Zlaté Moravce – Senica 2:0 (kon.) | Podbrezová – Trnava 3:0 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 5:2 (kon.) | Skalica – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:0 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
3:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
Piatok 13.05.2016, 20:30 • ZELPO Arena, Podbrezová • Niké liga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Podbrezová strelila až tri góly a zastavila tak spanilú jazdu Trnavy. Toto hostia asi nečakali, ale domáci si to plne zaslúžili. (22:17:41)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Do šestnástky Podbrezovej priletelo niekoľko centrov, ale všetky domáci odvrátili. Pridať mohli aj štvrtý presný zásah, lenže Viazanko nepresne prihrával pred prázdnu bránu na Rendlu.
     
    89
    Viazanko vycvičil ľavú stranu defenzívy Trnavy, odcentroval do malého vápna a pred Šafrankom na poslednú chvíľu odvrátil do bezpečia Godál.
     
    88
    Dlhú loptu do šestnástky domácich nestíhal Kostelný pred Mikovičom, ale Kuciak išiel veľmi rýchlo a dobre na zem, takže už patrí jemu.
     
    86
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Pablo Joaquin Podio, prichádza Adam Lipčák.
     
    85
    Podbrezová dala gól!

    Exhibičný gól Podbrezovej strieľa ANDREJ RENDLA! Viazanko dostal pas za defenzívu a aj keď ho zastavil Čonka, počkal si a poslal perfektnú prihrávku do behu útočníkovi, ktorý sa dostal poľahky cez dvoch obrancov a zakončením k žrdi nedal Jakubechovi šancu.
     
    83
    Rendla nereagoval na center, pretože vedel, že je v ofsajde, ale lopta prepadla a po zaváhaní Čonku sa za ňou v šestnástke rýchlo vydal Viazanko.V ofsajde bol však aj on.
     
    80
    Center do šestnástky sa síce dostal preč, ale následne loptu vrátil dnu Mikovič. Hostia sa dostali ešte k niekoľkým zrazeným strelám, až to nad napálil Halilovič.
     
    80
    Bello dostal kolmicu na hranicu šestnástky, okolo Kostelného do nej aj vnikol, lenže domáci stopér dokázal poslať loptu aspoň na roh.
     
    79
    Veľmi dobre postavený Kostelný odpratal center po zemi do malého vápna Podbrezovej, Depetris sa k zakončeniu nedostal.
     
    76
    Traja hráči domáceho tímu sa dostali za obranu súpera, ofsajd to nebol a tak akcia ťahaná Peševskim pokračovala. Macedónčan prihral v šestnástke na Rendlu, ktorý si prvým dotykom obhodil Jakubecha, ale lopta mu ušla a nedokázal zakončiť.
     
    76
    Jež hľadal pasom z krídla Depetrisa alebo Haliloviča nabiehajúcich do malého vápna, jeho lopta presná nebola a bez dotyku prešla za bránkovú čiaru.
     
    75
    Šafranko dostal pas z krídla do šestnástky súpera ponad obranu Trnavy, v pokutovom území bol však pri lopte skorej Jakubech.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ivan Schranz, prichádza Emir Halilovič.
     
    72
    Bellov pas do krídla bol presný, center odtiaľ už nie. Pristál na kopačke Vajdu, ktorý bol navyše pri vyvážaní lopty faulovaný.
     
    71
    Faul domácich v strede poľa hostia nevyužili, pretože stratili loptu. Kolmica na Viazanka však tiež presná nebola. Pri lopte opäť Trnava.
     
    68
    Aj keď center odvrátil Turňa radšej len na rohový kop, pas do zástavky skončil priamo v rukaviciach Kuciaka.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 16. Vajda, 54. Vajda, 85. Rendla


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kostelný, Djordjevič (33. Magda) – Podio (86. Lipčák), Vajda – Viazanko (C), Peševski, Šafranko – Rendla.
    Náhradníci: Lukáč – René Duda, Migaľa, Kupčík, Magda, Lipčák, Sabler.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Horník, Godál, Čonka – Schranz (73. Halilovič), Greššák (64. També), Bello, Mikovič – Jež (C) – Depetris.
    Náhradníci: Kamenár – Nikolič, Halilovič, També, Majtán, Košťál.

    Rozhodca: Adam Somoláni – Peter Chládek, Matej Barenčík