La Coruña – Las Palmas 1:3 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:3 (0:0)
UD Las Palmas
Pondelok 11.04.2016, 20:30 • Estadio Riazor, Coruña, Španielsko • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
     
    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    28.11.2015 Las Palmas – Deportivo 0:2
    19.01.2014 Deportivo – Las Palmas 1:2
    17.08.2013 Las Palmas – Deportivo 0:1
    16.05.2012 Deportivo – Las Palmas 3:1
    18.12.2011 Las Palmas – Deportivo 0:1

    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    11. Deportivo 7-16-8 40:44 37
    14. Las Palmas 10-6-15 34:43 36

    STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 2,05, na remízu okolo 3,30 a na výhru hostí približne 3,60.

    ZHODNOTENIE
    Miernym favoritom je domáce mužstvo, ktoré vie takéto zápasy zvládnuť, ale v poslednej dobe hrá na remízu. Naopak hostia sú vo výbornej forme a som zvedavý, či ju aj dnes potvrdia. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:1.
     
    UD LAS PALMAS
    Tím okolo Quiquea Setiéna vstúpil do Primery División ako nováčik z druhej ligy, ale darí sa mu nad očakávania dobre. Ambiciózny tím má navyše aj skvelú formu, keď postupne porazil Eibar, Villarreal, Real Sociedad, či Valenciu, ale na Real Madrid nestačil, pretože mu tesne podľahol. Aktuálne sa v tabuľke nachádza na štrnástom mieste, keď má na svojom konte 36 bodov za desať výhier, šesť remíz a pätnásť prehier. Naposledy sa v lige predstavil na domácej pôde, kde privítal Valenciu. Skóre zápasu otvoril už v 3.minúte Rodrigo, ktorý poslal hostí do vedenia. Postupom času bola hra čoraz nervóznejšia, čoho výsledkom bolo hneď niekoľko žltých kariet. Krátko po zmene strán sa podarilo presadiť Vieraovi, ktorý vyrovnal z pokutového kopu a v 63.minúte dokonal obrat domácich vlastným gólom Mustafi. Keďže do konca zápasu už gól nepadol, tak si Las Palmas po tesnom víťazstve 2:1 pripísal do tabuľky cenné tri body.

    Posledné zápasy
    02.04.2016 Las Palmas – Valencia 2:1
    19.03.2016 Real Sociedad – Las Palmas 0:1
    13.03.2016 Las Palmas – Real Madrid 1:2
    05.03.2016 Villarreal – Las Palmas 0:1
    01.03.2016 Las Palmas – Getafe 4:0

    Najlepší strelec: Da Silva Willian Jose – 8 gólov
     
    DEPORTIVO LA CORUÑA
    Zverenci Víctora Sáncheza to v tejto sezóne najvyššej španielskej súťaže majú rozbehnuté veľmi dobre. Napriek tomu, že v posledných 21 zápasoch dokázali naplno bodovať iba dvakrát, tak poväčšine sa im podarilo uhrať nerozhodné výsledky, vďaka ktorým sa držia pomerne vysoko v tabuľke. V nej Deportivo okupuje jedenástu priečku, keď získalo 37 bodov za sedem víťazstiev, šestnásť remíz a osem prehier. V poslednom ligovom zápase ho Celta Vigo privítala na vlastnom trávniku a výsledok bol pre hostí tradičný. Síce sa v 21.minúte o úvodný presný zásah postaral Borges, ktorý poslal hostí do vedenia, ale už o deväť minút neskôr vyrovnal Nolito a začínalo sa od začiatku. Hosťujúci Arribas najprv v 61.minúte videl prvú žltú kartu a o pár minút neskôr druhú, takže musel ísť predčasne pod sprchy. Domáci sa ešte snažili v početnej prevahe strhnúť vedenie na svoju stranu, ale už sa im to nepodarilo, a tak sa obe mužstvá rozišli po nerozhodnom výsledku 1:1.

    Posledné zápasy
    02.04.2016 Celta Vigo – Deportivo 1:1
    19.03.2016 Deportivo – Levante 2:1
    12.03.2016 Atlético Madrid – Deportivo 3:0
    05.03.2016 Deportivo – Málaga 3:3
    02.03.2016 Athletic Bilbao – Deportivo 4:1

    Najlepší strelec: Lucas Perez Martinez – 15 gólov
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 32.kola Primery División medzi Deportivom La Coruña a UD Las Palmas. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Deportivo La Coruña: Manu – Juanfran, Lopo, Sidnei, F. Navarro – Cartabia, Mosquera, C. Borges, Cani – Lucas, Alberto.
    Náhradníci: Pletikosa – Pablo, Bergantiños, O. Riera, Laure, Fajr, Jonathan Rodríguez.

    UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, D. Castellano – Mesa – Nili, Tana, Viera, Momo – Araujo.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, V. Gómez, El Zhar, Bigas, Montoro, Valerón.

    Rozhodca: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo – Juan Carlos Barranco Trejo, Ignacio Rubio Palomino – Alejandro Fernández Pérez.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v bielo-modrých dresoch, hostia v ružových.
     
    -1
    O výkop sa v prvom polčase sa postarajú hosťujúci hráči. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    V úvode majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Zatiaľ je to stále len také úvodné oťukávanie. Ani jeden z tímov sa nikam nehrnie a chce si svoju útočnú akciu poriadne pripraviť.
     
    4
    Po dlhšom čase sa k lopte dostali aj domáci, ale ich kombinácia pred pokutovým územím Las Palmas nebola úspešná.
     
    5
    Hostia sú aktívnejší, majú viac loptu na svojich kopačkách, ale Deportivo na svojej vlastnej polovici ihriska vytvorilo hustý obranný blok. Ten je veľmi pozorný, koncentrovaný a svojho súpera nepúšťa do nejakých šancí.
     
    6
    Hosťujúci Francisco Nili už dvakrát centroval do vápna domácich, ale ani raz nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov. Deportivo tam malo prevahu svojich hráčov a s týmito prihrávkami si dokázalo poradiť.
     
    7
    Domáci Fernando Navarro sa snažil zatlačiť svojho strážcu do rohu ihriska, ale počínal si pri tom nedovolene. Hlavný rozhodca mu odpískal faul, a tak loptu do hry pošle brankár Javi Varas.
     
    8
    Nedovolený zákrok aj na druhej strane. Hosťujúci Dani Castellano si vo vzdušnom súboji pomohol rukami, lopta pre Deportivo.
     
    9
    Tempo hry je stále veľmi pomalé, aj keď lopta lieta z jednej strany na druhú. Hráči šetria krokom a snažia sa hrať až priveľmi takticky.
     
    10
    Aktuálne majú loptu na svojich kopačkách hosťujúci hráči, ktorí úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    11
    Po úvodných 10 minútach to vyzerá na také remízové stretnutie. Žiadna výrazná akcia, či šanca a ani veľa divákov si nenašlo cestu na štadión. Snáď sa kvalita hry zlepší a budeme svedkami viacerých gólov.
     
    13
    DRŽANIE LOPTY: 38% – 62%

    Veľkú územnú prevahu majú hostia, ale tí z nej nič nevyťažili.
     
    14
    STRELY CELKOM: 0-0
    STRELY NA BRÁNU: 0-0

    Dosiaľ sledujeme strelecky slabé stretnutie s veľkou opatrnosťou na oboch stranách.
     
    15
    Ani jeden z tímov nechce urobiť zbytočnú chybu, a aj preto hrajú obrany jednoducho. Prevažne sa rozohrávka končí dlhým nákopom a zisk lopty súperom.
     
    16
    Domáci skúšali peknú kombináciu na hranici pokutového územia, ale Pedro Mosquera nevrátil loptu svojmu spoluhráčovi. Tej sa zmocnili hostia, ktorí sa nikam nehrnú a snažia sa ju na svojich kopačkách podržať čo najdlhšie.
     
    17
    Deportivo vybojovalo prvý rohový kop v zápase. Ten rozohral Lucas a po pár odrazoch sa k strele z veľkej vzdialenosti dostal Juanfran. Jeho pokus bol nepripravený a aj veľmi nepresný. Nasledovať bude kop od Varasovej svätyne.
     
    18
    Stále je to také vlažné pohodové tempo. Obi dve mužstvá sú v defenzíve pozorné a svojmu súperovi nechcú dovoliť svojho brankára. Tí sú zatiaľ bez akejkoľvek práce.
     
    19
    Domáci boli teraz aktívny pri napádaní, a to im prinieslo ovocie v podobe získania lopty. Federico Cartabia ju potiahol po pravej strane a následne prudkým centrom hľadal pred bránou spoluhráča Lucasa. Ten sa predieral do zakončenia, ale ako prvý bol pri nej stopér Mauricio Lemos, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    21
    Diváci na štadióne Estadio Riazor zatiaľ môžu sledovať klasický španielsky futbal s krátkymi prihrávkami a prepracovanou prípravou útočnej akcie. Krídelní hráči sú vypojený z hry, pretože sa hrá sa prevažne stredom.
     
    22
    Opäť sú pri lopte hosťujúci hráči, ktorí sa však stále nikam nehrnú a čakajú na chybu súpera. Toho už prestáva baviť toto veľmi pomalé tempo hry a začína čoraz viac vyššie napádať.
     
    23
    Domáci Federico Cartabia zabojoval v rohu ihriska a pre svoje mužstvo získal rohový kop. Ten už sám beží rozohrať.
     
    24
    Prvá strela v stretnutí! Jej autorom bol agilný Federico Cartabia, ktorý napriahol spoza pokutového územia. Tento nepríjemný skákajúci pokus však brankár Javi Varas dokázal vyraziť do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány!
     
    25
    Hosťujúci Momo si urobil priestor pred vápnom domácich a vyskúšal strelu ľavačkou. Jeho pokus bol však zblokovaný, a tak uvidíme aj prvý rohový kop Las Palmasu.
     
    26
    Ten zahral sám Momo, ktorého center bol však odvrátený. K odrazenej lopte sa dostal Johathan Viera, ale jeho strela z voleja nebola vôbec presná. Kop od brány.
     
    27
    Hosťujúci Sergio Araujo si výborne nabehol za obranu domácich, ktorej ofsajdová pasca vôbec nevyšla. Už sa chystal na strelu, ale skvele zasiahol obranca Alberto Lopo, ktorý ho sklzom o loptu obral.
     
    29
    Las Palmas zvyšuje na obrátkach a ich útočné akcie sú oveľa rýchlejšie. Obrana Deportiva je však stále pozorná a dokáže si s nimi poradiť.
     
    30
    Las Palmas vybojoval rohový kop. Lopta po centri našla iba obrancov domácich, ktorí ju poslali do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    31
    Do týchto chvíľ sa hrá veľmi čisto a hlavný rozhodca Alfonso Javier Álvarez Izquierdo je v podstate bez práce. Odpískal iba pár nedovolených zákrokom a všetky ostatné situácie boli jasné.
     
    32
    Domáci Luis Alberto sa ocitol v tesnom ofsajde. Loptu do hry pošle brankár Javi Varas.
     
    33
    Hosťujúci Francisco Nili si nabehol za obranu domácich, ale dostal sa do veľkého uhla. Brankár Manu mu vybehnutím zmenšil strelecký uhol a s jeho ľahkým priťuknutím do lopty si bez problémov poradil.
     
    34
    Hosťujúci Mauricio Lemos ostal ležať na zemi po jednom zo súbojom a je otrasený. Pravdepodobne to nebude nič vážne a bude môcť pokračovať.
     
    36
    Dani Castellano (Las Palmas) najprv stratil loptu a potom podkopol prenikajúceho protihráča. Zaslúžená žltá karta a navyše domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    37
    Lopta po centri našla vo vápne Sidneiho, ktorého zakončenie pätičkou nenašlo priestor troch žrdí hosťujúcej brány. Nasledovať bude iba kop od brány.
     
    38
    Obrovská šanca Deportiva! Lucas sa výborne rozbehol za obranu hostí a dostal skvelú načasovanú prihrávku. Veľmi ľahko sa dostal cez oboch stopérov a už bol pred ním iba brankár Javi Varas. Lucasovi však lopta skákala, a tak ju musel trafiť v správnom čase. To sa mu však nepodarilo, pretože síce padajúceho gólmana hostí prekopol, ale lopta skončila aj nad bránou!
    38. Lucas (DEP)
     
    39
    Hosťujúci Roque Mesa si nabehol na center a dostal sa k zakončeniu. To však nemalo dostatočnú razanciu, a tak si s ním brankár Manu bez problémov poradil.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
     
    41
    Las Palmas sa v závere prvého dejstva snaží prekvapiť svojho súpera, ale jeho center do vápna sú nepresné alebo málo razantné.
     
    42
    Loptu majú na kopačkách hosťujúci hráči, ktorí teraz pohrozili! Jonathan Viera to skúsil zo strednej vzdialenosti, keď videl pred sebou voľný priestor. Jeho pokus však tesne minul ľavú žrď domácej brány!
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom sme nevideli žiadny presný zásah po vlažnom výkone z oboch strán. Jedinú gólovú príležitosť mal v 38.minúte domáci Lucas, ale svoju šancu trestuhodne spálil. Podarí sa niektorému z mužstiev streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 21:32.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 35% – 65%
    Strely (celkom): 5-6
    Strely (na bránu): 2-2
    Rohové kopy: 3-2
    Fauly: 2-6
    Žlté karty: 0-1
    Červené karty: 0-0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Od úvodu druhého polčasu sú aktívnejší domáci hráči, ktorí teraz vybojovali aj priamy kop pri postrannej čiare. Bude z toho zaujímavá štandardka.
     
    47
    La Coruña dala gól!
    Tak najprv to po priamom kope nevyšlo ani po centri, a ani po strele z druhej vlny. Následne však prišiel dlhý nákop za obranu, kde si nenápadne nabehol LUCAS. Ten si loptu prvým dotykom skvele spracoval a následne strelou povedľa brankára otvoril skóre tohto zápasu! Deportivo sa dostáva do jednogólového vedenia!
    47. Lucas (DEP) - 1:0
     
    49
    Deportivo pokračuje v aktivite a vybojovalo rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale následné strely boli zblokované. Juanfran to však tiež skúsil a jeho pokus už bol o čosi lepší. Lopta sa točila od brány von a nakoniec ju tesne minula!
     
    50
    Aj hostia vybojovali rohový kop. Ten rozohrali na krátko, následne prišiel center, ale kapitán David García svojou hlavičkou nenamieril presne! Toto sa určite dalo zakončiť lepšie a vie to aj García, ktorý si spytuje svedomie.
     
    51
    Tempo hry sa podstatne zvýšilo a aj kvalita je oveľa väčšia. Toto sa musí aj divákom páčiť, ktorý svojich miláčikov ženú k druhého gólu.
     
    52
    Domáci Luis Alberto hľadal spoluhráča v uličke medzi stopérmi, ale jeho prihrávka bola pridlhá. Lopta skončila mimo brány za bránkovou čiarou, a tak bude nasledovať iba kop od brány.
     
    53
    Domáci Fernando Navarro postrčil pri postrannej čiare protihráča a Las Palmas bude mať výhodu priameho kopu.
     
    54
    Las Palmas vyrovnal, ale vzrušenie bolo zbytočné. Francisco Nili si nepostrážil svoje postavenie v momente prihrávky, a tak jeho následný gól nemohol byť uznaný. Asistent rozhodcu mal pri tejto hraničnej situácii presné oko a posúdil ju správne.
     
    55
    Hosťujúci Mauricio Lemos vyskúšal svoje šťastie strelou z veľkej vzdialenosti, ale jeho pokus brankár Manu bez problémov kryl.
     
    56
    Las Palmas začína preberať iniciatívu nad zápasom a svojho súpera v posledných minútach tlačí. Obrana domácich do týchto chvíľ statočne odoláva.
     
    58
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tentoraz bolo všetko v poriadne a hostia sa môžu tešiť z presného zásahu. Momo dobre načasovanou prihrávkou našiel spoluhráča SERGIA ARAUJA v behu, ktorý sa sám rútil na brankára Manuho. Útočník hostí zvolil strelu k prednej žrdi, a tá slávi úspech! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!
    58. Sergio Araujo (LPA) - 1:1
     
    60
    Už máme za sebou hodinu hry a skóre sa nám pred pár minútami menilo hneď dvakrát. Najprv domácich poslal do vedenia Lucas a pred malou chvíľou vyrovnal Araujo. Hostia sú na koni a cítia šancu na obrat.
     
    61
    Na hracej ploche ostal ležať hosťujúci Dani Castellano, ktorý bol v strede poľa nepríjemne dohraný. Už pomaly vstáva a zrejme bude môcť pokračovať.
     
    62
    Domáci chystajú striedanie, keď pri postrannej čiare už netrpezlivo čaká Fayçal Fajr. Uvidíme, kedy bude najbližšie prerušenie hry a kedy sa dostane do zápasu.
     
    63
    Hostia sa prezentovali útočným faulom, a tak loptu do hry pošle brankár Manu.
     
    64
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Cani, prichádza Fayçal Fajr.
     
    65
    Veľká šanca Deportiva! Domáci išli do prečíslenia, ktoré bolo zakončené prudkou strelou. Jej autorom bol Luis Alberto, ale brankár Javi Varas jeho pokus končekmi prstov vyrazil na rohový kop! Skvelý zákrok!
     
    66
    Ďalšia nepríjemná strela domácich! Juanfran sa dostal k odrazenej lopte po rohu a jeho jedovka z prvej mierila tesne nad bránu hostí! Brankár Javi Varas sa len pozrel, no zareagovať by zrejme už nestihol.
     
    67
    Hosťujúci Sergio Araujo sa dopustil nedovoleného zákroku v strede poľa. Voľný kop pre Deportivo.
     
    69
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Francisco Nili, prichádza Juan Carlos Valerón.
     
    70
    Do konca stretnutia ostáva približne 20 minút. Podarí sa niektorému z tímov ešte streliť gól alebo sa tímy rozídu po nerozhodnom výsledku?
     
    71
    Opäť sa k strele dostal Juanfran, ale s jeho slabým pokusom si brankár Javi Varas poradil. Síce mu loptu z rúk vyskočila, no následne ju skrotil a už aj rozohral.
     
    72
    Hosťujúci Jonathan Viera dostal prihrávku do pokutového územia, ale jeho zakončenie z prvej nebolo presné. Nasledovať bude kop od Manuovej svätyne.
     
    73
    Domáci sa snažili rýchlym protiútokom prekvapiť obranu súpera, ale tá bola pozorná.
     
    74
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Federico Cartabia, prichádza Jonathan Rodríguez.
    74. Luis Alberto (DEP)
     
    75
    Obrovská šanca Deportiva! Spätná prihrávka domácich našla v pokutovom území Luisa Alberta, ktorý nebol nikým krytý a mal dostatok času na zakončenie. Mohol sa brankára Varasa spýtať kam to chce, no namiesto toho z hranice bieleho bodu trestuhodne prestrelil hosťujúcu bránu! Tak toto mohol byť rozhodujúci gól!
     
    76
    Las Palmas sa nebude nikam hrnúť a bude si chcieť postrážiť výsledok znamenajúci zisk jedného bodu. Ten im určite pomôže v záchranárskych bojoch, ktoré stále nie sú zažehnané.
     
    77
    Celso Borges (La Coruña) dohral v strede poľa súboj a hlavný arbiter mu ukázal žltú kartu. Bol to úplne zbytočný zákrok, ktorý nič neriešil.
     
    78
    Domáci Fayçal Fajr rozohral rohový kop, ale nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Hostia sa zmocnili lopty a mieria do rýchleho protiútoku.
     
    79
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Momo, prichádza Nabil El Zhar.
     
    79
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tak teraz sa hosťom podarilo skórovať z ničoho nič. Z rýchleho protiútoku bol rohový kop, ktorý bol rozohraný nakrátko. Následný umýselne pretiahnutý center do pokutového územia našiel stopéra Aythamia Artilesa, ktorý loptu vrátil pred bránu. Tam sa výborne zorientoval DAVID GARCÍA, ktorého strela sa s prispením teču dostala až do domácej brány! Las Palmas otočil stav skóre a vedie tesným rozdielom.
    79. David García (LPA) - 1:2
     
    81
    Domáci sa nechcú vzdať a už začínajú produkovať dlhé centre do vápna hostí. Tí sú do týchto chvíľ pozorní a dokážu si s nimi poradiť.
     
    83
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Tana, prichádza Vicente Gómez.
     
    84
    Obrovská šanca Deportiva! Las Palmas úplne zbytočne stratilo loptu na vlastnej polovici ihriska a Celso Borges dostal prihrávku do šance. Ten sa z uhla dostal do streleckej pozície, ale brankár Javi Varas skvelým zákrokom podržal svoje mužstvo!
     
    85
    Ďalšia veľká šanca domácich! Opäť bol pri tom Celso Borges, ktorý si nabehol na center sprava a v páde zakončil na vzdialenejšiu tyč. Jeho pokus sa pomaly kotúľal smerom k bráne, ale následne skončil tesne vedľa ľavej žrde hosťujúcej brány!
     
    86
    Opäť obrovská šanca domácich! Dlhý center zľava našiel vo vápne osamoteného Alberta Lopta, ktorého zakončenie z prvej v páde bolo nepresné. Možno sa pošmykol, ale to nič nemení na veci, že mal dostatok času na spracovanie a následnú strelu!
     
    87
    Domáci Pedro Mosquera sa prezentoval útočný faulom, a tak si obrana hostí aspoň na chvíľu vydýchne. Ten tlak bol v posledných minútach enormný.
     
    89
    Stretnutie sa blíži ku svojmu koncu. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
    89. Lucas (DEP)
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+1
    Obrovská šanca Deportiva! Čo dnes domáci hráči zahodili, by sa nedalo spočítať ani na prstoch dvoch rúk. Lucas sa dostal k odrazenej lopte, keď približne z piatich metrov ohrozil brankára Javiho Varasa. Jeho strela však skončila na brvne hosťujúcej brány!
     
    90+3
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    A už je definitívne rozhodnuté. Hostia využili chybnú rozohrávku domácich a išli do rýchleho protiútoku. SERGIO ARAUJO si vymenil loptu s Nabilom El Zharom, ktorý mu ju vrátil pred prázdnu bránu. Prvý menovaný nezaváhal a dal za týmto stretnutím gólovú bodku. Las Palmas dnes zvíťazí a pripíše si do tabuľky cenné tri body.
    90+3. Sergio Araujo (LPA) - 1:3
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Las Palmasu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia 3:1. Za hostí sa dvakrát presadil Araujo, jeden presný zásah pridal García a za domácich skóroval Lucas. Deportivo sa po zápase nachádzajú na 12.mieste, Las Palmas na 10.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:25:10)

    Marek Farkaš

    Góly: 47. Lucas – 58. Araujo, 79. David García, 90+3. Araujo

    Karty:   77. C. Borges (DEP) – 36. D. Castellano (LPA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 11:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:9.
    Deportivo La Coruña: Manu – Juanfran, Lopo, Sidnei, F. Navarro – Cartabia (74. Jonathan Rodríguez), Mosquera, C. Borges, Cani (64. Fajr) – Lucas, Alberto.
    Náhradníci: Pletikosa – Pablo, Bergantiños, O. Riera, Laure, Fajr, Jonathan Rodríguez.

    UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, D. Castellano – Mesa – Nili (69. Valerón), Tana (83. V. Gómez), Viera, Momo (79. El Zhar) – Araujo.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, V. Gómez, El Zhar, Bigas, Montoro, Valerón.

    Rozhodca: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo – Juan Carlos Barranco Trejo, Ignacio Rubio Palomino – Alejandro Fernández Pérez