La Coruña – Las Palmas 1:3 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
1:3 (0:0)
UD Las Palmas
Pondelok 11.04.2016, 20:30 • Estadio Riazor, Coruña, Španielsko • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Las Palmasu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia 3:1. Za hostí sa dvakrát presadil Araujo, jeden presný zásah pridal García a za domácich skóroval Lucas. Deportivo sa po zápase nachádzajú na 12.mieste, Las Palmas na 10.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:25:10)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+3. Sergio Araujo (LPA) - 1:3
     
    90+3
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    A už je definitívne rozhodnuté. Hostia využili chybnú rozohrávku domácich a išli do rýchleho protiútoku. SERGIO ARAUJO si vymenil loptu s Nabilom El Zharom, ktorý mu ju vrátil pred prázdnu bránu. Prvý menovaný nezaváhal a dal za týmto stretnutím gólovú bodku. Las Palmas dnes zvíťazí a pripíše si do tabuľky cenné tri body.
     
    90+1
    Obrovská šanca Deportiva! Čo dnes domáci hráči zahodili, by sa nedalo spočítať ani na prstoch dvoch rúk. Lucas sa dostal k odrazenej lopte, keď približne z piatich metrov ohrozil brankára Javiho Varasa. Jeho strela však skončila na brvne hosťujúcej brány!
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
    89. Lucas (DEP)
     
    89
    Stretnutie sa blíži ku svojmu koncu. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    87
    Domáci Pedro Mosquera sa prezentoval útočný faulom, a tak si obrana hostí aspoň na chvíľu vydýchne. Ten tlak bol v posledných minútach enormný.
     
    86
    Opäť obrovská šanca domácich! Dlhý center zľava našiel vo vápne osamoteného Alberta Lopta, ktorého zakončenie z prvej v páde bolo nepresné. Možno sa pošmykol, ale to nič nemení na veci, že mal dostatok času na spracovanie a následnú strelu!
     
    85
    Ďalšia veľká šanca domácich! Opäť bol pri tom Celso Borges, ktorý si nabehol na center sprava a v páde zakončil na vzdialenejšiu tyč. Jeho pokus sa pomaly kotúľal smerom k bráne, ale následne skončil tesne vedľa ľavej žrde hosťujúcej brány!
     
    84
    Obrovská šanca Deportiva! Las Palmas úplne zbytočne stratilo loptu na vlastnej polovici ihriska a Celso Borges dostal prihrávku do šance. Ten sa z uhla dostal do streleckej pozície, ale brankár Javi Varas skvelým zákrokom podržal svoje mužstvo!
     
    83
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Tana, prichádza Vicente Gómez.
     
    81
    Domáci sa nechcú vzdať a už začínajú produkovať dlhé centre do vápna hostí. Tí sú do týchto chvíľ pozorní a dokážu si s nimi poradiť.
    79. David García (LPA) - 1:2
     
    79
    Tím Las Palmas práve strelil gól!
    Tak teraz sa hosťom podarilo skórovať z ničoho nič. Z rýchleho protiútoku bol rohový kop, ktorý bol rozohraný nakrátko. Následný umýselne pretiahnutý center do pokutového územia našiel stopéra Aythamia Artilesa, ktorý loptu vrátil pred bránu. Tam sa výborne zorientoval DAVID GARCÍA, ktorého strela sa s prispením teču dostala až do domácej brány! Las Palmas otočil stav skóre a vedie tesným rozdielom.
     
    79
    Striedanie v tíme UD Las Palmas: z ihriska odchádza Momo, prichádza Nabil El Zhar.
     
    78
    Domáci Fayçal Fajr rozohral rohový kop, ale nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Hostia sa zmocnili lopty a mieria do rýchleho protiútoku.
     
    77
    Celso Borges (La Coruña) dohral v strede poľa súboj a hlavný arbiter mu ukázal žltú kartu. Bol to úplne zbytočný zákrok, ktorý nič neriešil.

    Marek Farkaš

    Góly: 47. Lucas – 58. Araujo, 79. David García, 90+3. Araujo

    Karty:   77. C. Borges (DEP) – 36. D. Castellano (LPA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 11:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:9.
    Deportivo La Coruña: Manu – Juanfran, Lopo, Sidnei, F. Navarro – Cartabia (74. Jonathan Rodríguez), Mosquera, C. Borges, Cani (64. Fajr) – Lucas, Alberto.
    Náhradníci: Pletikosa – Pablo, Bergantiños, O. Riera, Laure, Fajr, Jonathan Rodríguez.

    UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, D. Castellano – Mesa – Nili (69. Valerón), Tana (83. V. Gómez), Viera, Momo (79. El Zhar) – Araujo.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, V. Gómez, El Zhar, Bigas, Montoro, Valerón.

    Rozhodca: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo – Juan Carlos Barranco Trejo, Ignacio Rubio Palomino – Alejandro Fernández Pérez