Barcelona – Getafe 6:0 (kon.) | Vigo – Sociedad 1:0 (kon.) | Atlético Madrid – La Coruña 3:0 (kon.)
Rayo Vallecano – Eibar 1:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
6:0 (4:0)
Getafe CF
Sobota 12.03.2016, 16:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
    57. Arda Turan (BAR) - 6:0
     
    57
    Barcelona dala gól!
    Katalánci si aj naďalej hrajú svoj zápas a strieľajú šiesty gól! Po rohovom kope sa snažil loptu v šestnástke zachytiť Piqué. Odrazila sa mu však od kopačky a spracoval si ju ARDA TURAN, ktorý peknými nožničkami dopravil loptu do brány!
    51. Neymar (BAR) - 5:0
     
    51
    Barcelona dala gól!
    Domáci futbalisti začínajú aj druhý polčas gólovo! Barcelona sa rozmiestnila pred šestnástkou, Messi si počkal na uvoľnenie NEYMARA, loptu mu poslal úplne presne a brazílsky útočník už zoči-voči Guaitovi premenil možnosť prízemnou strelou k ľavej žrdi!
    41. Lionel Messi (BAR) - 4:0
     
    41
    Barcelona dala gól!
    Domáca Barcelona strieľa štvrtý gól v tomto stretnutí! Turan prihral pred šestnástku LIONELOVI MESSIMU, ktorý sa zbavil Rodrígueza a strelou k ľavej žrdi a premenil šancu! Týmto gólom si aspoň napravil svoje chute po nepremenenej penalte.
    32. Neymar (BAR) - 3:0
     
    32
    Barcelona dala gól!
    Barcelonskí futbalisti pokračujú ďalej vo svojom skvelom hernom prevedení! Sergi Roberto vybojoval loptu pred šestnástkou, prihral ju Messimu, ktorý si počkal na NEYMARA nabiehajúceho za obrancom, adresoval mu ju a brazílsky útočník strelou k protiľahlej žrdi šancu premenil!
    19. Munir (BAR) - 2:0
     
    19
    Barcelona dala gól!
    Katalánci zvyšujú svoje vedenie! Domáci zahrali rohový kop nakrátko. Lopta sa na hranicu šestnástky dostala k Iniestovi, ktorý ju oblúčikom do vápna prehodil Messimu. Ten sa neulakomil a z prvej prihral MUNIROVI EL HADDADIMU, ktorý sa z tesnej blízkosti nemýlil!
    9. Juan Rodríguez (BAR) - 1:0
     
    9
    Barcelona dala gól!
    Blaugranas sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Messi si spracoval loptu pred šestnástkou a po dobrom nábehu Albu mu loptu posunul do medzery. Jordi Alba sa snažil ešte prihrať naspäť, no lopta sa nešťastne odrazila od hosťujúceho Juana Rodrígueza a skončila v bráne!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 9. Juan Rodríguez (vla.), 19. Munir, 32. Neymar, 41. Messi, 51. Neymar, 57. Arda Turan

    Karty:   10. Velázquez (GET), 42. Medrán (GET), 50. León (GET)

    Nepremenená penalta: 11. Messi (BAR), brankár Guaita zneškodnil


    FC Barcelona: Bravo – Aleix Vidal, Piqué (69. Bartra), Mathieu (61. Vermaelen), Alba – Arda Turan, Roberto, Iniesta (61. Samper) – Munir, Messi, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Dani Alves, Bartra, Rakitić, Samper, L. Suárez, Vermaelen.

    Getafe CF: Guaita – Buendía, Vergini, Velázquez, Pereira – Wanderson (78. B. Mensah), Juan Rodríguez, Medrán – León (54. Moisés Gómez), Šćepović (54. Víctor), Yoda.
    Náhradníci: Megyeri – Víctor, B. Mensah, Moisés Gómez, Galán, Muñoz, Carrillo.

    Rozhodca: Pérez – Matías, Hernández

    Diváci: 87 533