Jaroslavľ – Petrohrad 0:2 (kon.) | Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
0:2 (0:1, 0:1, 0:0) Stav série: 1:4
SKA Petrohrad
cz Pondelok 29.02.2016, 17:00 • Arena 2000 • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl nezvládl domácí utkání s SKA Petrohrad, prohrál 0:2, a sezóna pro Jaroslavl končí! Naopak Petrohrad se může radovat z lehce překvapivého postupu do semifinále!

    První třetina pátého čtvrtfinálového duela mezi Lokomotivem a SKA nabídla velmi vyrovnanou bitvu. Lokomotiv vstoupil do zápasu poměrně dobře, a byl střelecky aktivnější. Následně měl však Petrohrad přesilovou hru, a po ose Gusev – Dadonov se o první branku postaral Vadim Šipačjov. I Lokomotiv měl k dispozici přesilovou hru, velkou část však využít nedokázal.

    Ve druhé třetině byl lepším týmem Petrohrad, který se však stále nemohl dostat do dvoubrankového vedení. SKA mělo velké šance, a například Moses trefil tyč. Následně však Barabanov našel mezi kruhy volného Pavla Bučněviče, který přesnou střelou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení!

    Ve třetí třetině se Lokomotiv pokoušel o snížení a následné vyrovnání, avšak neproměnil své velké šance, a v závěru Petrohrad svého soupeře již k ničemu nepustil, a své dvoubrankové vedení už udržel! (19:16:46)
    Postupová radost Petrohradu
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jiří Novotný (JAR) – 0+0, žádná střela, TOI – 16:18

    Petrohrad se tak může těšit na semifinále, ve kterém se utkání s moskevským Dinamem! To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
    Finský Jokerit je posledním mimoruským týmem v play-off. Jak daleko to může dotáhnout? :-)

    Jokerit Helsinky se dostal i v tomto ročníku do play-off KHL! Finský celek narazí na Novgorod, a do tohoto souboje půjde i se zkušeným brankářem Henrikem Karlssonem. Jak daleko se Jokerit dokáže probojovat? :-)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 21. únor 2016
     
    59:54
    Andrej Zubarev se dostal ke kotouči, avšak vyhodil jej pouze na zakázané uvolnění, a šest sekund před koncem se ještě bude vhazovat před Koskinenem!
     
    59:49
    Domácí hráči dostali opět kotouč na modrou čáru, odkud vystřelil znovu Kronwall, avšak výborný Koskinen si kotouč našel ve vzduchu, a lapil jej!
     
    59:41
    Od modré to zkoušel Staffan Kronwall, jehož střelu však dokázal Mikko Koskinen vyrazit!
     
    59:21
    Lokomotiv kombinuje v útočném pásmu, nicméně hráči domácího celku nedostávají od Petrohradu dostatečný prostor na hru!
     
    59:02
    Teď už však SKA dostalo kotouč do středního pásma, a zakázané uvolnění z toho určitě nebude!
     
    58:43
    Petrohradu se opět podařilo dostat ke kotouči, avšak opět hostujícího hráči vyhodili kotouč na zakázané uvolnění!
     
    58:31
    Domácí celek však chyboval při kombinaci v útočném pásmu, a v mezikruží se dostal ke kotouči Ketov. Jeho následná střela však branku minula, a je z toho zakázané uvolnění!
     
    58:17
    Není na co čekat, vhazuje se v útočném pásmu, a tak to Lokomotiv zkouší v šesti hráčích!
     
    58:03
    Teď se domácí fanoušci dožadovali vyloučení Jevgenije Ketova, který ve středním pásmu poslal k zemi Daniila Apalkova. Rozhodčí však na celou situaci velmi dobře viděli, a hru nechávají plynout!
     
    57:36
    Na led se dostala i první útočná formace Petrohradu, která si dokázala udělat prostor v útočném pásmu, a Šipačjov ušetřil čas v rohu kluziště.
     
    57:07
    Petrohradský celek zatím zvládá závěr dnešního zápasu skvěle po taktické stránce, a Pavel Bučněvič momentálně drží kotouč za brankou Murygina!
     
    56:36
    Petrohrad i nadále kombinoval v útočném pásmu, následně najel mezi kruhy Lindström, jehož střela však nebyla povedená, a kotouč skončil mimo branku.
     
    55:26
    Jevgenij Ketov skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal se probojovat ke kotouči. SKA tak momentálně kombinuje v útočném pásmu, a šetří čas!
    54:53 Velká šance Gorochova

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 16. Šipačjov (Dadonov, Gusev), 37. Bučněvič (Barabanov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Gorochov, Koledov, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev – Apalkov, Novotný (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Galimov, Kartajev, Mosaljov – Korškov, Krasnovskij, Polunin – Kapustin
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Kutějkin (A), Vojnov, Zubarev – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Lindström, Koskiranta, Moses – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Ketov (A), Kablukov, Dergačjov – Kadějkin

    Rozhodca: Kadyrov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    Jaroslavľ 1 4 Petrohrad
    #1 Nedeľa 21.02.2016 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 3:2 koniec po predl.
    #2 Utorok 23.02.2016 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 2:3
    #3 Štvrtok 25.02.2016 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 3:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavľ 1:0
    #5 Pondelok 29.02.2016 • 17:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 0:2