La Coruña – Las Palmas 1:3 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:3 (0:0)
UD Las Palmas
Pondelok 11.04.2016, 20:30 • Estadio Riazor, Coruña, Španielsko • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Sergio Araujo (LPA) - 1:3
     
    90+3
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    A už je definitívne rozhodnuté. Hostia využili chybnú rozohrávku domácich a išli do rýchleho protiútoku. SERGIO ARAUJO si vymenil loptu s Nabilom El Zharom, ktorý mu ju vrátil pred prázdnu bránu. Prvý menovaný nezaváhal a dal za týmto stretnutím gólovú bodku. Las Palmas dnes zvíťazí a pripíše si do tabuľky cenné tri body.
    79. David García (LPA) - 1:2
     
    79
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tak teraz sa hosťom podarilo skórovať z ničoho nič. Z rýchleho protiútoku bol rohový kop, ktorý bol rozohraný nakrátko. Následný umýselne pretiahnutý center do pokutového územia našiel stopéra Aythamia Artilesa, ktorý loptu vrátil pred bránu. Tam sa výborne zorientoval DAVID GARCÍA, ktorého strela sa s prispením teču dostala až do domácej brány! Las Palmas otočil stav skóre a vedie tesným rozdielom.
    58. Sergio Araujo (LPA) - 1:1
     
    58
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tentoraz bolo všetko v poriadne a hostia sa môžu tešiť z presného zásahu. Momo dobre načasovanou prihrávkou našiel spoluhráča SERGIA ARAUJA v behu, ktorý sa sám rútil na brankára Manuho. Útočník hostí zvolil strelu k prednej žrdi, a tá slávi úspech! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!
    47. Lucas (DEP) - 1:0
     
    47
    La Coruña dala gól!
    Tak najprv to po priamom kope nevyšlo ani po centri, a ani po strele z druhej vlny. Následne však prišiel dlhý nákop za obranu, kde si nenápadne nabehol LUCAS. Ten si loptu prvým dotykom skvele spracoval a následne strelou povedľa brankára otvoril skóre tohto zápasu! Deportivo sa dostáva do jednogólového vedenia!

    Marek Farkaš

    Góly: 47. Lucas – 58. Araujo, 79. David García, 90+3. Araujo

    Karty:   77. C. Borges (DEP) – 36. D. Castellano (LPA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 11:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:9.
    Deportivo La Coruña: Manu – Juanfran, Lopo, Sidnei, F. Navarro – Cartabia (74. Jonathan Rodríguez), Mosquera, C. Borges, Cani (64. Fajr) – Lucas, Alberto.
    Náhradníci: Pletikosa – Pablo, Bergantiños, O. Riera, Laure, Fajr, Jonathan Rodríguez.

    UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, D. Castellano – Mesa – Nili (69. Valerón), Tana (83. V. Gómez), Viera, Momo (79. El Zhar) – Araujo.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, V. Gómez, El Zhar, Bigas, Montoro, Valerón.

    Rozhodca: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo – Juan Carlos Barranco Trejo, Ignacio Rubio Palomino – Alejandro Fernández Pérez