Mexiko – Venezuela 1:1 (kon.) | Uruguaj – Jamajka 3:0 (kon.)
koniec
Uruguaj
3:0 (1:0)
Jamajka
cz Utorok 14.06.2016, 04:21 • Levi's Stadium, Santa Clara (kapacita: 68 500) • Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Ne, ne a ne! Cavani gól nedá ani za sto let! Lodeiro mu nyní na hlavu poslal krásný centr, avšak útočník Paris Saint-Germain poslal míč opět těsně nad!
    88. Mathías CORUJO - 3:0
     
    88
    Uruguay právě vstřelila branku!
    Je definitivně hotovo! Edínson Cavani nejprve neproměnil velkou šanci, ale záhy nato vyslal Muslera dlouhý nákop, Watson podcenil souboj s MATÍASEM CORUJEM a ten už si proti Blakeovi věděl rady!
     
    85
    Cavani se nejprve prodral až do šestnáctky a poté, co ho zradilo zpracování, mohl střílet jeden z jeho spoluhráčů. Andre Blake se položil do vzduchu a pěknou ránu ještě pěknějším zákrokem zneškodnil.
     
    84
    Rodolph Austin (JAM) u půlící čáry naprosto zbytečně zajel do soupeře a je druhým hráčem, který v tomto utkání viděl žlutou kartu.
     
    81
    Záhy po Jamajce se ke třetí změně odhodlala i Uruguay. Poslední minuty zápasu bude na trávníku makat Matías Corujo, který šel na plac místo Álvara Gonzáleze.
     
    80
    A Jamajka střídá i podruhé. Hotovo má pro dnešek Joel McAnuff, závěrečné minuty jamajského učinkování na tomto šampionátu naopak odehraje Michael Binns.
     
    75
    Edinson Cavani se teď hodně rozčiluje a nutno říci, že oprávněně. Zjevil se totiž za obranou Jamajky a dobíhající Taylor ho zezadu poslal k zemi. Tady se měla pískat penalta!
     
    74
    Podruhé střídá také Uruguay. Odpracováno má výborně hrající Abel Hernández, místo kterého na trávník vbíhá Gastón Ramírez.
     
    73
    Další střídání Jamajky. Na hřiště vbíhá útočník Dever Orgill, jenž vystřídal záložníka Garatha McClearyho. Jedná se tak o posílení ofenzívy.
     
    69
    K prvnímu zásahu do sestavy se odhodlává i jamajský trenér. Místo Leeho Williamsona zaujal Rodolph Austin.
    66. Je-Vaughn WATSON - 2:0
     
    66
    Uruguay právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale Andre Blake loví míč ze své sítě podruhé. Skákavá přihrávka z levé strany totiž doputovala až k Hernándezovi, jenž nedokázal pořádně zakončit, ale JE-VAUGH WATSON míč nešťastně rukou srazil do vlastní brány.
     
    66
    Dochází k prvnímu střídání tohoto zápasu. Nepříliš viditelného Carlose Sáncheze nahrazuje Matías Vecino.
    64. Hlavička Edinsona Cavaniho si to namířila do tyče
     
    64
    Teď byla Uruguay hodně blízko druhé branky! Edinson Cavani si našel místo za defenzivní řadou Jamajky a jemnou hlavičkou trefil tyč!
    56. Edinson Cavani pálil nad břevno
     
    56
    Po odvráceném volném kopu Jamajky předvedli Uruguayci rychlý protiútok, který byl nejprve zabrzděn, ale po chvíli míč dostal Cavani a jeho rána letěla jen těsně nad!
    36. Blake se vytáhl proti další šanci Abela Hernándeze
     
    36
    K nevůli jamajských hráčů byla Donaldsonovi pískána ruka a po bleskovém nákopu Uruguaye došlo k zaváhání defenzívy Jamajky. Míč totiž propadl k Hernándezovi, který Blakea donutil k parádnímu zákroku.
     
    32
    Přihází první žlutá karta utkání. Álvaro González si u postranní čáry naběhl do ruky Michaela Hectora (JAM) a sudí právě Hectorovi ukazuje kartónek žluté barvy.
    21. Abel HERNÁNDEZ - 1:0
     
    21
    Uruguay právě vstřelila branku!
    Třetí šance favorizované Uruguaye již přináší branku! Akce začala na levé straně hřiště odkud se míč dostal k Lodeirovi, jenž perfektní přihrávkou vyslal do gólovky ABELA HERNÁNDEZE. Ten se ve své druhé tutovce zápasu tentokrát nemýlil!
    18. Cavani chybu soupeřova brankáře nepotrestal
     
    18
    Edinson Cavani vystihl velmi špatnou rozehrávku jamajského gólmana a dostal se díky tomu do dobré šance. Střelou z úhlu však vybojoval pouze rohový kop.
     
    8
    Hned z rohového kopu zahrozili Uruguayci podruhé. Tentokrát hlavičkoval Cavani a míč minul bránu jamajského gólmana jen o pár decimetrů.
    7. Abel Hernández selhal ve velké šanci
     
    7
    Abel Hernández se zjevil v obrovské šanci! mezi dvěma stopery si pohlídal hranici ofsajdu a rázem se ocitl za obranou Jamajky. Andre Blake jeho zakončení ale dokázal vytáhnout na roh.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 21. A. Hernández (Lodeiro), 66. J.-V. Watson (vla.), 88. Corujo

    Karty:   32. M. Hector (JAM), 84. Austin (JAM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 7:15.
    Uruguaj: Muslera – Pereira, J. Giménez, Godín (C), G. Silva – C. Sánchez (66. Vecino), Arévalo Ríos, Álvaro González (81. Corujo), Lodeiro – A. Hernández (74. G. Ramírez), Cavani.
    Náhradníci: Campaña, Silva – Fucile, Pereira, Laxalt, G. Ramírez, Stuani, Victorino, Vecino, Corujo, Rolán.

    Jamajka: Blake – Mariappa (C), Morgan, J. Taylor, J.-V. Watson – McCleary (73. Orgill), Williamson (69. Austin), M. Hector, McAnuff (80. Binns) – Donaldson, Barnes.
    Náhradníci: Kerr, Thompson – Solomon, Harriott, Orgill, Marsh, Vanzie, Binns, Ottey, Austin, Grant.

    Rozhodca: W. Lamouroux – A. Guzmán (oba COL), C. Parker (USA)