Zlaté Moravce – Senica 2:0 (kon.) | Podbrezová – Trnava 3:0 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 5:2 (kon.) | Skalica – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:2 (3:1)
MŠK Žilina
Piatok 13.05.2016, 20:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    62
    Žilina dala gól!
    Žilinčania si tiež hrajú stále to isté, aj po inkasovaných góloch okamžite útočia. K odrazenej lopte sa v pokutovom území dostal NICOLAS ŠPALEK a popod brankára strelil svoj druhý gól.
     
    61
    Trenčín dal gól!
    Dlhú loptu síce ako prvý mal obranca Žiliny Mazáň, zahral ju však veľmi zle, rovno do behu GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý následne preloboval vybiehajúceho Volešáka. Van Kessel je tak momentálne po štvrtom dnešnom góle najlepší strelec ligy so 16 zásahmi.
     
    50
    Trenčín dal gól!
    Guba udržal loptu v súboji na hranici šestnástky, posunul voľnému GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý jemným tečom medzi nohy brankára Volešáka dovŕšil hattrick. Zároveň vyrovnal na čele tabuľky kanonierov spoluhráča Bera. Asistencie Dávid Guba.
     
    38
    Žilina dala gól!
    Po rohu ešte lopta išla mimo šestnástky, následný center do vápna však našiel voľného NICOLASA ŠPALEKA, ktorý umným tečom nedal šancu brankárovi.
     
    31
    Trenčín dal gól!
    Trenčania opäť rýchlejší ako súper, Bero prešprintoval zadáka Žiliny, sám mohol zoči-voči brankárovi zakončiť, ale gól venoval na zlatom podnose voľnému GINOVI VAN KESSELOVI.
    Asistencie Matúš Bero.
     
    24
    Trenčín dal gól!
    V žilinskej obrane je veľa dier, teraz si za zadákov hostí zabehol Bero, ťažkú loptu síce nespracoval ideálne, ale udržal ju pre GINA VAN KESSELA, ktorý z jeho nahrávky vyťažil gól do odkrytej brány.
    Asistencie Matúš Bero.
     
    12
    Trenčín dal gól!
    Rabiu opäť zahral roh nakrátko, Žilinčania dali veľa priestoru MARTINOVI ŠULEKOVI za šestnástkou a ten sa oprel do lopty, ktorá zaplachtila do pravého horného rohu brány.
    Asistencia: Ibrahim Rabiu

    Marián Vychovalý

    Góly: 12. Šulek (Rabiu), 24. van Kessel (Bero), 31. van Kessel (Bero), 50. van Kessel (Guba), 61. van Kessel – 38. Špalek, 62. Špalek


    AS Trenčín: Chovan – Skovajsa, Kleščík, Madu (70. Koolwijk), Šulek – Rabiu, Bero (82. Jančo), Lawrence – Guba (75. Bala), van Kessel, Kalu.
    Náhradníci: Vozár – Holúbek, Bala, Udeh, Jančo, Maierhofer, Koolwijk.

    MŠK Žilina: Volešák – Mazáň, Michlík (46. Káčer), Vavro (57. Škvarka), Králik – Diaz, Špalek, Hlohovský (82. Mbah) – Pečovský, Mabouka, Haskič.
    Náhradníci: Mandous – Švejdík, Káčer, Mbah, Vallo, Škvarka, Letić.

    Rozhodca: Pavlík – Hancko, Kováč

    Diváci: 2762