Zlaté Moravce – Senica 2:0 (kon.) | Podbrezová – Trnava 3:0 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 5:2 (kon.) | Skalica – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:0 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
1:1 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Piatok 13.05.2016, 20:30Niké liga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas nám nepriniesol to, čo sme očakávali. Sledovali sme nie príliš atraktívny duel, ktorý skončil aj zaslúženým výsledkom. Domáci to po celý zápas skúšali z protiútokov a naopak hostia sa snažili ohrozovať súpera po kombinačnej hre. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (22:23:02)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %
    Střely na branku: 2:4
    Střely mimo: 3:3
    Rohy: 4:3
    Ofsajdy: 0:3.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Ale aj tento rohový kop neznamenal žiadne ohrozenie. Defenzíva hostí si aj s týmto rohom poradila loptu odvrátila.
     
    90+1
    Domáci futbalisti majú možnosť rohového kopu. Práve ožilo aj domáce publikum, ktoré ženie svojich miláčikov k lepšiemu výkonu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nastavuje dve minútky.
     
    90
    V 90. minúte sa nič zaujímavé nestalo. Teraz už len čakáme koľko sa rozhodne štvrtý rozhodca nastaviť v druhom polčase.
     
    89
    Domáci zahrávali štandartku. Bayón sa postavil k voľnému kopu a poslal svoj nadýchaný center do vápna súpera. Na letiacu loptu si nabehol Greif, ktorý si loptu zo vzduchu pohodlne stiahol.
     
    88
    Druhý polčas sledujeme iba súboj medzi šestnástkami. Chýba tomu tá iskra a ten náboj z prvého polčasu. Miestami je to až nuda.
     
    87
    Crnkić si teraz hlasito pýtal pokutový kop po údajnej ruke Sviarchinského vo vápne. Hlavný arbiter si nič nekalé nevšimol a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    86
    Hostia rozbiehali ďalšiu akciu. Na ľavej strane ihriska sa snažil nájsť nabiehajúceho spoluhráča Podaný, ale loptu dokázal zachytiť brániaci hráč, ktorý sa ihneď snažil založiť protiútok. Neúspešne.
     
    85
    Hra je prerušená z dôvodu ďalšieho nedovoleného zákroku domáceho hráča. Domáci hrajú ofenzíve veľmi agresívne z čoho pramenia aj tie nedovolené zákroky.
     
    84
    Domáci si to s loptou namierili po pravej strane až ku vápnu, kde Sviarchinsky volil prízemný center, ktorý ale vo vápne dokázal Sekulić zachytiť a dokonca aj loptu podržať.
     
    83
    Hra už pokračuje ďalej a domáci budú zahrávať outové vhadzovanie.
     
    82
    Šimčák zostáva po súboji ležať na trávniku a potrebuje opateru lekárnikov. Vyzerá to veľmi zle a na opustenie trávnika potrebuje nosítka.
     
    81
    Hostia sa po sérii prihrávok dostali až do vápna Michaloviec. Pri lopte bol Kubík, ktorý namiesto streli zvolil pád na trávnik, čo mu Kamil Horváth nezožral a nechal hru pokračovať.
     
    80
    Domáci hráč sa činil ďalším faulom, čo si hlavný arbiter všimol a odpískal. Pri lopte, tak budú hostia.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Vernon de Marco Morlacchi (MFK Zemplín Michalovce) za faul kolenom.
     
    78
    Domáce publikum teraz veľmi nesúhlasilo z rozhodnutím Kamila Horvátha, ktorý odpískal ďalší nedovolený zákrok domáceho hráča. Lopta, tak bude patriť Belasím.
     
    77
    Bol to Kubík, ktorý sa postavil ku voľnému kopu. Jeho center smeroval veľmi dobre, ale bohužiaľ sa k nemu nedostal nikto z jeho spoluhráčov. Nasleduje odkop od brány.
     
    76
    Po ďalšom nedovolenom zákroku budú hostia zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    75
    Kotula sa snažil dlhým pasom nájsť rozbehnutého Crnkića, ale tento pokus by nedobehol ani gepard. Lopta skončila až u Kelemena, ktorý loptu pohodlne zachytil.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Filip Serečin, prichádza Michal Hamuľák.
     
    73
    Domáci dokázali zachytiť rozohrávku súpera a ihneď sa vrhali do útoku. Bol to Sedlák, ktorý sa snažil prihrávať na lepšie postaveného spoluhráča, ale loptu v kľúčovom momente stratil.
     
    71
    Sledovali sme veľkú príležitosť, v ktorej sa ocitol Kubík. Stál úplne osamotený pred Kelemenom, ale nedokázal loptu prepasírovať až za jeho chrbát. Kelemen si, tak pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    70
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vukan Savičevič, prichádza Vassilis Pliatsikas.
     
    70
    Centrovaná lopta po rohovom kope prepadla do šestnástky Slovana, ku ktorej sa dostal Simović, ale ten ju dokázal vytlačiť len na hranicu veľkého vápna. Následne sa ku nej dostal Koscelník a jeho tvrdý pokus dokázal Greif zachytiť.
     
    69
    Po ďalšej zblokovanej strele budú domáci zahrávať rohový kop. Nechajme sa prekvapiť, či bude úspešný.
     
    69
    Sedlák sa dostal ku odrazenej lopte a skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho strelecký pokus bol zblokovaný.
     
    68
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Tamás Priskin, prichádza Kevin Kele.
     
    67
    Hráč Slovana zahrával rohový kop, ktorý ale skončil iba na hlave dobre postaveného Sekulića, ktorý loptu dokázal odvrátiť.
     
    66
    Voľný kop sa zahrával zo strednej vzdialenosti a hosťujúci hráči sa ho rozhodli rozohrať nakrátko a to znamená, že hostia môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe aj naďalej.
     
    65
    Kamil Horváth pískol do píšťalky a odpískal nedovolený zákrok domáceho stredopoliara. Hostia majú možnosť skórovať po voľnom kope.
     
    64
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Nikola Lukić, prichádza Samuel Garcia Bayón.
     
    63
    Dominik Kunca teraz spálil obrovskú príležitosť. Simović zaváhal v zadných radoch, čo sa snažil Dominik Kunca využiť. Dostal sa do samotného úniku, ktorý ale nedokázal premeniť na gól. Výborný zákrok si pripisuje Greif, ktorý zmaril túto útočnú snahu.
     
    62
    Voľný kop sa zahrával z väčšej vzdialenosti a centrovaná lopta, ktorá smerovala do vápna Slovana skončila v rukaviciach pozorného Greifa.
     
    61
    Domáci budú zahrávať voľný kop po nedovolenom zákroku Tomáša Priškina.
     
    60
    Domáci si prihrávajú na vlastnej polovici. Zapája sa do toho aj Kelemen, ktorý ale radšej volil ďaleký odkop od svojej svätyne.
     
    59
    Sledovali sme ďalšiu útočnú snahu domácich. Centrovaná lopta letela do hĺbky vápna, ale tam bol pripravený Sekulić, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    57
    Ale aj tento rohový kop dokázala defenzíva Michaloviec odvrátiť.
     
    56
    Tomáš Priškin si to zobral na seba a jeho tvrdú strelu zastavilo až brvno Kelemenovej brány, ktoré sa trasie doteraz. Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    55
    Crnkić padá na trávnik a Kamil Horváth odpískal nedovolený zákrok. Belasím sa, tak črtá ďalšia príležitosť skórovať po voľnom kope, ktorý sa bude zahrávať zo zaujímavej vzdialenosti.
     
    54
    Domáci si dlhšiu dobu prihrávali v strede ihriska. Rozhodli sa celú akciu posunúť rýchlo bližšie k vápnu. Ale dlhú prihrávku už Kunca nedokázal zachytiť a o loptu sa, tak domáci pripravili.
     
    53
    Kubík sa snažil dostať s loptou za brániaceho hráča, ale to sa mu nepodarilo. Šimčák mu loptu pohodlne odobral a dokázal aj následne prihrať svojmu spoluhráčovi.
     
    52
    Nepresná prihrávka putovala až za postrannú čiaru a to znamená, že po nasledujúcom outovom vhadzovaní budú pri lopte hráči Slovana a môžu niečo podniknúť smerom dopredu.
     
    51
    Šimčák so svojim ďalším dlhým outom až do vápna Slovana, kde Greif zaváhal a veľmi si tak skomplikoval život. Nakoniec loptu predsa len Greif dokázal zachytiť.
     
    50
    Tomáš Priškin už stojí na vlastných a vyzerá to tak, že bude v hre pokračovať bez nejakých komplikácii. Loptu majú na kopačkách domáci, ktorý sa s ňou hrajú na vlastnej polovici.
     
    49
    Na trávniku zostáva po súboji ležať Tomáš Priškin so škaredou grimasou na tvári. Uvidíme, či bude v hre aj naďalej pokračovať alebo bude radšej strielať.
     
    48
    No, ale ani tento rohový kop neznamenal gólové oslavy. Centrovaná lopta po rohovom kope síce prepadla do šestnástky, ale ku nej sa dostal jeden z obrancov Michaloviec, ktorý loptu poslal ďaleko preč.
     
    48
    Hostia budú po zblokovanom pokuse zahrávať rohový kop. Nechajme sa prekvapiť, či ho dokážu tentoraz zúročiť.
     
    47
    Sledovali sme úvodnú snahu Crnkića, ktorý sa snažil presadiť individuálne. Rozkmital svoje nohy s cieľom zmiasť duo brániacich hráčov a následne vystreliť. Jeho strelecký pokus bol však zblokovaný.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa nám o malú chvíľu začne. Hráči už sú pripravený na hracej ploche.
     
    Zaznel hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončil prvý polčas. Zápas možno označiť ako priemerný. Zápas nieje príliš atraktívny, ale zasa to nie je ani žiadna nuda. Videli sme zopár šancí na oboch stranách a zopár zaujímavých momentov. Hra je zatiaľ veľmi vyrovnaná a o dominancii jedného z tímov nemôže byť reč. Domáci dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry a naopak hostia to viac skúšajú kombinačne. Nechajme sa prekvapiť, čo nám prinesie druhá polovica zápasu.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Ďalší zaujímavý moment. V jednom momente sa na trávniku ocitli hneď štyria domáci hráči. Kamil Horváth odpískal nedovolený zákrok, ale ťažko povedať, ktorý presne to bol.
     
    45+2
    Domáci v ďalšej skvelej príležitosti. Ku odrazenej lopte sa dostal Danko, ktorý len veľmi tesne minul ľavú žrď Greifovej brány. Defenzíva Slovana teraz vôbec nevenovala Dankovi pozornosť a takmer za to zaplatili ďalším inkasovaným gólom.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nastavuje ešte tri minútky v prvom polčase.
     
    44
    No, ale ani tento rohový kop neznamenal väčšie nebezpečenstvo pre hosťujúci celok. Centrovaná lopta po rohovom kope dopadla na hlavu pripraveného Sekulića, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    43
    Serečin sa dostal ku odrazenej lopte a ihneď sa ju snažil poslať medzi žrde. Jeho tvrdý strelecký pokus skončil u pred ním stojaceho brániaceho hráča, od ktorého sa lopta odrazila až za bránkovú čiaru. Nasleduje rohový kop.
     
    42
    Priskin sa dopustil útočného faulu, čo si Kamil Horváth všimol a ihneď pískol do svojej píšťalky. Pri lopte, tak zostanú domáci.
     
    41
    Kubík si to s loptou namieril po pravej strane dopredu s cieľom dostať loptu, čo najbližšie k vápnu. Na pravej strane však zapracoval výborne hrajúci Šimčák, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Tomáš Sedlák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    40
    Hra po dlhšom prerušení pokračuje ďalej a ihneď po rozohrávke sa hostia vrhali do útoku. Crnkić bol však veľmi rýchly a ocitol sa v ofsajdovom postavení.
     
    36
    Michalovce dali gól!

    Veľmi zaujímavý moment sa teraz odohral na trávniku. Domáci dokázali vyrovnať avšak gól je veľmi diskutabilný a podľa môjho názoru by gól nemal platiť. Nikola Lukić veľmi nešetrne vpálil nohami priamo do Greifa, ktorý po tomto súboji zostal ležať na trávniku. Kamil Horváth sa rozhodol nechať hru pokračovať. Ku odrazenej lopte sa dostal DOMINIK KUNCA, ktorý nemal problém dostať loptu do odkrytej brány.Hra je na dlhší čas prerušená. Nasleduje ošetrovanie Greifa a takisto aj Lukića. Bez asistencie.
     
    35
    Domáci sa vrhali do útoku. Vyzeralo to veľmi nádejne, ale nakoniec z toho nebolo vážnejšie ohrozenie. Nasleduje odkop Greifa od jeho bránky.
     
    34
    Nepresná rozohrávka domácich umožnila hosťujúcim hráčom skórovať po rýchlom protiútoku. Lopta, ale nakoniec končí za postrannou čiarou.
     
    33
    Priškin si dokázal spracovať prihrávku od svojho spoluhráča a namieril si to s ňou až do vápna Michaloviec, kde ale v kľúčovom momente spadol na trávnik a dožadoval sa pokutového kopu. Rozhodca však mlčí.
     
    32
    Hostia kombinujú na polovici súpera, celá táto kombinácia skončila centrom do vápna, kde ale stál pripravený Kelemen, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia. Pri lopte naďalej hostia.
     
    31
    Pekná akcia domácich skončila centrom do päťky, ale lopta cez vápno Slovana iba, tak prefrčala. Veľká škoda a zároveň veľká chyba defenzívy Slovana. Veľmi ľahko pustili rozbiehajúci sa útok ich súpera.
     
    30
    Jakub Podaný hlási svojmu trénerovi nejaké zdravotné problémy, ale vyzerá to tak, že bude v hre aj naďalej pokračovať.
     
    29
    Zástavka letí hore! Jeden z hráčov Slovana sa ocitol v ofsajdovej pasci súpera.
     
    28
    To bola príležitosť! Voľný kop bol zahraný nakrátko a po prihrávke domáceho hráča sa ku strele dostal Sedlák, ktorý vyslal svoj tvrdý projektil medzi tri žrde a Greif predviedol svoj rexlexívny zákrok. Pekný moment.
     
    27
    Koscelník sa po súboji ocitá na trávniku a Kamil Horváth tento súboj posúdil ako nedovolený a nariadil ďalší voľný kop v prospech domácich.
     
    26
    Sledovali sme rýchly protiútok domáceho celku. Kubík si to po ľavej strane namieril dopredu a následne centroval do vápna, ale to bola iba ľahká korisť pre Greifa, ktorý si loptu pohodlne stiahol zo vzduchu do svojej moci.
     
    25
    Po ďalšej nepresnosti majú hostia možnosť outového vhadzovania. Hostia, tak naďalej môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    24
    Ďalšiu nepresnosť sme sledovali, tentoraz na domácej strane. Dlhá prihrávka skončila za bránkovou čiarou a nasleduje odkop od brány Slovana.
     
    23
    Lukić teraz v nevhodnom okamihu prišiel o loptu po dobrej práci Kubíka, ale ten si nerozumel v rozohrávke a loptu iba odovzdal súperovi.
     
    22
    Na štadióne v Michalovciach sa spustil veľmi hustý dážď, ktorý bude dnes hráčom veľmi sťažovať terén. Nechajme sa prekvapiť, komu to bude vyhovovať viac alebo skôr menej prekážať.
     
    21
    Žltú kartu dostáva Dominik Kunca (MFK Zemplín Michalovce).
     
    20
    Hosťom dnes zatiaľ moc nevychádzajú dlhé prihrávky, ktoré väčšinou končia mimo hry. Na tomto by mali hostia v dnešnom zápase troška popracovať. Zbytočne takto strácajú loptu a pohodlne ju odovzdávajú súperovi.
     
    19
    Jakub Podaný sa dokázal uvoľniť cez dotierajúceho brániaceho hráča a ihneď centroval loptu do vápna, ale jeho center bol príliš silný a skončil až za postrannou čiarou.
     
    18
    Sekulić posielal loptu dopredu, ale jeho dlhý pas bol pridlhý a skončil až za bránkovou čiarou. Nasleduje odkop od domácej brány.
     
    17
    Hostia upokojili priebeh hry a držia loptu na svojich kopačkách a na vlastnej polovici. Do hry zapájajú aj Greifa, ktorý ale radšej volil ďaleký odkop až na polovicu súpera.
     
    16
    No, ale ani tento voľný kop neznamenal ten vytúžený gól na domácej strane. Centrovaná lopta, ktorú do vápna posielal Sviarchinsky nenašla toho správneho adresára a defenzíva Slovana dokázala loptu poslať ďaleko preč z vápna.
     
    15
    Bol odpískaný ďalší nedovolený zákrok, no tentokrát na strane hostí. Domáci majú možnosť skórovať po voľnom kope zo zaujímavej pozície.
     
    14
    Center po voľnom kope neznamenal žiadne nebezpečenstvo. Domáca defenzíva si aj s týmto pokusom dokázala poradiť a loptu poslať do bezpečia.
     
    13
    Savičevič padá na trávnik a Kamil Horváth to neprehliadol a nariadil voľný kop v prospech hostí zo strednej vzdialenosti.
     
    12
    Dominik Kunca si to s loptou namieril smerom dopredu, ale skôr ako sa dostal s loptou do vápna mu ju šikovne zobral Šimčák, ktorý ihneď zakládal protiútok.
     
    11
    Žltú kartu dostáva Joeri de Kamps (ŠK Slovan Bratislava).
     
    10
    Prvý krát v zápase sa dokázali domáci usadiť na dlhší čas na polovici súpera. Snažili sa celú akciu posunúť bližšie k vápnu, ale skôr ako to spravili o loptu nakoniec prišli.
     
    9
    Centrovaná loptu po rohovom kope nemala potrebnú výšku, aby prešla hneď cez prvého brániaceho hráča. Loptu domáci dokázali upratať do bezpečia.
     
    8
    Po zblokovanom pokuse budú mať možnosť hostia skórovať po rohovom kope.
     
    7
    Teraz pekne zapracoval v strede pola Nikola Lukić, ktorý nepustil za seba rozbiehajúci sa útok hráčov Slovana, keď svojím sklzom poslal loptu až za postrannú čiaru.
     
    6
    Scott bol teraz veľmi tvrdo atakovaný a takmer prišiel o loptu, čo by znamenal samostatný únik domáceho útočníka. Scott si však loptu postrážil a dokázal aj presne prihrať.
     
    5
    Hostia sa opäť vrhali dopredu. Sekulić hľadal svojim dlhý pasom nabiehajúceho spoluhráča, ktorý však nedokázal jeho prihrávku zachytiť. Loptu majú na svojich kopačkách domáci.
     
    3
    Slovan dal gól!

    TOMÁŠ PRIŠKIN stál v správnom čase na správnom mieste. Dokázal si spracovať odrazenú loptu a následne krásnou technickou strelou prekonal bezmocného Kelemena. 0:1! Bez asistencie.
     
    2
    Hostia si vymieňajú série krátkych prihrávok na vlastnej polovici ihriska a premýšľajú nad založením nejakej útočnej akcie.
     
    1
    Kamil Horváth pískol do píšťalky a zápas, tak začal. Hráči Slovana mali možnosť úvodného výkopu a ihneď sa vrhali do útoku pomocou dlhého pasu. Tento pokus dokázal obranca domácich zachytiť a tak zabrániť nebezpečenstvu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči už nastupujú na hraciu plochu.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Sviarchinsky, Chubutija, Morlacchi, Šimčák – Danko, Sedlák – Serečin, Lukić, Koscelník – Kunca.
    Náhradníci: Kira – Gallo, Grič, Bayón, Hamuľák, Deligiannidis, Votinov.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Simović, Sekulić (C), Podaný – Scott, de Kamps – Crnkić, Savičevič, Kubík – Priskin.
    Náhradníci: Hrubeš – Kopičár, Kele, Šefčík, Pliatsikas.

    Rozhodca: Horváth – Weiss, Žákech.
     
    O necelé štyri minútky sa nám zápas začne. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si tento zápas spoločne s nami!
     
    Vážení diváci!
    Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 32. kolo Fortuna ligy, kde sa stretnú domáce Michalovce so Slovanom Bratislava. Poďme si v krátkosti predstaviť oba celky.

    MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE: Do konca sezóny zostávajú už iba dve kolá a hráči Michaloviec majú ešte reálnu šancu na zostup do nižšej ligy. Momentálne sa nachádzajú na 11. priečke so ziskom 25 bodov po šiestich víťazstvách, siedmych remízach a po osemnástich porážkach. Svojim súperom nastrieľali 28 gólov, ale dokázali aj 54 inkasovať. Pred poslednou Skalicou majú náskok štyroch bodov, čo znamená, že v prípade výhry nad Slovanom by sa definitívne zachránili v najvyššej súťaži. Posledný zápas odohrali na ihrisku Trnavy, kde nedokázali zvíťaziť a po výsledku 3:0 odchádzali smutný domov. Domáci sa dnes určite budú snažiť prekvapiť a zaistiť si miestenku v najvyššej súťaži aj na ďalšiu sezónu.

    Posledných 5 zápasov:
    31. kolo – Trnava 3:0 Michalovce
    30. kolo – Michalovce 2:1 Senica
    29. kolo – Ružomberok 0:0 Michalovce
    28. kolo – Michalovce 1:1 Dunajská Streda
    27. kolo – Myjava 3:0 Michalovce

    ŠK SLOVAN BRATISLAVA: Hráči Slovana si môžu záver sezóny dohrať s veľkým kľudom. Už teraz je jasné, že sa na konci sezóny ocitnú na konečnej druhej priečke a zahrajú si minimálne aj kvalifikáciu Európskej ligy. Na vedúci Trenčín strácajú momentálne osem bodov a pred treťou Myjavou majú náskok jedenásť bodov. V tejto sezóne sa zatiaľ činili dvadsiatimi víťazstvami, siedmimi remízami a štyrmi porážkami. Dokázali vsietiť 47 gólov, ale aj 22 inkasovať. Svoj posledný zápas odohrali na vlastnom trávniku, kde ale svojich fanúšikov veľmi nepotešili, pretože sledovali iba zdrcujúcu prehru svojich miláčikov 4:0 po zápase s Trenčínom.

    Posledných 5 zápasov:
    31. kolo – Slovan 0:4 Trenčín
    30. kolo – Žilina 0:0 Slovan
    29. kolo – Slovan 2:0 Skalica
    28. kolo – Slovan 4:1 Trnava
    27. kolo – Senica 1:3 Slovan

    Zápasom vás bude sprevádzať Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 36. Kunca – 3. Priskin

    Karty:   21. Kunca (MIC), 40. Sedlák (MIC), 79. Morlacchi (MIC) – 11. de Kamps (SBA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3.
    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Sviarchinsky, Chubutija, Morlacchi, Šimčák – Danko, Sedlák – Serečin (74. Hamuľák), Lukić (64. Bayón), Koscelník – Kunca.
    Náhradníci: Kira – Gallo, Grič, Bayón, Hamuľák, Deligiannidis, Votinov.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Simović, Sekulić (C), Podaný – Scott, de Kamps – Crnkić, Savičevič (70. Pliatsikas), Kubík – Priskin (68. Kele).
    Náhradníci: Hrubeš – Kopičár, Kele, Šefčík, Pliatsikas.

    Rozhodca: Horváth – Weiss, Žákech