Perm – Lok. Moskva 0:1 (kon.) | FK Krasnodar – Ufa 4:0 (kon.) | CSKA Moskva – FK Dinamo Moskva 1:0 (kon.)
Machačkala – Kubaň Krasnodar 1:0 (kon.) | Rostov – Zenit 3:0 (kon.)
koniec
Anži Machačkala
1:0 (0:0)
FK Kubaň Krasnodar
cz Nedeľa 24.04.2016, 18:00Ruská Premier Liga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Zotov si za zákeřný faul na pronikajícího Chadarceva vysloužil pozornost sudího Levnikova, který udělil Zotovovi žlutou kartu.
     
    83
    Hosté se ženou za vyrovnáním a ze zmatku před brankou Anži se jim to mohlo podařit! Nejprve hlavičkoval Apodi, jehož pokus zablokoval Žirov. K dorážce se dostal Chubulov, ale jeho střelu chytá pozorný Jurčenko!
     
    80
    Machačkala právě vstřelila branku!
    YANNICK BOLI se nemýlil! Anži se ujímá deset minut před koncem vedení 1:0! Ani náhradní brankář Stajila nedokázal zabránit míči v cestě do sítě a domácí útočník tak rozjásal fanoušky Anži! 1:0 pro domácí!
     
    80
    Po kratší prodlevě způsobené nepřehlednou situací kolem rozhodčího po odpískané penaltě bude hra pokračovat. Nejprve dojde ke střídání, když je ze hry stažen Bucur a do hry jde náhradní brankář Stajila.
     
    77
    Tak to je zajímavý zvrat v utkání! Hostující brankář Bělenov je poslán předčasně do sprch za faul na pronikajícího hráče Anži!
     
    70
    Poslední střídaní využila domácí lavička Machačkaly. Ze hry je stažen Moutari, nahradil jej Berisha.
     
    70
    Kubaň se dostal do vápna soupeře a hned z toho bylo rušno před Jurčenkem! Nejprve se ke střele dostal Jakuba, který minul o velký kus. Poté však vlétl do rozehrávky Anži Selezňov, který svou střelu z hranice vápna poslal asi půl metru nad břevno!
     
    66
    Po více než hodině hry střídají i hostě z Krasnodaru. Georgijevskij je stažen z placu, na hrací ploše jej nahradí Chubulov.
     
    56
    Domácí lodivod Agalarov sáhl k dalšímu střídání ve svých řadách. Ze hřiště se rozhodl stáhnout Abdulavova, nahradil jej Boli.
     
    47
    Hostující Georgijevskij se dostal k první zajímavé standardní situaci dnešního zápasu. Jeho centr do vápna z pravé strany sice našel Selezňova, ten však branku míjí!
     
    46
    Je to první střídání dnešního zápasu. Ze hry je stažen Majewski, nahradil jej Mkrtčjan.
     
    42
    Domácí Moutari se ocitl ve vápně u odraženého míče, který se z levé strany malého vápna snažil procpat za záda Bělenova. Míč však napálil pouze do bránícího Xandãa, který tak střelu zablokoval.
     
    26
    První potrestaným hráčem v dnešním utkání je hráč Krasnodaru Felipe Santana, který dostal žlutou kartu za zbytečný zákrok ve středu hřiště.

    Jakub Hataš

    Góly: 80. Boli (pen.)

    Karty:   26. Santana (KUK), 84. Zotov (KUK)   77. Bělenov (KUK)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:9.
    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Musalov, Lazić, Žirov, Tigijev – Majewski (46. Mkrtčjan), Ebecilio – Moutari (70. B. Berisha), Maximov (C), Chadarcev – Abdulavov (56. Boli).
    Náhradníci: Dženetov, Pomazan – Mkrtčjan, Boli, B. Berisha, Gadžibekov, Jonathan Mensah, Gasanov, Gazimagomedov, Dibirgadžijev.

    FK Kubaň Krasnodar: Bělenov (C) – Apodi, Xandão, Armaš, Zotov – Jakuba, Santana – Georgijevskij (66. Chubulov), Bucur (80. Stajila), Majrovič – Selezňov.
    Náhradníci: Stajila, Ševčenko – Chubulov, Koncedalov, Manolev, Žurachovskij, Bugajev, Kleščenko.

    Rozhodca: Levnikov – Semenov, Bolchovitin. (vš. Rusko)