Jamajka – Venezuela 0:1 (kon.) | Mexiko – Uruguaj 3:1 (kon.)
koniec
Mexiko
3:1 (1:0)
Uruguaj
cz Pondelok 06.06.2016, 02:00 • University of Phoenix Stadium, Glendale, USA (kapacita: 63.400) • Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Ještě jednu žlutou kartu teď musel vytasit hlavní rozhodčí, který trestal faul Raúla Jiméneze (MEX).
    90+2. Héctor HERRERA - 3:1
     
    90+2
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Tak a je definitivně rozhodnuto! Maxi Pereira prohrál osobní souboj na pravé straně a ze všeho vyplynula souhra, při které Jiménez centroval před úplně odkrytou bránu na HÉCTORA HERRERU, jenž už měl jednoduchou práci.
    85. Rafael MÁRQUEZ - 2:1
     
    85
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Uruguay je potrestána za svůj laxní přístup po vyrovnávací brance! Jihoameričané neodkázali odvrátit další rohový kop a po chvíli se tak ke střele dostal RAFAEL MÁRQUEZ, který z těžké pozice vypálil dokonale!
     
    84
    Diego Godín (URU) si pustil pusu na špacír a dostává žlutou kartu. Další protesty už byly na hraně červené, ale hlavní rozhodčí se nakonec nerozhodl podruhé trestat.
     
    84
    Naposledy střídá také Uruguay. Autora přihrávka na gól na 1:1, Carlose Sáncheze, na hřišti nahradil Gastón Ramírez.
     
    83
    Dochází ke zmiňovanému střídání. Místo Javiera "Chicharita" Hernándeze vbíhá na hřiště Raúl Jiménez.
    74. Diego GODÍN - 1:1
     
    74
    Uruguay právě vstřelila branku!
    No a navíc je z volného kopu po faulu Guardada vyrovnáno! Carlos Sánchez poslal do velkého vápna výborný centr, na který si naskočil DIEGO GODÍN a ten věděl, kam svou hlavičku umístit!
     
    73
    Je tady další červená karta tohoto utkání. Hlavní rozhodčí sice nejprve nechtěl trestat, ale po protestech uruguayských hráčů ukázal Andrési Guardadovi (MEX) druhou žlutou kartu a to pro mexického záložníka znamená konečnou.
     
    68
    Maximiliano Pereira (MEX) došlápl na nohu Guardada a je dalším potrestaným hráčem tohoto utkání. Mexická defenzíva si na chvíli oddechne.
     
    60
    Střídání na obou stranách. Uruguay stahuje Diega Rolána, kterého nahradil Abel Hernández. Mexiko pak na hřiště posílá Jesúse Dueñas, jenž zaujal místo Jesúse Manuela Corony.
     
    59
    Jose Giménez (URU) na poslední chvíli zastavoval Javiera Hernándeze a za nedovolený zákrok v blízkosti šestnáctky vidí žlutou kartu.
    58. Diego Rolán v šanci selhal
     
    58
    Uruguay měla obrovskou šanci! Godín se odhodlal k útočnému výletu, zakombinoval s Cavanim, který ještě našel lépe postaveného Rolána, avšak ten v šanci trestuhodně minul!
     
    55
    První změna v sestavě Mexika. V první půli dobře hrající Javier Aquino má pro dnešek odpracováno, naopak na hřiště právě teď vbíhá útočník Hirving Lozano.
    49. Talavera měl při hlavičce soupeře notnou dávku štěstí
     
    49
    Střílený centr ve velkém vápnu odvrátil Layún na rohový kop a po něm mělo Mexiko poměrně velké štěstí. Tečovaná hlavička soupeře si to totiž namířila jen několik decimetrů vedle tyče.
     
    46
    Uruguay vstupuje do druhého poločasu s jednou změnou v sestavě. Místo Nicolása Lodeira vbíhá na trávník Álvaro González.
     
    45
    Tak tohle je hodně výrazná komplikace pro Uruguay! Matías Vecino na levé straně zastavoval rozběhnutého Coronu a dostává druhou žlutou kartu! Uruguay tedy bude dohrávat o deseti hráčích.
    30. Gólovka Edinsona Cavaniho
     
    30
    Megašance na vyrovnání! Edinson Cavani obdržel výbornou přihrávku za obranu Mexika a zničehonic se tak ocitl před Talaverou. Ten však Cavaniho tutovku skvěle zneškodnil!
     
    27
    A další žlutá karta. Tentokrát ji po faulu právě na před chvílí potrestaného Guardada dostává Matías Vecino (URU).
     
    25
    Po faulu Maxiho Pereiry sice Mexiko zahrávalo volný kop, ale výsledkem byla jen možnost rychlejšího útoku Uruguaye a Andrés Guardado (MEX) proto sáhl k tvrdšímu zákroku, za který obdržel žlutou kartu.
    4. Álvaro PEREIRA - 1:0
     
    4
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantastický start mexické reprezentace! Po trochu uspávací kombinaci vyslal Guardado z levé strany nádherný centr, Héctor Herrera šel v pokutovém území do souboje s ÁLVAREM PEREIROU a právě od uruguayského beka se míč odrazil mimo dosah Fernanda Muslery.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 4. Pereira (vla.), 85. R. Márquez, 90+2. H Herrera (Jiménez) – 74. Godín (C. Sánchez)

    Karty:   25. Guardado (MEX), 90+3. Jiménez (MEX) – 27. Vecino (URU), 59. J. Giménez (URU), 68. Pereira (URU), 84. Godín (URU)   73. Guardado (MEX) – 45. Vecino (URU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 18:18.
    Mexiko: Talavera – N. Araujo, D. Reyes, H. Moreno, Layún – H Herrera, R. Márquez (C), Guardado – J. M. Corona (60. Dueñas), J. Hernández (83. Jiménez), Aquino (55. Lozano).
    Náhradníci: J. Corona, Ochoa – Y. Corona, Torres Nilo, Peralta, Dueñas, Peña, Aguillar, Jesús Molina, Lozano, Jiménez.

    Uruguaj: Muslera – Pereira, J. Giménez, Godín (C), Pereira – C. Sánchez (84. G. Ramírez), Arévalo Ríos, Vecino, Lodeiro (46. Álvaro González) – Rolán (60. A. Hernández), Cavani.
    Náhradníci: Campaña, Silva – Fucile, Laxalt, A. Hernández, G. Ramírez, Stuani, Victorino, Corujo, G. Silva, Álvaro González.

    Rozhodca: Cáceres – Cardozo, Saldívar (vš. PRY)