Mexiko – Venezuela 1:1 (kon.) | Uruguaj – Jamajka 3:0 (kon.)
koniec
Uruguaj
3:0 (1:0)
Jamajka
cz Utorok 14.06.2016, 04:21 • Levi's Stadium, Santa Clara (kapacita: 68 500) • Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (06:25:35)
    Konečná tabulka skupiny C

     
    Závěrečná snaha Donaldsona už branku nepřinesla a Uruguay se tak může radovat z pohodového vítězství. V 67. minutě si totiž vlastní branku na 2:0 vstřelil Je-Vaugh Watson a v samotném závěru ještě pečetil výhru uruguayské reprezentace střídající Matías Corujo. Když navíc přičteme několik neproměněných gólovek Edínsona Cavaniho, musím konstatovat, že vítězství Uruguaye bylo jednoznačně zasloužené.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ne, ne a ne! Cavani gól nedá ani za sto let! Lodeiro mu nyní na hlavu poslal krásný centr, avšak útočník Paris Saint-Germain poslal míč opět těsně nad!
     
    90+2
    Rohový kop Uruguaye sice nic nepřinesl, ale poměrně záhy po něm byl napravo faulován Lodeiro. Ještě jedna standardní situace pro vítěze dnešního utkání.
     
    90+1
    Edinson Cavani gól prostě a jednoduše vstřelit chce, ale ani jeho dosud poslední akce mu přání nesplnila. Střelu po rychlém manévru totiž zablokoval jeden z jamajských stoperů.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti jsou nastaveny celkem tři minuty.
    88. Mathías CORUJO - 3:0
     
    88
    Uruguay právě vstřelila branku!
    Je definitivně hotovo! Edínson Cavani nejprve neproměnil velkou šanci, ale záhy nato vyslal Muslera dlouhý nákop, Watson podcenil souboj s MATÍASEM CORUJEM a ten už si proti Blakeovi věděl rady!
     
    87
    Jamajka se ještě jednou podívala na útočnou polovinu, ale ani tentokrát nedošlo k ohrožení Muslery. Dopředu se vydává Uruguay.
     
    85
    Cavani se nejprve prodral až do šestnáctky a poté, co ho zradilo zpracování, mohl střílet jeden z jeho spoluhráčů. Andre Blake se položil do vzduchu a pěknou ránu ještě pěknějším zákrokem zneškodnil.
     
    84
    Rodolph Austin (JAM) u půlící čáry naprosto zbytečně zajel do soupeře a je druhým hráčem, který v tomto utkání viděl žlutou kartu.
     
    83
    Aktivní Edinson Cavani se nechce smířit s tím, že na tomto šampionátu ještě nevstřelil branku, ale nyní je opět usvědčen z ofsajdu.
     
    81
    Záhy po Jamajce se ke třetí změně odhodlala i Uruguay. Poslední minuty zápasu bude na trávníku makat Matías Corujo, který šel na plac místo Álvara Gonzáleze.
     
    81
    Uruguayci z pravé strany pronikli až do pokutového území, avšak finální přihrávka na hranici šestnáctky nesnesla nejpřísnější měřítka.
     
    80
    A Jamajka střídá i podruhé. Hotovo má pro dnešek Joel McAnuff, závěrečné minuty jamajského učinkování na tomto šampionátu naopak odehraje Michael Binns.
     
    79
    Jamajčané se na malou chvíli usadili v blízkosti pokutového území před Muslerovou bránou, ale jejich veškerou snahu ukončil opět útočný faul.
     
    77
    Orgill byl při napadání Gastóna Silvy až příliš dotěrný a nakonec vše končí faulem. Uruguay může v pohodě kombinovat u poloviny hřiště.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 21. A. Hernández (Lodeiro), 66. J.-V. Watson (vla.), 88. Corujo

    Karty:   32. M. Hector (JAM), 84. Austin (JAM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 7:15.
    Uruguaj: Muslera – Pereira, J. Giménez, Godín (C), G. Silva – C. Sánchez (66. Vecino), Arévalo Ríos, Álvaro González (81. Corujo), Lodeiro – A. Hernández (74. G. Ramírez), Cavani.
    Náhradníci: Campaña, Silva – Fucile, Pereira, Laxalt, G. Ramírez, Stuani, Victorino, Vecino, Corujo, Rolán.

    Jamajka: Blake – Mariappa (C), Morgan, J. Taylor, J.-V. Watson – McCleary (73. Orgill), Williamson (69. Austin), M. Hector, McAnuff (80. Binns) – Donaldson, Barnes.
    Náhradníci: Kerr, Thompson – Solomon, Harriott, Orgill, Marsh, Vanzie, Binns, Ottey, Austin, Grant.

    Rozhodca: W. Lamouroux – A. Guzmán (oba COL), C. Parker (USA)