak si obe mužstvá po nerozhodnom výsledku 1:1 pripísali do tabuľky po jednom bode.

    Posledné zápasy
    14.06.2016 Portugalsko – Island 1:1 (EURO)
    08.06.2016 Portugalsko – Estónsko 7:0
    02.06.2016 Anglicko – Portugalsko 1:0
    29.05.2016 Portugalsko – Nórsko 3:0
    29.03.2016 Portugalsko – Belgicko 2:1

    Predpokladaná zostava: Patrício – Vieirinha, Pepe, Fonte, Guerreiro – Gomes, Pereira, Sanches – Nani, Ronaldo, Quaresma
    Absencie: nikto
    Najlepší strelec: Nani – 1 gól
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu medzi Portugalskom a Rakúskom. Z tohto stretnutia vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Portugalsko: Patrício – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Guerreiro – Quaresma, W. Carvalho, Moutinho, A. Gomes – Nani, Ronaldo (C).
    Náhradníci: Eduardo, A. Lopes – Alves, Fonte, Soares, Eliseu, Mário, D. Pereira, Sanches, A. Silva, R. Silva, Éder.

    Rakúsko: Almer – Klein, Prödl, Hinteregger, Fuchs (C) – Ilsanker, Baumgartlinger – Harnik, Alaba, Arnautović – Sabitzer.
    Náhradníci: Lindner, Özcan – Garics, Okotie, Suttner, Wimmer, Schöpf, Hinterseer, Janko, Jantscher.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini – Daniele Orsato, Antonio Damato (Všetci Taliansko – Alexandru Tudor (Rumunsko).
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Portugalčania sa predstavia v červených dresoch, Rakúšania v bielych farbách.
     
    -1
    O výkop sa v prvom polčase postarajú Portugalčania. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    V úvode majú loptu v moci Portugalčania. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Portugalčania hneď vybojovali rohový kop po zblokovaní centru Florianom Kleinom. Ten už bol aj rozohraný, ale brankár Robert Almer loptu vyboxoval za ďalší roh.
     
    4
    Pepe teraz takmer urobil obrovskú chybu, keď svojmu brankárovi poslal nie príliš prudkú prihrávku, ktorú takmer vystihol Marcel Sabitzer.
     
    5
    Obrovská šanca Rakúska! Martin Harnik si výborne nabehol do pokutového územia a dostal nadýchaný center presne na hlavu. Jeho pokus z približne troch metrov mieril tesne vedľa pravej tyče brankára Ruia Patrícia! Tak a už sme takmer videli úvodný presný zásah!
    5. Martin Harnik (AUT)
     
    6
    Portugalsko tlačí svojho súpera a dostalo sa aj do zakončenia. Po mnohých odrazoch sa k lopte dostal Nani, ale jeho hlavička nebola presná. Nasledovať bude kop od Almerovej svätyne.
     
    7
    Obi dve mužstvá hrajú od úvodných minút ofenzívne, a to sa musí divákom páčiť. Už sme videli dve šance, ktoré mali blízko ku gólu.
     
    8
    Stopér Ricardo Carvalho bol neskoro v súboji s Martinom Harnikom a nedovolene ho poslal k zemi. Voľný kop pre Rakúsko.
     
    9
    Ďalší nedovolený zákrok na Martina Harnika. Tentoraz si vo vzdušnom súboji rukami pomáhal Pepe, ale nebolo to nič vážne. Voľný kop pre Rakúsko.
     
    10
    Rakúšania majú loptu na svojich kopačkách, ale ich súper sa prezentuje vysokým napádaním, ktoré mu prináša ovocie. Bola tam nepresná rozohrávka pod tlakom, a tak sa lopty zmocnili Portugalčania.
     
    11
    Portugalsko úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska, lenže tam sa teraz vytvoril hustý obranný blok Rakúšanov, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    12
    Stále prebiehajú kombinácie hráčov v červených dresoch, ale neprichádza žiadna strela, či center. Rakúsko musí behať bez lopty, zatiaľ čo ich súper čaká na ich chybu.
     
    13
    Obrovská šanca Portugalska! Nani sa presadil v súboji so Sebastianom Prödlom a rútil sa na brankára Roberta Almera z uhla. Nakoniec zvolil prízemnú strelu na zadnú žrď, lenže gólman ľavou nohou túto strelu pohotovo vyrazil!
     
    14
    Následne prišla ďalšia nebezpečná strela od Vieirinhu, ale aj tentoraz sa vyznamenal brankár Robert Almer, ktorý tento pokus končekmi prstov vyrazil na rohový kop! Tak teraz mali Portugalčania dve veľké šance na otvorenie skóre!
    14. Nani (POR), Vieirinha (POR)
     
    15
    Lopta po centri z rohu našla hlavu Williama Carvalha, ale jeho pokus mieril iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Robert Almer, ktorý bol v posledných minútach často zamestnávaný.
     
    16
    V jasnom ofsajde sa ocitol Cristiano Ronaldo, ktorý sa zabudol za rakúskou obranou a nestihol sa vrátiť. Lopta pre súpera.
     
    17
    DRŽANIE LOPTY: 61% – 39%

    Územnú prevahu zatiaľ majú Portugalčania, ktorí sú zatiaľ lepším tímom na ihrisku.

     
    19
    STRELY CELKOM: 5-1
    STRELY NA BRÁNU: 3-0

    Portugalsko má aj streleckú prevahu v doterajšom priebehu stretnutia.
     
    20
    Máme za sebou úvodných 20 minút a stav skóre sa stále nemenil. Diváci v Parc des Princes sa určite nenudia, pretože sledujú kvalitný futbal zo strany na stranu s množstvom striel.
     
    21
    Portugalsko zviera svojho súpera pred jeho vlastným pokutovým územím, ale nevie sa dostať do zakončenia. V posledných prípadoch prišli dve rýchle prihrávky a pohotová strela. Dá sa očakávať, že tomu bude tak aj teraz.
     
    22
    Obrovská šanca Portugalska! Krásna akcia hráčov v červených dresoch, ale už tomu chýbalo iba presné zakončenie. Raphaël Guerreiro na ľavej strane spolu s ďalším spoluhráčov vykombinovali obranu Rakúska a následne poslal prihrávku pod seba pred bránu. Tam si výborne nabehol jeho spoluhráč Cristiano Ronaldo, ale ten strelou z prvej mieril iba tesne vedľa pravej tyče!
    22. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    23
    Nedovolený zákrok na Davida Alabu v strede poľa. Rakúsko bude mať výhodu priameho kopu.
     
    24
    Nani sa prezentoval faulom a hlavný rozhodca Nicola Rizzoli musel opäť fúknuť do píšťalky. Lopta pre Rakúsko.
     
    25
    Dlhý center do vápna hľadal Wiliama Carvalha, ale toto bolo pre neho pridlhé. Kop od brány.
     
    26
    Rakúšania sa postupom času nevedia dostať cez polovicu ihriska a pri každom kontakte so súperom padajú na zem. Rozhodca im jasne dal najavo, aby to už nerobili.
     
    27
    Počet nedovolených zákrokov začína pribúdať. Pri stredovej čiare bol na zem poslaný Marko Arnautović, ktorý je dosiaľ neviditeľný.
     
    28
    Šiesty rohový kop pre Portugalsko vyrobil Stefan Ilsanker, ktorý v sklze zastavil akciu súpera.
     
    29
    Tyčka! Portugalčania rozohrali rohový kop veľmi rýchlo a odcentrovali pred bránu, kde bol nestrážený Nani. Ten sa oprel do hlavičky, ale trafil iba pravú tyčku rakúskej brány! Následne prišla ešte strela Joãoa Moutinha, ale jeho pokus už nebol presný.
    29. Nani (POR)
     
    31
    Ricardo Quaresma (Portugalsko) sa nepresadil v súboji pri rohovej zástavke a potom hlavnému rozhodcovi uštedril pár slov, ktoré taliansky arbiter ocenil žltou kartou.
     
    32
    Už máme za sebou polhodinu hry a stav skóre sa stále nemenil. Je treba priznať, že Portugalsko je aktívnejšie a malo bližšie ku gólu, lenže Rakúsko malo aj kus šťastia pri zakončeniach Naniho, či Cristiana Ronalda.
     
    33
    Stopér Christian Fuchs dohral súboj s Nanim, ktorý sa len ťažko dvíha zo zeme. Rozhodca to vyriešil ráznym dohovorom a nariadil priamy voľný kop pre Portugalsko.
     
    34
    Vzrušenie bolo zbytočné. Nadýchaný center od Naniho našiel hlavu Cristiana Ronalda, ktorý to mieril veľmi dobre. Brankár Robert Almer sa však skvele hodil a jeho strelu vyrazil, lenže gól by aj tak neplatil. Asistent rozhodcu odmával tesný ofsajd a prisúdil loptu Rakúšanom.
     
    35
    Portugalsko úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska a tlačí sa do zakončenia. Čaká sa na finálnu prihrávku, ktorá však zatiaľ neprichádza.
     
    36
    Ďalší rohový kop Portugalska opäť nepriniesol zmenu skóre. Cristiano Ronaldo sa dostal k zakončeniu z hranice bieleho bodu, ale mieril iba do stredu brány, kde bol pripravený brankár Robert Almer.
     
    37
    Marko Arnautović fauloval Raphaëla Guerreira, ktorého evidentne stiahol na zem rukami. Lopta pre Portugalsko.
     
    38
    Kvalita hry je zatiaľ veľmi dobrá a hrá sa vo vysokom tempe. Síce Rakúšania viac bránia, ale vedia vyrážať do nebezpečných protiútokov.
     
    40
    Alaba sa predieral dopredu cez pravú stranu, ale Pepe (Portugalsko) ho nešetril a zobral všetko čo mu stálo v ceste. Síce bola prvá lopta, ale druhou ho poriadne prebrúsil a môže byť rád, že to bola iba žltá karta.
     
    41
    Šanca Rakúska! David Alaba bol exekútorom priameho kopu a prudkým centrom hľadal na zadnej žrdi svojho spoluhráča Martina Harnika, ale pred ním skvele zakročil Vieirinha, ktorý pravdepodobne odvrátil gól do siete jeho mužstva.
     
    42
    Ricardo Carvalha a David Alaba sa vo vzdušnom súboji zrazili hlavami v strede poľa a obaja padli na zem. Hra je prerušená, ale zdá sa, že to nebude nič vážne.
    Almer zatiaľ Ronaldovi gólovú radosť nedoprial

     
    43
    Portugalci to ešte skúšajú centrami do vápna, ale nevedia sa dostať k hlavičke cez vysokých stopérov Rakúska. Tí boli v posledných minútach pozorní.
     
    44
    Do konca prvého polčasu ostávajú približne dve minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
     
    45
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Portugalska, ktorí boli aktívnejší, mali viac streleckých pokusov, ale nepodarilo sa im rozvlniť sieť súpera. Rakúšania pohrozili hneď na začiatku a na konci úvodnej 45-minútovky, lenže ani oni sa nepresadili. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 22:01.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 61% – 39%
    Strely (celkom): 12-1
    Strely (na bránu): 4-0
    Rohové kopy: 7-0
    Fauly: 8-6
    Žlté karty: 2-0
    Červené karty: 0-0
    Fanúšikovia Rakúska hneď niekoľkokrát vyvolávali meno Lionela Messiho

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Šanca Rakúska! Nebezpečnú strelu vyslal Stefan Ilsanker, ktorého pokus spoza pokutového územia vyrazil brankár Rui Patrício do bezpečia! Bola to prízemná jedovka, ktorá bola veľmi nepríjemná pre portugalského gólmana.
    47. Stefan Ilsanker (AUT)
     
    48
    Martin Harnik (Rakúsko) poriadne prebrúsil súpera v strede poľa a zaslúžene videl žltú kartu.
     
    49
    Cristiano Ronaldo zahrával priamy kop z dobrých 35 metrov od rakúskej brány, ale trafil iba trojčlenný múr, a tak mohol gólman Robert Almer ostať v pohode.
     
    50
    Portugalsko má loptu na svojich kopačkách a snaží sa niečo vymyslieť. Ich súper však pozorne bráni a nechce ho pustiť do vyloženej gólovej šance.
     
    51
    Tlak Portugalčanov stále trvá, ale je to bez nápadu. Defenzíva Rakúska je koncentrovaná a plní si všetky svoje úlohy.
     
    52
    João Moutinho si nedovolene počínal vo vzdušnom súboji. Voľný kop v strede poľa pre Rakúsko.
     
    53
    Portugalsko vybojovalo rohový kop, ktorý už bol rozohraný. Lopta však našla iba hlavu Juliana Baumgartlingera a ten ju odvrátil do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    54
    Pri rohovej zástavke bol nedovolene k zemi poslaný Ricardo Quaresma a jeho mužstvo bude mať výhode priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    55
    Exekútorom bol Raphaël Guerreiro, ale jeho center bol pretiahnutý a lopta skončila mimo brány za bránkovou čiarou.
     
    56
    Šanca Portugalska! Prudkú strelu k ľavej žrdi vyslal Cristiano Ronaldo spoza pokutového územia, ale bol tam včas aj brankár Robert Almer, ktorý odvrátil na rohový kop!
    56. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    57
    Robert Almer je mužom zápasu! Cristiano Ronaldo si nabehol na center z rohu a jeho hlavičku gólman Rakúska reflexívnym zákrokom vyrazil do bezpečia!
     
    58
    O prvý ofsajd Rakúšanov sa postaral Marcel Sabitzer, ktorému bola lopta predlžovaná, ale na jeho smolu bol za obranou Portugalska.
     
    60
    Už máme za sebou hodinu hry, ale stav skóre sa stále nemenil. Portugalsko tlačí svojho súpera a búši do neho čo mu sily stačia, ale brankár Robert Almer ich už pri viacerých šanciach skvele podržal.
     
    61
    Christian Fuchs (Rakúsko) zastavil prenikajúceho Ricarca Quaresmu, ktorý však k zemi išiel veľmi ochotne. Toto bola trochu prísna žltá karta a čuduje sa aj rakúsky stopér.
     
    62
    Rakúšania nevedia dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách a musia neustále brániť. Snažia sa však zdržiavať pri rozohrávaní akejkoľvek štandardnej situácie.
     
    63
    O prvú zmenu sa postarajú Rakúšania, keďže ich hráč už netrpezlivo čaká na prerušenie hry, aby sa dostal na hraciu plochu.

     
    64
    Nepríjemné prišliapnutie nohy od Juliana Baumgartlingera na Joãoa Moutinha tesne pred vápnom a bude z toho priamy kop pre Portugalsko z veľmi dobrej pozície.
     
    65
    Striedanie v tíme Rakúsko: z ihriska odchádza David Alaba, prichádza Alessandro Schöpf.
     
    66
    Nebezpečná strela Ronalda! Exekútorom priameho kopu bola hviezda portugalského mužstva, ale strelecký pokus z kopačky Cristiana Ronalda skončil tesne nad bránou Almera. Nasledovať bude kop od Almerovej svätyne.
     
    67
    Portugalsko pokračuje vo svojom tlaku a jeho hráči si prihrávajú na útočnej polovici ihriska. Do pokutového územia prichádzajú prudké centre z oboch strán, ale tie nevedia nájsť svojho príjemcu.
     
    68
    Pokiaľ by sme gól nevideli, tak by sa Portugalsko po dnešnom dni nachádzalo na tretej priečke s dvoma bodmi a Rakúsko na poslednom mieste s jedným bodom.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva približne 20 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy?
     
    71
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Ricardo Quaresma, prichádza João Mário.
     
    72
    Julian Baumgartlinger opäť nešikovne dohral súboj s jedným z portugalských obrancov a rozhodca mu odpískal útočný faul. Loptu do hry pošle brankár Rui Patrício.
     
    73
    Rakúsko sa snaží z rýchleho protiútoku niečo vymyslieť, ale Portugalci sa vrátili a všetko je zbrzdené.
     
    74
    Agilný Julian Baumgartlinger bol nedovolene poslaný k zemi a Rakúšania budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    75
    Nakoniec bol z toho úplne nepodarený signál, ktorý im nevyšiel. Lopty sa zmocnili Portugalčania, ktorí vyrážajú dopredu.
     
    76
    Portugalsko sa prezentuje vysokým napádaním a nedáva svojmu súperovi žiaden priestor na pohodlnú rozohrávku.

     
    77
    Obranné úlohy si teraz skvele splnil Marko Arnautović, ktorý zastavil prenikajúceho protihráča sklzom a navyše bez faulu.
     
    78
    Pokutový kop pre Portugalsko! Z ľavej strany prichádzal center do vápna, kde sa rútil Cristiano Ronaldo, ale Martin Hinteregger (Rakúsko) ho evidentne stiahol k zemi. Okrem penalty sme videli aj žltú kartu pre rakúskeho obrancu.
     
    79
    Cristiano Ronaldo nedal penaltu! Brankár Robert Almer smeroval k svojej ľavej žrdi, zatiaľ čo portugalský útočník poslal loptu do opačnej strany. Jeho radosť však zastavila pravá tyčka a ani následná dorážka jedného z jeho spoluhráčov nebola úspešná!
    79. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    81
    Tak toto bola azda najväčšia šanca na otvorenie skóre v doterajšom priebehu stretnutia, ale najväčšia hviezda portugalského mužstva zlyhala. Rakúsko stále žije a bude sa musieť brániť ešte 10 minút.
     
    82
    Rakúsko v priebehu pár sekúnd poslalo hneď dva nebezpečné centre do vápna, ale stopéri si s nimi poradili. Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu.
     
    83
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza André Gomes, prichádza Éder.
     
    84
    Striedanie v tíme Rakúsko: z ihriska odchádza Marcel Sabitzer, prichádza Lukas Hinterseer.
     
    85
    Portugalsko rozbieha ďalšiu útočnú akciu a Cristiano Ronaldo aj vsietil gól, ale ten padol z ofsajdu. Bol tam výborný nábeh, ale portugalský útočník stál v momente prihrávky dva metre za obranou Rakúska, a tak asistent rozhodcu správne posúdil túto situáciu.
     
    86
    Alessandro Schöpf (Rakúsko) dohral súboj na útočnej polovici ihriska a za svoj zákrok videl žltú kartu.
    86. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    87
    Striedanie v tíme Rakúsko: z ihriska odchádza Stefan Ilsanker, prichádza Kevin Wimmer.
     
    88
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Nani, prichádza Rafa Silva.
     
    90
    Stretnutie sa blíži ku svojmu koncu, ale ešte sme nevideli žiaden regulárny gól. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+2
    Rakúšania sa ubránili aj ďalšej útočnej akcii súpera a už to pre nich vyzerá skutočne nádejne a je pravdepodobné, že z tohto zápasu vybojujú aspoň jeden bod.
     
    90+3
    Dnešné stretnutie sleduje 49291 divákov!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. V tomto stretnutí sme nevideli žiaden gól, a tak si obe mužstvá po nerozhodnom výsledku 0:0 pripíšu do tabuľky po jednom bode. Portugalčania sa po zápase nachádzajú na 3.mieste, Rakúšania na 4.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:49:30)

    Marek Farkaš

    Góly:

    Karty:   31. Quaresma (POR), 40. Pepe (POR) – 48. Harnik (AUT), 61. Fuchs (AUT), 78. Hinteregger (AUT), 86. Schöpf (AUT)

    Nepremenená penalta: 79. Ronaldo (POR), mimo


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 15:16.
    Portugalsko: Patrício – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Guerreiro – Quaresma (71. Mário), W. Carvalho, Moutinho, A. Gomes (83. Éder) – Ronaldo (C), Nani (88. R. Silva).
    Náhradníci: Eduardo, A. Lopes – Alves, Fonte, Soares, Eliseu, Mário, D. Pereira, Sanches, A. Silva, R. Silva, Éder.

    Rakúsko: Almer – Klein, Prödl, Hinteregger, Fuchs (C) – Ilsanker (87. Wimmer), Baumgartlinger – Harnik, Alaba (65. Schöpf), Arnautović – Sabitzer (84. Hinterseer).
    Náhradníci: Lindner, Özcan – Garics, Okotie, Suttner, Wimmer, Schöpf, Hinterseer, Janko, Jantscher.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini – Daniele Orsato, Antonio Damato (Všetci Taliansko – Alexandru Tudor (Rumunsko)

    Diváci: 49291