Aston Villa – Chelsea 0:4 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 0:4 (kon.)
Norwich – Newcastle 3:2 (kon.) | Stoke City – Swansea 2:2 (kon.) | Arsenal – Watford 4:0 (kon.)
Sunderland – West Bromwich 0:0 (kon.) | Liverpool – Tottenham 1:1 (kon.)
koniec
West Ham United
2:2 (2:1)
Crystal Palace FC
Sobota 02.04.2016, 16:00 • Upton Park (Londýn) • Anglická Premier League • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V Upton Parku sme dnes boli svedkami nesmierne atraktívneho malého londýnskeho derby. Lepšie začali hostia, ktorí sa už po štvrťhodine hry vďaka Delaneymu ujali vedenia. O tri minúty neskôr však kontroval Kladivár Lanzini. Vďaka paráde Dimitriho Payeta sa United ešte na konci prvého polčasu dostali do vedenia. Plány West Hamu potom skrížilo vylúčenie Kouyatého zo 67. minúty, čo o 8 minút neskôr potrestal Dwight Gayle. V závere sa už veľa šancí neurodilo, Hammers si skomplikovali cestu do pohárovej Európy, bod nerieši veľa ani pre zachraňujúci sa Crystal Palace. (18:05:23)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Bakary Sako po strate lopty na zemi podrazil Ennera Valenciu, Mark Clattenburg veľmi pohotovo siahol do kapsy. 2:2 na žlté karty.
     
    90+3
    Sakov center od rohovej zástavky si našiel rukavice Adriána, odrazenú loptu nenapálil do siete ani Puncheon či neskôr Dann.
     
    90+2
    Nachádzame sa v polovici štvorminútového nadstavenia, dopredu sa momentálne tlačí Crystal Palace, ktorý bude rozohrávať roh!
     
    90+1
    Joel Ward na pravej strane nenechal za žiadnu cenu prejsť Ogbonnu. Za jeho stiahnutie vidí od Clattenburga správne udelenú žltú kartu.
     
    90
    Dimitri Payet pomotal hlavu zadákov Orlov, následne prestrčil loptu na Carrolla, no ten si pri snahe prihrať Lanzinimu pomáhal faulom.
     
    89
    Fraizer Campbell míňa v jedinečnej šanci na druhý obrat v zápase, no jeho prípadná gólová koncovka by napriek tomu neplatila, ofsajd.
     
    88
    Pardewovi zverenci sú ochotní čakať na svoju prípadnú šancu po protiútoku. Jeden taký prišiel s koncovkou Saka, ktorú ale Hammers zablokovali.
     
    87
    Slaven Bilič nabáda svojich zverencov k väčšej aktivite, West Ham preukazuje väčšiu chuť po víťazstve.
     
    85
    Andy Carroll sa po rozohrávke následného rohového kopu pokúsil o zakončenie nožničkami, no to sa defenzívnemu bloku v bielom podarilo zablokovať.
     
    84
    Lanzini na ľavej strane šestnástky zachránil loptu pre Valenciu, ktorý však v ťažkej pozícii trafil len hlavu brániaceho Danna.
     
    83
    Dva bonusové body by sa hodili obom celkom. West Ham buduje európsku nadstavbu, Eagles hrajú o záchranu.
     
    82
    Zaujímavé bude sledovať, kto sa v závere stretnutia zhostí líderskej paličky a pokúsi sa zvrátiť duel na svoju stranu.
     
    80
    Chorvátsky manažér Kladivárov Slaven Bilič sa pokúsi stabilizovať hru svojho mužstva v strede poľa. Namiesto Noblea prichádza Pedro Obiang.
     
    79
    Slaven Bilič sa po inkasovanom góle na 2:2 mračí a kuje posledné striedanie, ktorým by oživil hru svojho mužstva.
     
    77
    Vzrušujúce poobedie v Selhurst Parku ešte zďaleka nekončí. Fraizer Campbell sa rútil do ďalšej šance Orlov, no tentoraz sa nachádzal v ofsajde.
    75. Dwight Gayle (CRP) - 2:2
     
    75
    Crystal Palace dal gól!
    DWIGHT GAYLE, ktorý bol vylúčený v prvom vzájomnom dueli tejto sezóny, strieľa svoj prvý ligový gól od januára 2015 a v Selhurst Parku vyrovnáva skóre! Príliš veľa priestoru znovu dostal na ľavej strane Souaré, ktorý centroval na vzdialenejšiu tyč na Campbella. Ten sa medzi stopérmi WHU nepresadil, no defenzívna dvojka Hammers sa absolútne nepohodla. Ogbonna napálil loptu do Reida, od ktorého sa ako na podnose odrazila ku Gayleovi, ktorý placírkou z desiatich metrov obstrelil Adriána. 2:2!
     
    72
    Yannick Bolasie na pravej strane naštartoval svoje rýchle, bocianie nohy a prehnal sa okolo Cresswella. Konžský krídelník následne krásne centroval na druhý tyč, kde sa nachádzal úplne osamotený Bakary Sako, ktorý však nedokázal gólovo vyjadriť africkú spoluprácu. Sako napálil loptu z ťažkého uhlu mimo odkrytú bránku. Táto príležitosť si zaslúžila ďaleko lepšiu realizáciu.
     
    71
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Joe Ledley, prichádza Fraizer Campbell.
     
    69
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Diafra Sakho, prichádza Enner Valencia.
    67. Cheikhou Kouyaté (WHU)
     
    67
    Cheikhou Kouyaté s druhým katastrofálnym momentom v priebehu jednej minúty a tentokrát sa to už bez trestu nezaobíde. Silový stredopoliar hlúpo zašiel do Dwighta Gaylea a po ostrej kose na členky anglického zakončovateľa sa pred očami záložníka Hammers červenalo! West Ham bude v záverečnej štvrtine duelu strážiť svoje vedenie o desiatich!
     
    66
    Aaron Cresswell fantastickým zákrokom na bránkovej čiare zachraňuje vedenie favorita, Eagles trestuhodne pohŕdli exkluzívnou príležitosťou na vyrovnanie. Po hrozivej Kouyatého malej domov, ktorú vystihol Bolasie, sa konžský krídelník rútil na Adriána, no pri lopte bol predsa len o niečo španielsky gólman. Ten stačil zablokovať Bolasieho obhadzovačku. Lopty sa následne zmocnil Gayle, ktorý na hranici šestnástky pripravil parketu pre Saka, ktorý mal pred sebou iba Cresswella, no ten na zastavenie jeho strely nepotreboval ani ruky. Strelu hráča z Mali k pravej žrdi akrobaticky vykopol na bránkovej čiare.
     
    64
    Dimitri Payet pred šestnástkou Eagles pripravil streleckú parketu pre Marka Noblea, no jeho falš nevyšiel a zatiaľ najzaujímavejšia akcia druhej časti sa tak nedočkala vyvrcholenia.
     
    63
    Michail Antonio neudržal loptu na hracej ploche a West Ham tak musí vypratať polovicu Orlov, no tí sa s loptou dlho taktiež nemaznali.
     
    62
    Druhé dejstvo má zatiaľ hlboko podpriemerný charakter, Crystal Palace nie je schopné nič vymyslieť, West Ham si stráži tesný náskok.
     
    61
    Antonio nedosiahol na vysoký pas od Marka Noblea, div si pri snahe o spracovanie lopty nenatiahol stehenný sval.
     
    60
    Po hodine hry sa na trávnik Upton Parku vydal anglický bomber Andy Carroll. Ťažkotonážnik nahradil na zelenom koberci Emenikeho.
     
    58
    Aj majster tesár sa občas utne, driblérsky mág Dimitri Payet pri spracovaní lopty zahral rukou, hrať môže Crystal Palace.
     
    57
    Sako na pravej strane spolupracoval s Joelom Wardom, no pred anglickým obrancom na ofenzívnom výlete postrážil loptu krajan Cresswell.
     
    55
    Antonio sa dokázal presadiť na pravej strane šestnástky, no jeho prízemný center do vápna odstránil Scott Dann.
     
    54
    Michail Antonio predviedol svoj populárny ďalekonosný out do šestnástky, ktorý hľadal Emenikeho, ktorému vzal loptu z hlavy Hennessey.
     
    52
    Veľmi nebezpečný center letel do šestnástky United z pravej strany, kde vyčíňal Sako, no Gayle zostal i tentokrát vypojený z hry.
     
    51
    Pri postrannej čiare sa už rozcvičuje anglický zakončovateľ Andy Carroll, ktorý by mohol vrátiť oheň do hry zatiaľ driemajúcich Kladivárov.
     
    50
    Bolasie sa na ľavej strane snažil vybojovať pre Eagles rohový kop, no snaha o nastrelenie Antonia mu nevyšla, kopať sa bude od Adriánovej svätyne.
     
    49
    Zatiaľ hráme v druhej časti iba na polovici vedúceho celku. Crystal Palace zatiaľ chýba ľahkosť vo finálnej fáze svojich útokov.
     
    48
    Tomu teraz malou-veľkou domov pomohol Reid, ktorý strážil priestor pred doterným Gayleom. Crystal Palace sa rozhodne nevzdáva.
     
    47
    Prvá nebezpečná lopta do šestnástky West Hamu. Bolasieho center boxoval pred Gayleom španielsky brankár Adrián.
     
    46
    Alan Pardew v polčasovej prestávke raz striedal, trávnik opustil Wilfried Zaha, ktorého miesto zaujal útočník Dwight Gayle.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Malé londýnske derby začalo v Upton Parku senzačne. Po štvrťhodine hry sa hostia ujali vedenia, no Hammers vyrovnali už o tri minúty neskôr. Následne sme videli na oboch stranách po jednej zaujímavej šanci, no štyri minúty pred prestávkou dokonal obrat Kladivárov Dimitri Payet, ktorý skvostným priamym kopom nedal nárok Hennesseymu.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Crystal Palace sa pokúsil ešte o posledný nákop do súperovej šestnástky, no Bolasie sa snažil zapojiť do hry v postavení mimo hru.
     
    45
    Úvodné dejstvo malého londýnskeho derby sa bude hrať ešte počas dvoch minút, ktoré pridáva rozhodcovská štvorica na čele s Clattenburgom.
     
    43
    Kladivárom sa podarilo zvrátiť nepriiaznivé skóre ešte v prvom polčase, čím spravili dôležitý krok k pokračovaniu naháňačky za LM.
    41. Dimitri Payet (WHU) - 2:1
     
    41
    West Ham United dal gól!
    Oh, môj... DIMITRI PAYET potvrdil smelé tvrdenia, ktoré ho radia do role azda najlepšieho exekútora štandardných situácií na svete! Francúzova pravačka je balzam na duši nespokojného fanúšika, ktorý by mu za jeho kopaciu techniku odpustil i vraždu rodinného príslušníka. Čarodej, ktorý do Upton Parku prestúpil v lete z Marseille, rozohrával priamy kop z asi osemnástich-dvadsiatich metrov. Lopta najskôr letela vysoko ponad múr a zdanlivo i ponad bránku, no napokon sa od brvna odrazila do siete, za chrbát nehybného Hennesseyho. West Ham vďaka Payetovej paráde otáča priebeh duelu!
     
    38
    Rohový kop Hammers sa po Bolasieho defenzívnej hlavičke opakoval a tentokrát si domáci dali ďaleko viacej záležať. Od rohovej zástavky centroval vyhlásený exekútor Dimitri Payet. Francúzsky zázrak centroval na vzdialenejšiu tyč, kde Walesana Ledleyho prehlavičkoval útočník Diafra Sakho. Senegalčan hlavičkoval síce prudko, no pravú Hennesseyho žrď minul asi o meter. Treba ale pochváliť súhru Kladivárov.
     
    37
    Exkluzívny defenzívny zákrok Souarého si zaslúži absolutórium. Machail Antonio zostal rozobratý ležať na hracej ploche, roh pre Hammers.
     
    36
    Emenike sa v šestnástke nedohodol s Antoniom, veľká škoda pre West Ham. Obaja pritom mohli pri lepšej komunikácii ohroziť gólmana Orlov.
     
    35
    Ten nemusel zasahovať ani po rohovom kope Bakaryho Saka. Do bezpečia odvrátil Angelo Ogbonna, Ledley následne zastavil rodiaci sa brejk WHU faulom.
     
    33
    Ako len dokázala toto Jason Puncheon nepremeniť? Obrovská príležitosť Eagles zostáva nevyužitá, West Ham dnes v zadných radoch neoplýva práve dôrazom. Souré sa na ľavej strane ihriska dostal k odrazenej lopte, ktorú vzápätí vďaka dostatku času a priestoru expedoval do šestnástky Hammers. V nej našiel Jasona Puncheona, ktorý sa pohyboval v kapse medzi stopérmi. Prepadnutú loptu mohol zakončiť volejom kam len chcel, no sám zostal vyústením celej situácie zaskočený. Loptu tak nešikovne stehnom poslal zo šiestich metrov nad bránku inak bezmocného Adriána.
     
    32
    Joe Ledley po rozhodcovskej lopte Marka Clattenburga takmer odkopol Nobleovi hlavu, no arbiter už nechcel viacej zasahovať do priebehu.
     
    31
    Emenike sa snažil využiť menší nedôraz írskeho zadáka Delaneyho, no pri lopte bol o čosi skorej Wayne Hennessey.
     
    29
    Stopér Winston Reid v rýchlom slede napodobnil svojho kapitána a po faule v strede ihriska inkasuje druhú žltú kartu stretnutia.
     
    29
    Bakary Sako znovu centroval do nebezpečného územia, kde opäť operoval Mile Jedinak, no v tomto prípade nenarobil Adriánovi toľko problémov.
     
    28
    Domáci kapitán Mark Noble sa stal prvým potrestaným hráčom duelu, keď musel taktickým faulom hasiť rozbehnutý útok Orlov ťahaný Zahom.
     
    27
    Loptu si samozrejme postaral momentálne jeden z najlepších exekútorov priamych kopov na svete, no jeho strela sa tentokrát zniesla vyššie, než by bolo potrebné.
     
    26
    Dimitri Payet motal hlavu Wilfriedovi Zahovi, ktorý ho napokon musel faulovať. Domáci dostávajú k dispozícii klinicky nebezpečnú štandardku.
     
    25
    Crystal Palace v doterajšom priebehu stretnutia držal loptu len v 24 percentách hry. Napriek tomu tri minúty viedol v Upton Parku.
     
    24
    Wayne Hennessey mal tentokrát ďaleko viacej práce. Stredom ihriska sa uvoľnil Payet, ktorý následne prudko pálil po zemi. Našťastie pre Walesana len do stredu bránky.
     
    23
    Wilfried Zaha vypomohol defenzíve svojho mužstva a po včasnom návrate domov poslal loptu hlavou brankárovi.
     
    21
    Kladivári už mohli dokonca dokonať svoj obrat. Po nebezpečnom prízemnom centri Cresswella zakončil v páde Sakho, no Hennessey si jeho pokus postráži.
     
    20
    Úvodná dvadsaťminútovka nás rozhodne nenudila, Crystal Palace sa v nej ujal vedenia, no Hammers už medzitým stačili vyrovnať.
    18. Manuel Lanzini (WHU) - 1:1
     
    18
    West Ham United dal gól!
    MANUEL LANZINI po necelých troch minútkach od inkasovaného gólu vyrovnáva! Hammers sú späť na koni vďaka svojmu nevysokému čarodejovi. Na pravej strane znovu vyčíňal aktívny Michail Antonio, ktorého pretiahnutý center pred Sakhom odvrátil stopér Scott Dann. Lopta sa ale nanešťastie pre hostí dostala priamo na kopačku Lanziniho a Argentínčan si už v podobných situáciách vie rady. Vďaka svojej skvostnej kopacej technike napálil loptu po zemi do bránky, Hennessey na jeho ranu z desiatich metrov vôbec nereagoval. V Upton Parku začíname odznovu!
    15. Damien Delaney (CRP) - 0:1
     
    15
    Crystal Palace dal gól!
    Favorizovaný West Ham sa v domácom Upton Parku prekvapujúco dostáva do manka a musí otáčať! Voľný kop po Ogbonnovom faule z pravej strany rozohrával Bakary Sako. Ľavákov center letel na hlavu austrálskeho kapitána Mileho Jedinaka, ktorý síce na loptu nedoskočil, no beztak narobil Adriánovi v bránke Hammers problémy. Španielsky brankár musel čakať do poslednej chvíle, ako sa situácia vyvinie. Prepadnutú loptu napokon síce stačil vyraziť aspoň do strany, no tam stál pripravený stopér DAMIEN DELANEY, ktorý pohotovou hlavičkou našiel odkrytú časť domácej bránky. Malé londýnske derby dostane zhola nový rozmer!
     
    14
    Na druhej strane sa taktiež mávalo, tentokrát ale defenzívny faul talianskeho stopéra Angela Ogbonnu na uvoľnujúceho sa Puncheona.
     
    13
    Dimitri Payet vyslal do prvej veľkej príležitosti duelu Sakha, no ten sa nachádzal len vo veľmi tesnom postavení mimo hru.
     
    12
    West Ham je zatiaľ na lopte ďaleko sebavedomejší a technickejší. Crystal Palace sa väčšmi sústreďuje na defenzívu, počínajúc aktívnym pressingom.
     
    11
    Hosťujúci Yannick Bolasie sa tlačil dopredu stredom ihriska, no africký hráč sa v čase Jedinakovej prihrávky nachádzal v ofsajde.
     
    9
    Crystal Palace s vytiahnutým pressingom veľa vody nenamútilo, snahu Orlov prerušil faulujúci Sako, ktorý si vyšliapol na Lanziniho.
     
    8
    Tentokrát sa trochu uponáhľal Mark Noble, ktorého dlhá lopta letela až k waleskému gólmanovi Hennesseymu.
     
    7
    Obe mužstvá sa od úvodu stretnutia prezentujú nesmierne priamočiarou hrou s dôrazom na rýchlosť prípadných kombinácií.
     
    5
    Michail Antonio sa dostal na pravom kraji šestnástky k centru z opačnej strany. Loptu sa snažil okamžite z otočky napáliť na bránku, no mieril iba do stredu.
     
    4
    Emmanuel Emenike padol pred šestnástkou Orlov, no priamy kop pre West Ham z toho nebude. Mark Clattenburg púšťa hru ďalej.
     
    3
    O premiérové sa naopak postaral na druhej strane Yannick Bolasie, ktorého hlavička z desiatich metrov smerovala priamo do náruče Adriána.
     
    2
    Lanzini hneď skraja duelu expedoval do šestnástky hostí nepríjemný center, ktorý však Emenike na druhom konci šestnástky nedokázal pretaviť v zakončenie.
     
    1
    Domáci vo vínovo-modrej sade dresov práve obstarali úvodný výkop malého londýnskeho derby. Crystal Palace v bielom prevedení v prvej časti zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    West Ham United: Adrián – Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell – Noble (C), Kouyaté – Payet, Lanzini, Emenike – D. Sakho.
    Náhradníci: Randolph – Carroll, Moses, Obiang, Song, E. Valencia, Tomkins.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Souaré, Delaney, Dann, J. Ward – Ledley, Jedinak (C) – Zaha, Puncheon, Bolasie – Sako.
    Náhradníci: A. McCarthy – Campbell, Gayle, Kelly, Čung-Jong, Mariappa, Mutch.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – S. Beck, J. Collin – D. Whitestone.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak ťa zaujíma futbal, hokej, tenis, basketbal či iné športy a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vitajte v Upton Parku, kde bude malým londýnskym derby pokračovať stíhacia jazda West Hamu za pohárovou Európou.

    Tabuľkové postavenie:

    5. West Ham: 13 – 11 – 6; skóre 47:35; body 50
    16. C. Palace: 9 – 6 – 15; skóre 32:40; body 33

    Forma:

    West Ham: V – V – V – V – R – R
    C. Palace: V – P – R – P – V – P

    Nebyť fantastického príbehu vedúceho Leicestru City, zrejme by sme velebili rozprávku West Hamu United, ktorý stále reálne pomýšľa na účasť nielen v pohárovej Európe, ale i prestížnej Lige majstrov. Kladivári predvádzajú stabilné výkony bez výraznejších výpadkov v inak chaotickej sezóne anglickej Premier League. Irons i vďaka tomu okupujú piatu priečku, len jeden bod za manchesterským City. V porovnaní s takmer nezdolným mužstvom United prehralo viacej duelov iba vedúce duo Leicester a Tottenham.
    Hammers v ostatných ôsmich súťažných stretnutiach nepadli ani raz, naposledy ešte začiatkom februára (Southampton 0:1). Kladivári nenašli v Upton Parku premožiteľa od úvodných dvoch ligových prehier už 14 duelov! Z ostatných ôsmich domácich navyše hneď sedem vyhrali. Z radov Hammers vyčnieva predovšetkým Dimitri Payet, momentálne hráč s azda najlepšou technikou v lige. Podarí sa mu doviesť Biličovu družinu až k vytúženej európskej miestenke?

    Zápas proti Crystal Palace nám na to odpoveď zrejme ešte neposkytne. Mužstvo Alana Pardewa sa totiž nachádza v katastrofálnej forme a namiesto zápolenia o účasť v pohárovej Európe, ktorá bola na začiatku sezóny pre CP reálnou vyhliadkou, čaká Orlov tuhý boj o záchranu. Ten zatiaľ nie je v Selhurst Parku aktuálnou záležitosťou, Crystal Palace si drží na pásmo ponoru k dobru sedem bodov, no jeho aktuálna forma neveští pre Londýnčanov v ďalších týždňoch nič dobré.
    Eagles v jedenástich novoročných stretnutiach v rámci Premier League nazbierali úbohé dva body! Doma dokonca prehrali všetkých šesť zápasov, ktoré sa hrali po Novom roku. Modro-červeným nepomohol ani zimný podpis togského útočníka Emmanuela Adebayora, ktorý v deviatich dueloch skóroval iba raz. Prioritou, okrem povinnej záchrany, tak zostáva FA Cup, v ktorom sa Crystal Palace dostal už do semifinálovej fázy, hranej vo Wembley.

    Vzájomné zápasy:

    17.10.2015; C. Palace – West Ham 1:3
    (Cabaye – Jenkinson, Lanzini, Payet)

    28.02.2015; West Ham – C. Palace 1:3
    (E. Valencia – 2x G. Murray, Dann)

    23.08.2014; Crystal P. – West Ham 1:3
    (Chamakh – M. Zárate, Downing, C. Cole)

    19.04.2014; West Ham – C. Palace 0:1
    (Jedinak)

    03.12.2013; C. Palace – West Ham 1:0
    (Chamakh)

    25.02.2012; West Ham – C. Palace 0:0 (II. liga)

    V posledných vzájomných konfrontáciách sa darí predovšetkým hosťom, ktoré ťahali za dlhší koniec povrazu v ostatných štyroch súbojoch.
    Posledné tri z nich skončili pomerom 1:3, vrátane jesennej výhry West Hamu v Selhurst Parku, kde ťažil z druhopolčasovej presily o vylúčeného Dwighta Gaylea (za stavu 1:1).

    Absencie:

    Domácemu tímu sa dnes do stredu obrany vracia uzdravený stopér James Tomkins, ktorý pauzoval 7 týždňov.
    Nastúpiť nemôže iný stredný obranca, James Collins. Hrať nemôže ani pravý obranca Byram, štart jeho alternanta Jenkinsona je otázny.

    Alan Pardew už môže na krátkom londýnskom tripe počítať so službami svojho kapitána – Mileho Jedinaka. Fit by mal byť i Wickham.
    K dispozícii tak s najväčšou pravdepodobnosťou nebude len trojica McArthur, Wickham a Kwesi Appiah.

    Môj tip: 1:0
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 18. Lanzini, 41. Payet – 15. Delaney, 75. Gayle

    Karty:   28. Noble (WHU), 29. Reid (WHU) – 90+1. J. Ward (CRP), 90+4. Sako (CRP)   67. Kouyaté (WHU)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 12:19.
    West Ham United: Adrián – Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell – Noble (C) (80. Obiang), Kouyaté – Payet, Lanzini, Emenike (60. Carroll) – D. Sakho (69. E. Valencia).
    Náhradníci: Randolph – Carroll, Moses, Obiang, Song, E. Valencia, Tomkins.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Souaré, Delaney, Dann, J. Ward – Ledley (71. Campbell), Jedinak (C) – Zaha (46. Gayle), Puncheon, Bolasie – Sako.
    Náhradníci: A. McCarthy – Campbell, Gayle, Kelly, Čung-Jong, Mariappa, Mutch.

    Rozhodca: Mark Clattenburg – S. Beck, J. Collin – D. Whitestone