Jaroslavľ – Petrohrad 0:2 (kon.) | Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
0:2 (0:1, 0:1, 0:0) Stav série: 1:4
SKA Petrohrad
cz Pondelok 29.02.2016, 17:00 • Arena 2000 • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Domácí hráči dostali opět kotouč na modrou čáru, odkud vystřelil znovu Kronwall, avšak výborný Koskinen si kotouč našel ve vzduchu, a lapil jej!
     
    58:17
    Není na co čekat, vhazuje se v útočném pásmu, a tak to Lokomotiv zkouší v šesti hráčích!
     
    58:03
    Teď se domácí fanoušci dožadovali vyloučení Jevgenije Ketova, který ve středním pásmu poslal k zemi Daniila Apalkova. Rozhodčí však na celou situaci velmi dobře viděli, a hru nechávají plynout!
    54:53 Velká šance Gorochova
     
    54:53
    Lokomotiv se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré čáry vystřelil obránce Gorochov. Jeho střela byla nepřesná, avšak Kartajev vrátil pohotově kotouč před branku, kde zakončoval Gorochov, avšak jeho pokus dokázal vyrazit Koskinen!
     
    53:01
    Další velká šance Lokomotivu, která opět nekončí gólem! Na útočné modré dostal od Mosaljova přihrávku Stanislav Čistov, který se prokličkoval až před Koskinena, avšak finského brankáře překonat nedokázal!
     
    52:06
    Pavel Bučněvič dlouho držel kotouč za hostující brankou, následně si vybruslil, a zkoušel z ostrého úhlu překvapit Murygina. Domácí brankář však zasáhl!
     
    50:02
    Tak, teď jsem to zakřikl, neboť hned o pár sekund později měla Jaroslavl obrovskou šancí! Od modré vypálil Hersley, jehož rána byla zablokovaná, a kotouč se odrazil před branku přímo na hůl Novotného. Český útočník však napálil kotouč těsně vedle!
     
    37:36
    Další komplikace pro domácí Lokomotiv! Na trestnou lavici míří Pavel Kraskovskij, který nedovoleně bránil Ilju Kablukova. Petrohrad si tak v závěru druhé třetiny zahraje přesilovou hru!
    36:10 Pavel BUČNĚVIČ - 0:2
     
    36:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Avšak teď už jdou hosté do dvoubrankového vedení, a dělají další důležitý krok k postupu do semifinále! Petrohrad se dostal velmi rychle do útočného púásma, a z rohu kluziště poslal krásnou přihrávku Barabanov, který našel volného PAVLA BUČNĚVIČE, a ten poslal kotouč pod břevno! Asistence: Alexander Barabanov.
     
    35:36
    Teď však měl Petrohrad velké šance! Koskiranta našel před brankou zcela volného Mosese, který však svou střelu nasměroval pouze do tyče! Následně pálil od modré Čudinov, avšak i on trefil pouze tyč!
     
    34:26
    Lokomotviu se podařilo vyhodit, a dvojnásobná přesilová hra hostujícího celku pomalu končí!
     
    33:49
    Petrohrad má však ještě k dispozici dlouhou přesilovou hru pěti proti třem!
     
    33:19
    Jiří Novotný to však udělal skvěle! Český forvard vyhrál vhazování, a následně vyhazuje!
     
    33:11
    Tak, to je pro domácí celek velká komplikace! Na trestnou lavici míří ještě Daniil Apalkov, neboť domácí střídačka špatně střídala, a dostává dvouminutový trest!
     
    32:33
    Petrohrad kombinoval v útočném pásmu, a skvěle to udělal Alexander Děrgačjov, který na sebe natáhl Gorochova, a ten poslal svého soupeře k zemi!
     
    27:37
    Jegor Jakovlev chyboval na vlastní modré, a do protiútoku vyrazil Kartajev. Jeho bekhendový pokus nebyl příliš nebezpečný, nicméně k dorážece se dostával Mosaljov. Koskinen však dokázal zasáhnout!
     
    26:46
    Domácím se podařilo vyhodit, nicméně Petrohrad se velmi rychle vrátil do útočného pásma. Z pravé strany nebezpečně vypálil Maxim Čudinov, jehož rána se odrazila od břevna do ochranné sítě!
     
    25:58
    A vzápětí si zahraje přesilovou hru také hostující celek! Vadim Šipačjov byl v útočném pásmu osekáván Iljou Gorochovem, a ten míří na trestnou lavici!
     
    23:40
    Jaroslav si zahraje přesilovou hru! Za brankou Koskinena se pokoušel uvolnit Denis Mosaljov, kterého však pozorně bránil Jakovlev. Ruský bek to však přehnal s důrazem, a fauloval.
     
    22:16
    To Nikita Gusev dokázal vystihnout rozehrávku svého soupeře, a vyslal nebezpečnou ránu z hranice levého kruhu. Jeho pokus však mířil těsně mimo branku Murygina!
     
    18:36
    Lokomotiv si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Dinar Chafizullin, který nedokázal čistým způsobem ubránit Polunina, a dostává dvouminutový trest.
     
    17:00
    Lokomotiv vyhrál vhazování ve vlastním pásmu, a dostal se do protiútoku. V útočném pásmu uvolnil Čistov Andreje Loktionova, který pohotově vystřelil, avšak Koskinen dokázal zasáhnout!
    15:05 Vadim ŠIPAČJOV - 0:1
     
    15:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A SKA dělá první, důležitý krok k postupu do semifinále, neboť se na ledě Jaroslavle dostává do vedení! Za brankou Murygina operoval s kotoučem Nikita Gusev, který hledal před brankou Dadonova, ten se však ke kotouči nedostal. Ten se odrazil k VADIMU ŠIPAČJOVOVI, který trefil velmi přesně z ostrého úhlu! Asistence: Jevgenij Dadonov, Nikita Gusev.
     
    14:12
    A máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří Andrej Loktionov, který v útočném pásmu zahákoval Nikitu Guseva. Petrohradský celek si tak zahraje přesilovou hru, dostane se do vedení?
     
    09:55
    Na druhé straně se dokázala usadit v útočném první útočná formace. Nikita Gusev se dostal celkem ke dvěma střelám, avšak obě dokázala zablokovat obrana Lokomotivu!
     
    08:31
    Lokomotiv se však dostal velmi rychle do útočného pásma, a z levé strany nahazoval kotouč před branku Kronwall. Před Koskienenem zakončoval Čistov, avšak Koskienen zasáhl!
     
    06:43
    Jevgenij Ketov mířil za dlouhým nahozením od Kutějkina. V rohu kluziště to však přehnal s důrazem při napadání, a dostává dvouminutový trest za podražení!
     
    04:26
    Druhá útočná formace domácího celku se dostala do kombinace v útočném pásmu. Zpoza branky si povyjel Stanislav Čistov, který následnouá střelou prověřil Koskinena, ten si však dokázal poradit!
     
    00:15
    A hned po několika sekundách hry se bude vylučovat! Na trestnou lavici posílá hlavní rozhodčí hostujícího Jegora Jakovleva a domácího Jiřího Novotného!

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 16. Šipačjov (Dadonov, Gusev), 37. Bučněvič (Barabanov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Gorochov, Koledov, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev – Apalkov, Novotný (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Galimov, Kartajev, Mosaljov – Korškov, Krasnovskij, Polunin – Kapustin
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Kutějkin (A), Vojnov, Zubarev – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Lindström, Koskiranta, Moses – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Ketov (A), Kablukov, Dergačjov – Kadějkin

    Rozhodca: Kadyrov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    Jaroslavľ 1 4 Petrohrad
    #1 Nedeľa 21.02.2016 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 3:2 koniec po predl.
    #2 Utorok 23.02.2016 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 2:3
    #3 Štvrtok 25.02.2016 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 3:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavľ 1:0
    #5 Pondelok 29.02.2016 • 17:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 0:2