Aston Villa – Chelsea 0:4 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 0:4 (kon.)
Norwich – Newcastle 3:2 (kon.) | Stoke City – Swansea 2:2 (kon.) | Arsenal – Watford 4:0 (kon.)
Sunderland – West Bromwich 0:0 (kon.) | Liverpool – Tottenham 1:1 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
0:4 (0:2)
Chelsea FC
Sobota 02.04.2016, 13:45 • Villa Park (Birmingham) • Anglická Premier League • 32. kolo
Predzápasové kurzy
    59. Pedro (CHE) - 0:4
     
    59
    Chelsea dala gól!
    Hanebná pitva rozobratých Clarets pokračuje, nedôstojná rozlúčka s najvyššou anglickou ligou žiaľ pokračuje. Alexandre Pato na ľavej strane šestnástky najskôr oklamal dezorientovaného Huttona, aby sa následne pokúsil obstreliť Guzana na vzdialenejšej žrdi. Americký gólman sa presúval za loptou včas a stačil ju vyraziť aspoň do strany. Tam sa však na jeho smolu nachádzal jedine PEDRO RODRÍGUEZ, ktorý strelou do odkrytej bránky zdvojnásobil svoj druhopolčasový strelecký účet. Defenzíva Villans svojmu brankárovi znovu raz absolútne nepomohla.
    46. Pedro (CHE) - 0:3
     
    46
    Chelsea dala gól!
    Brazílska spojka v modrom drese znovu úradovala, ťažil z nej Španiel PEDRO RODRÍGUEZ. Striedajúci Oscar pri prvých kontaktoch s loptou nádherne kombinoval s iným žolíkom – Patom. Bol práve nedávno prichádzajúci Oscar, ktorý na konci rýchlej výmeny lopty prihral po zemi na stred šestnástky, odkiaľ prízemnou strelou povedľa Guzanových nôh skóroval nesmierne aktívny Pedro. Ex-barcelončan nedal pohotovou koncovkou Američanovi šancu, The Blues pokračujú v užívaní si sobotňajšieho popoludnia.
    45+3. Alexandre Pato (CHE) - 0:2
     
    45+3
    Chelsea dala gól!
    Sám faulovaný ALEXANDRE PATO si postavil loptu na biely bod a chladnokrvne nariadil pokutový kop. Loptu napálil presne do pravého rohu Guzanovej bránky. Američan síce smer strely vystihol, no na loptu už nedosiahol. The Blues gólom do šatne zdvojnásobujú svoje vedenie!
    26. Ruben Loftus-Cheek (CHE) - 0:1
     
    26
    Chelsea dala gól!
    Nuž, a Alexandre Pato predsa len rozhýbal statickú hru favorita a na konci jeho prvej akcie v modrom drese sa Chelsea ujíma vedenia vo Villa Parku. Práve Pato krásne podržal loptu pred dobiedzajúcim Sánchezom. Následne ju rozdal doprava na aktívneho Pedra, ktorý na pravej strane v kapse objavil nabiehajúceho krajana Azpilicuetu. Pravý obranca ponúkol zo strany krásny prízemný pas do veľkého vápna Clarets, kde mali The Blues v tomto prípade početnú prevahu. Guľaté čudo si napokon našiel RUBEN LOFTUS-CHEEK, ktorý placírkou k ľavej Guzanovej žrdi z desiatich metrov otvoril skóre.

    Erik Farkaš

    Góly: 26. Loftus-Cheek, 45+3. Pato (pen.), 46. Pedro, 59. Pedro

    Karty:   28. Gueye (ASV), 45+2. Cissokho (ASV), 61. C. Sánchez (ASV), 78. Hutton (ASV), 87. A. Westwood (ASV) – 29. Fàbregas (CHE)   85. Hutton (ASV)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:8.
    Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Richards (C), Lescott, Cissokho – C. Sánchez (67. Bacuna), A. Westwood, Gueye (82. Lyden) – Gil (66. Grealish), Gestede, J. Ayew.
    Náhradníci: Bunn – Okore, Bacuna, Sinclair, Grealish, Lyden, Veretout.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Ivanović (C), Miazga, Baba – Fàbregas, Mikel – Pedro (74. Clarke-Salter), Loftus-Cheek, Kenedy (46. Oscar) – Rémy (23. Pato).
    Náhradníci: Begović – Clarke-Salter, Matić, Traoré, Oscar, Falcao, Pato.

    Rozhodca: Neil Swarbrick – M. Salisbury, D. Cann – L. Mason