USA – Paraguaj 1:0 (kon.) | Kolumbia – Kostarika 2:3 (kon.)
koniec
USA
1:0 (1:0)
Paraguaj
cz Nedeľa 12.06.2016, 01:00 • Lincoln Financial Field, Philadelphia (kapacita: 69 176) • Copa América • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    87
    Žlutou kartu dostává Jermaine Jones (USA).
     
    79
    V krátkém časovém sledu tu máme druhý žlutý kartónek. I tentokráte se jednalo o zasloužený trest, Orozco viditelně nestíhal Iturbeho a stáhl ho k zemi, jakékoliv protesty jsou opravdu zbytečné.
     
    78
    Víctor Ayala ani nyní neodcentroval podle svých představ, následně navíc o balon přišel Rojas a byl to právě Ayala, kdo za cenu žluté karty zastavil protiakci vedenou Zardesem.
     
    71
    Nyní už neměl hlavní sudí na výběr, Rojas přibrousil Wooda zezadu, naprosto jasná žlutá karta. Mladičký Američan se však nezachoval příliš chytře a Rojase odstrčil, za což jej sudí taktéž odměnil žlutým varováním.
     
    59
    Američanům tečou nervy! Jasný Bedoyův faul sice kartou ohodnocen nebyl, rozhodnutí hlavního rozhodčího se ale pramálo líbilo kapitánu Bradleymu, který je za své slovní výlevy na adresu pana Bascuñána odměněn žlutým varováním.
    48. Červená karta po 2. žluté
     
    48
    Neskutečný zkrat v podání Yedlina! Americký obránce byl zřejmě frustrován z předchozí situace a naprosto zbytečně znovu fauloval, sudí byl nekompromisní, po druhé žluté tasil kartu barvy červené, a Yedlin tak předčasně zamíří pod sprchu.
     
    47
    Dnes poprvé se bude žlutit i na straně Američanů. Potrestaným hráčem je zcela po právu DeAndre Yedlin, který si tvrdě vyšlápl na Almiróna.
     
    13
    Máme tu první žlutou kartu dnešního mače. Zcela správně ji dostává Ortiz, který nestíhal a zezadu přidržel za dres unikajícího Wooda. Tady není o čem diskutovat.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 27. Dempsey (Zardes)

    Karty:   47. Yedlin (USA), 59. Bradley (USA), 71. Wood (USA), 79. Orozco (USA), 87. Jones (USA) – 13. Ortiz (PAR), 71. Rojas (PAR), 78. V. Ayala (PAR)   48. Yedlin (USA)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:16.
    USA: Guzan – Yedlin, Cameron, Brooks, Johnson – Bedoya (75. Zusi), Bradley (C), Jones – Zardes, Dempsey (50. Orozco), Wood (83. Beckerman).
    Náhradníci: Horvath, Howard – Birnbaum, Besler, Nagbe, Orozco, Beckerman, Kitchen, Pulisic, Wondolowski, Zusi, Castillo.

    Paraguaj: Villar (C) – Balbuena (46. Iturbe), G. Gómez, P. da Silva, Samudio – González, V. Ayala, Ortiz (55. Rojas), Almirón – A. Sanabria (64. J. Benítez), Lezcano.
    Náhradníci: A. Silva, D. Barreto – Piris, B. Valdez, J. Benítez, Rojas, É. Benítez, B. Riveros, Iturbe, N. Valdez, Piris Da Motta.

    Rozhodca: Julio Bascuñán – Carlos Astroza, Christian Schiemann (všichni Chile)