La Coruña – Las Palmas 1:3 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:3 (0:0)
UD Las Palmas
Pondelok 11.04.2016, 20:30 • Estadio Riazor, Coruña, Španielsko • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Sergio Araujo (LPA) - 1:3
     
    90+3
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    A už je definitívne rozhodnuté. Hostia využili chybnú rozohrávku domácich a išli do rýchleho protiútoku. SERGIO ARAUJO si vymenil loptu s Nabilom El Zharom, ktorý mu ju vrátil pred prázdnu bránu. Prvý menovaný nezaváhal a dal za týmto stretnutím gólovú bodku. Las Palmas dnes zvíťazí a pripíše si do tabuľky cenné tri body.
     
    90+1
    Obrovská šanca Deportiva! Čo dnes domáci hráči zahodili, by sa nedalo spočítať ani na prstoch dvoch rúk. Lucas sa dostal k odrazenej lopte, keď približne z piatich metrov ohrozil brankára Javiho Varasa. Jeho strela však skončila na brvne hosťujúcej brány!
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    86
    Opäť obrovská šanca domácich! Dlhý center zľava našiel vo vápne osamoteného Alberta Lopta, ktorého zakončenie z prvej v páde bolo nepresné. Možno sa pošmykol, ale to nič nemení na veci, že mal dostatok času na spracovanie a následnú strelu!
     
    85
    Ďalšia veľká šanca domácich! Opäť bol pri tom Celso Borges, ktorý si nabehol na center sprava a v páde zakončil na vzdialenejšiu tyč. Jeho pokus sa pomaly kotúľal smerom k bráne, ale následne skončil tesne vedľa ľavej žrde hosťujúcej brány!
     
    84
    Obrovská šanca Deportiva! Las Palmas úplne zbytočne stratilo loptu na vlastnej polovici ihriska a Celso Borges dostal prihrávku do šance. Ten sa z uhla dostal do streleckej pozície, ale brankár Javi Varas skvelým zákrokom podržal svoje mužstvo!
     
    83
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Tana, prichádza Vicente Gómez.
    79. David García (LPA) - 1:2
     
    79
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tak teraz sa hosťom podarilo skórovať z ničoho nič. Z rýchleho protiútoku bol rohový kop, ktorý bol rozohraný nakrátko. Následný umýselne pretiahnutý center do pokutového územia našiel stopéra Aythamia Artilesa, ktorý loptu vrátil pred bránu. Tam sa výborne zorientoval DAVID GARCÍA, ktorého strela sa s prispením teču dostala až do domácej brány! Las Palmas otočil stav skóre a vedie tesným rozdielom.
     
    79
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Momo, prichádza Nabil El Zhar.
     
    77
    Celso Borges (La Coruña) dohral v strede poľa súboj a hlavný arbiter mu ukázal žltú kartu. Bol to úplne zbytočný zákrok, ktorý nič neriešil.
    74. Luis Alberto (DEP)
     
    74
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Federico Cartabia, prichádza Jonathan Rodríguez.
     
    69
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Francisco Nili, prichádza Juan Carlos Valerón.
     
    66
    Ďalšia nepríjemná strela domácich! Juanfran sa dostal k odrazenej lopte po rohu a jeho jedovka z prvej mierila tesne nad bránu hostí! Brankár Javi Varas sa len pozrel, no zareagovať by zrejme už nestihol.
     
    65
    Veľká šanca Deportiva! Domáci išli do prečíslenia, ktoré bolo zakončené prudkou strelou. Jej autorom bol Luis Alberto, ale brankár Javi Varas jeho pokus končekmi prstov vyrazil na rohový kop! Skvelý zákrok!
     
    64
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Cani, prichádza Fayçal Fajr.
    58. Sergio Araujo (LPA) - 1:1
     
    58
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tentoraz bolo všetko v poriadne a hostia sa môžu tešiť z presného zásahu. Momo dobre načasovanou prihrávkou našiel spoluhráča SERGIA ARAUJA v behu, ktorý sa sám rútil na brankára Manuho. Útočník hostí zvolil strelu k prednej žrdi, a tá slávi úspech! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!
     
    50
    Aj hostia vybojovali rohový kop. Ten rozohrali na krátko, následne prišiel center, ale kapitán David García svojou hlavičkou nenamieril presne! Toto sa určite dalo zakončiť lepšie a vie to aj García, ktorý si spytuje svedomie.
     
    49
    Deportivo pokračuje v aktivite a vybojovalo rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale následné strely boli zblokované. Juanfran to však tiež skúsil a jeho pokus už bol o čosi lepší. Lopta sa točila od brány von a nakoniec ju tesne minula!
    47. Lucas (DEP) - 1:0
     
    47
    La Coruña dala gól!
    Tak najprv to po priamom kope nevyšlo ani po centri, a ani po strele z druhej vlny. Následne však prišiel dlhý nákop za obranu, kde si nenápadne nabehol LUCAS. Ten si loptu prvým dotykom skvele spracoval a následne strelou povedľa brankára otvoril skóre tohto zápasu! Deportivo sa dostáva do jednogólového vedenia!
     
    42
    Loptu majú na kopačkách hosťujúci hráči, ktorí teraz pohrozili! Jonathan Viera to skúsil zo strednej vzdialenosti, keď videl pred sebou voľný priestor. Jeho pokus však tesne minul ľavú žrď domácej brány!
    38. Lucas (DEP)
     
    38
    Obrovská šanca Deportiva! Lucas sa výborne rozbehol za obranu hostí a dostal skvelú načasovanú prihrávku. Veľmi ľahko sa dostal cez oboch stopérov a už bol pred ním iba brankár Javi Varas. Lucasovi však lopta skákala, a tak ju musel trafiť v správnom čase. To sa mu však nepodarilo, pretože síce padajúceho gólmana hostí prekopol, ale lopta skončila aj nad bránou!
     
    36
    Dani Castellano (Las Palmas) najprv stratil loptu a potom podkopol prenikajúceho protihráča. Zaslúžená žltá karta a navyše domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    24
    Prvá strela v stretnutí! Jej autorom bol agilný Federico Cartabia, ktorý napriahol spoza pokutového územia. Tento nepríjemný skákajúci pokus však brankár Javi Varas dokázal vyraziť do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány!

    Marek Farkaš

    Góly: 47. Lucas – 58. Araujo, 79. David García, 90+3. Araujo

    Karty:   77. C. Borges (DEP) – 36. D. Castellano (LPA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 11:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:9.
    Deportivo La Coruña: Manu – Juanfran, Lopo, Sidnei, F. Navarro – Cartabia (74. Jonathan Rodríguez), Mosquera, C. Borges, Cani (64. Fajr) – Lucas, Alberto.
    Náhradníci: Pletikosa – Pablo, Bergantiños, O. Riera, Laure, Fajr, Jonathan Rodríguez.

    UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, D. Castellano – Mesa – Nili (69. Valerón), Tana (83. V. Gómez), Viera, Momo (79. El Zhar) – Araujo.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, V. Gómez, El Zhar, Bigas, Montoro, Valerón.

    Rozhodca: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo – Juan Carlos Barranco Trejo, Ignacio Rubio Palomino – Alejandro Fernández Pérez