Bergamo – AS Rím 3:3 (kon.) | Udinese – Chievo 0:0 (kon.) | Hellas Verona – Frosinone 1:2 (kon.)
Juventus – Palermo 4:0 (kon.) | Fiorentina – Sassuolo 3:1 (kon.) | Lazio – Empoli 2:0 (kon.)
Sampdoria – AC Miláno 0:1 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
3:3 (2:2)
AS Rím
cz Nedeľa 17.04.2016, 12:30 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
    85. Francesco TOTTI - 3:3
     
    85
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tlak Římanů ale pokračoval a nakonec je z toho vyrovnání, tak tohle bude fotbalisty Atalanty ještě hodně dlouho mrzet! Kulatý nesmysl se šťastně odrazil na kopačku veterána FRANCESCA TOTTIHO, který se z první trefil přesně k tyči!
    50. Marco BORRIELLO - 3:2
     
    50
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Neuplynulo ani pět minut druhé půle a domácí se dostávají do vedení, tak tohle čekal málokdo! Alejandro Gómez v pádu procedil míč na MARCA BORRIELLA, jenž se štěstím usměrnil kulatý nesmysl o tyč do sítě!
    37. Marco BORRIELLO - 2:2
     
    37
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné! Ještě před pár minutami byli domácí na ručník, stejně jako Římané se ale prosadili dvakrát v rozmezí čtyř minut a rázem začínáme od nuly! Na centr od rohového praporku si naskočil MARCO BORRIELLO a přesnou hlavičkou nedal Wojciechovi Szczęsnému šanci!
    33. Marco D'ALESSANDRO - 1:2
     
    33
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    No ale pozor, domácí se prosazují jako blesk z čistého nebe a drama je rázem na světě! Marco Borriello prodloužil centr z levé strany k MARCU D'ALESSANDROVI, jenž se z první trefil přesně k levé tyči!
    27. Radja NAINGGOLAN - 0:2
     
    27
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí začali nadějně, teď se ale jejich šance na úspěch bortí jako domeček z karet! Džeko oslovil do šestnácky si sbíhajícího Mohameda Salaha, jenž ihned posunul balon k RADJU NAINGGOLANOVI a ten z první procedil míč do sítě!
    23. Lucas DIGNE - 0:1
     
    23
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš a favorizovaní Římané se dostávají do vedení! Diego Perotti našel přesnou kolmicí do vápna si sbíhajícího LUCASE DIGNEHO, jenž si jen tak tak pohlídal ofsajdovou hranici a přesnou střelou k levé tyči nedal Sportiellovi šanci!

    Vojtěch Balon

    Góly: 33. D'Alessandro (Borriello), 37. Borriello, 50. Borriello (A. Gómez) – 23. Digne (Perotti), 27. Nainggolan (Salah), 85. Totti (Florenzi)

    Karty:   51. Borriello (ABC), 56. A. Masiello (ABC), 90. Raimondi (ABC), 90+3. Kurtić (ABC) – 35. E. Zukanović (ASR), 67. De Rossi (ASR), 90. Džeko (ASR), 90+4. Manolas (ASR)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:10.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Tolói, Paletta, Dramé – Freuler, Migliaccio – D'Alessandro (74. Raimondi), Kurtić, A. Gómez (90+1. Brivio) – Borriello (84. Pinilla).
    Náhradníci: Radunović – Stendardo, Gagliardini, Bellini, Gakpé, Conti, Brivio, Monachello, Cherubin, Pinilla, Djimsiti, Raimondi.

    AS Rím: Szczęsny – Rüdiger, Manolas, E. Zukanović (54. El Shaarawy), Digne (34. Emerson) – De Rossi (78. Totti), Nainggolan – Florenzi, Perotti, Salah – Džeko.
    Náhradníci: De Sanctis – Castán, Strootman, Totti, Maicon, El Shaarawy, Pjanić, S. Keita, Vainqueur, Emerson, Torosidis, Umar.

    Rozhodca: Irrati – de Luca, Schenone