Jaroslavľ – Petrohrad 0:2 (kon.) | Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
0:2 (0:1, 0:1, 0:0) Stav série: 1:4
SKA Petrohrad
cz Pondelok 29.02.2016, 17:00 • Arena 2000 • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl nezvládl domácí utkání s SKA Petrohrad, prohrál 0:2, a sezóna pro Jaroslavl končí! Naopak Petrohrad se může radovat z lehce překvapivého postupu do semifinále!

    První třetina pátého čtvrtfinálového duela mezi Lokomotivem a SKA nabídla velmi vyrovnanou bitvu. Lokomotiv vstoupil do zápasu poměrně dobře, a byl střelecky aktivnější. Následně měl však Petrohrad přesilovou hru, a po ose Gusev – Dadonov se o první branku postaral Vadim Šipačjov. I Lokomotiv měl k dispozici přesilovou hru, velkou část však využít nedokázal.

    Ve druhé třetině byl lepším týmem Petrohrad, který se však stále nemohl dostat do dvoubrankového vedení. SKA mělo velké šance, a například Moses trefil tyč. Následně však Barabanov našel mezi kruhy volného Pavla Bučněviče, který přesnou střelou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení!

    Ve třetí třetině se Lokomotiv pokoušel o snížení a následné vyrovnání, avšak neproměnil své velké šance, a v závěru Petrohrad svého soupeře již k ničemu nepustil, a své dvoubrankové vedení už udržel! (19:16:46)
    Postupová radost Petrohradu
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jiří Novotný (JAR) – 0+0, žádná střela, TOI – 16:18

    Petrohrad se tak může těšit na semifinále, ve kterém se utkání s moskevským Dinamem! To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
    Finský Jokerit je posledním mimoruským týmem v play-off. Jak daleko to může dotáhnout? :-)

    Jokerit Helsinky se dostal i v tomto ročníku do play-off KHL! Finský celek narazí na Novgorod, a do tohoto souboje půjde i se zkušeným brankářem Henrikem Karlssonem. Jak daleko se Jokerit dokáže probojovat? :-)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 21. únor 2016
     
    59:54
    Andrej Zubarev se dostal ke kotouči, avšak vyhodil jej pouze na zakázané uvolnění, a šest sekund před koncem se ještě bude vhazovat před Koskinenem!
     
    59:49
    Domácí hráči dostali opět kotouč na modrou čáru, odkud vystřelil znovu Kronwall, avšak výborný Koskinen si kotouč našel ve vzduchu, a lapil jej!
     
    59:41
    Od modré to zkoušel Staffan Kronwall, jehož střelu však dokázal Mikko Koskinen vyrazit!
     
    59:21
    Lokomotiv kombinuje v útočném pásmu, nicméně hráči domácího celku nedostávají od Petrohradu dostatečný prostor na hru!
     
    59:02
    Teď už však SKA dostalo kotouč do středního pásma, a zakázané uvolnění z toho určitě nebude!
     
    58:43
    Petrohradu se opět podařilo dostat ke kotouči, avšak opět hostujícího hráči vyhodili kotouč na zakázané uvolnění!
     
    58:31
    Domácí celek však chyboval při kombinaci v útočném pásmu, a v mezikruží se dostal ke kotouči Ketov. Jeho následná střela však branku minula, a je z toho zakázané uvolnění!
     
    58:17
    Není na co čekat, vhazuje se v útočném pásmu, a tak to Lokomotiv zkouší v šesti hráčích!
     
    58:03
    Teď se domácí fanoušci dožadovali vyloučení Jevgenije Ketova, který ve středním pásmu poslal k zemi Daniila Apalkova. Rozhodčí však na celou situaci velmi dobře viděli, a hru nechávají plynout!
     
    57:36
    Na led se dostala i první útočná formace Petrohradu, která si dokázala udělat prostor v útočném pásmu, a Šipačjov ušetřil čas v rohu kluziště.
     
    57:07
    Petrohradský celek zatím zvládá závěr dnešního zápasu skvěle po taktické stránce, a Pavel Bučněvič momentálně drží kotouč za brankou Murygina!
     
    56:36
    Petrohrad i nadále kombinoval v útočném pásmu, následně najel mezi kruhy Lindström, jehož střela však nebyla povedená, a kotouč skončil mimo branku.
     
    55:26
    Jevgenij Ketov skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal se probojovat ke kotouči. SKA tak momentálně kombinuje v útočném pásmu, a šetří čas!
    54:53 Velká šance Gorochova
     
    54:53
    Lokomotiv se opět dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré čáry vystřelil obránce Gorochov. Jeho střela byla nepřesná, avšak Kartajev vrátil pohotově kotouč před branku, kde zakončoval Gorochov, avšak jeho pokus dokázal vyrazit Koskinen!
     
    54:19
    Jegor Korškov zatáhl kotouč do útočného pásma, následně obkroužil branku, a z otočky vystřelil. Mikko Koskinen však dokázal zasáhnout!
     
    54:03
    Domácí celek pokračuje v dobrém výkonu, avšak ještě lepší výkon zatím podává obrana Petrohradu!
     
    53:29
    Lokomotiv se opět pokoušel usadit v útočném pásmu, nicméně o kotouč domácí přišli, a dopředu míří útočná dvojice Šipačjov – Dadonov.
     
    53:01
    Další velká šance Lokomotivu, která opět nekončí gólem! Na útočné modré dostal od Mosaljova přihrávku Stanislav Čistov, který se prokličkoval až před Koskinena, avšak finského brankáře překonat nedokázal!
     
    52:39
    Do útočného pásma najel Patrik Hersley, který nakonec vystřelil z pravé strany, avšak jeho rána byla zblokovaná, a kotouč skončil v rohu kluziště.
     
    52:06
    Pavel Bučněvič dlouho držel kotouč za hostující brankou, následně si vybruslil, a zkoušel z ostrého úhlu překvapit Murygina. Domácí brankář však zasáhl!
     
    51:26
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Vladislav Kartajev, který udělal v levém rohu otočku, a následně posílal kotouč před branku. Jeho přihrávka měla najít Mosaljova, avšak ten byl obsazený.
     
    50:58
    Petrohrad měl problémy při rozehrávce, nicméně dokázal alespoň posunout kotouč do středního pásma, a celá pětka může vystřídat.
     
    50:02
    Tak, teď jsem to zakřikl, neboť hned o pár sekund později měla Jaroslavl obrovskou šancí! Od modré vypálil Hersley, jehož rána byla zablokovaná, a kotouč se odrazil před branku přímo na hůl Novotného. Český útočník však napálil kotouč těsně vedle!
     
    49:26
    Petrohrad je v posledních minutách hodně aktivní, a svého soupeře do žadných šancích nepouští, a stále si drží svůj dvoubrankový náskok!
     
    48:52
    Petrohrad vyrazil do protiútoku, který táhl po pravé straně Ilja Kablukov. Jeho následná přihrávka našla na pravé straně Ketova, jehož pohotová rána však přesná nebyla.
     
    48:12
    Vjačeslav Vojnov dostal prostor při rozehrávce, a dlouhou přihrávkou našel na modré Barabanova, a hostující celek se usazuje v útočném pásmu.
     
    47:36
    Vadim Šipačjov si dokázal udělat na modré čáře místo po souboji s Ljubuškinem, a následně nahodil kotouč na Murygina. Domácí brankář byl však pozorný, a kotouč lapil.
     
    47:16
    Teď už však hostujícímu celku vyhození příliš nevyšlo, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    46:52
    Domácím se opět nepodařilo dostat kotouč do útočného pásma, a Petrohrad v pohodě vyhodil kotouč tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    46:24
    Na modré čáře dostal hodně prostoru Staffan Kronwall, který se dostal ke střele, avšak jeho střelecký pokus mířil mimo branku!
     
    45:31
    Jarno Koskiranta získal kotouč na vlastní modré, a vydal se do protiútoku. Finský útočník následně hledal Vjačeslava Vojnova, avšak ten byl obsazený.
     
    45:02
    Lokomotiv se dostal velmi rychle do útočného pásma, a z levé straně to zkoušel Pavel Kraskovskij. Koskinen měl však ideální výhled, a jeho ránu v pohodě lapil!
     
    44:41
    Třetí útočná formace hostujícího celku se dostala v útočném pásmu do kombinace, a Barabanov dostal kotouč na modrou pro Jakovleva. Ruský forvard tvrdě vypálil, avšak rána mířila mimo.
     
    44:06
    Petrohrad teď velmi dobře bránil střední pásmo, a hned po zisku kotouč se vydal do protiútoku, ten však úspěchem neskončil.
     
    43:35
    Lokomotivu vyšel vstup do třetí třetiny, a k dalšímu střeleckému pokusu se dostal Denis Mosaljov. Ten pálil rovněž z levé strany, a tentokrát jeho střelu vyrazil Koskinen!
     
    43:06
    Zajímavou přihrávku dostal do útočného pásma Daniil Apalkov, který se dostal k pohotové střele, avšak jeho pokus prolétl vedle Koskinenovy branky!
     
    42:36
    Mometnálně má kotouč za brankou Maxim Čudinov, který zatím není napadán, a tak čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    42:06
    Lokomotiv vyrazil do protiútoku, který po levé straně táhl Emil Galimov. Ruský útočník následně dokázal dostat kotouč před branku, avšak Koskinen kotouč vyrazil do rohu.
     
    41:35
    Lokomotiv se usadil v útočném pásmu, a z pravé strany to zkoušel Kartajev. Jeho střelecký pokus však byl zblokován do ochranné sítě.
     
    41:12
    Do další dobré příležitosti se dostal hostující Jarno Koskiranta, jehož rána z hranice pravého kruhu však mířila těsně vedle!
     
    40:41
    Domácí Lokomotiv pochopitelně vstoupil do poslední třetiny aktivně, nicméně musí si také dávat pozor na obranu, neboť SKA se dostalo do protiútoku, který měl zakončit Gusev, avšak mu sjel kotouč.
     
    40:18
    Hned na začátku třetí třetiny nahodil Jiří Novotný kotouč do útočného pásma, a své nahození také dokázalo dojet. Následně však o kotouč přišel, a Jakovlevl vyhazuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině byl lepším týmem Petrohrad, který se však stále nemohl dostat do dvoubrankového vedení. SKA mělo velké šance, a například Moses trefil tyč. Následně však Barabanov našel mezi kruhy volného Pavla Bučněviče, který přesnou střelou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení!

    Před třetí třetinou je tak SKA v ideální pozici, a má dvougólový náskok. Jaroslavl bude muset vstřelit minimálně dvě branky, pokud ještě nechce na dovolenou! Poslední třetina začne přibližně v 18:45.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Domácí Lokomotiv své další oslabení zvládl, a vyloučený Krasnovskij je již zpět na ledové ploše.
     
    39:12
    Petrohadu se probíhající přesilová hra příliš nedaří, a kotouč je stále ve středním pásmu, kde s ním momentálně operuje Joakim Lindström!
    Finský Jokerit má dnes "nůž na krku". Pokud prohraje, sezona pro tento tým končí!

    Focus before a big game. #Jokerit #KHLfi

    Fotka zveřejněná uživatelem @jokerithc,


     
    38:46
    Hostující celek se dlouho držel v útočném pásmu, teď se však ke kotouči dostal Lokomotiv, který vyhazuje!
     
    38:06
    Petrohrad se hned usadil v útočném pásmu, a Lindström našel pěknou přihrávkou před brankou Koskirantu, avšak tomu kotouč sjel z hole!
     
    37:36
    Další komplikace pro domácí Lokomotiv! Na trestnou lavici míří Pavel Kraskovskij, který nedovoleně bránil Ilju Kablukova. Petrohrad si tak v závěru druhé třetiny zahraje přesilovou hru!
     
    37:21
    Domácí Ilja Gorochov si najel před branku Koskinena, a hledal lépe postaveného Kartajeva, ten se však ke kotouči nedostal. Na druhé straně vystřelil Dadonov, avšak jeho rána mířila pouze do připraveného Murygina!
     
    36:53
    Petrohrad postupoval do dalšího zajímavého útoku, který táhl po pravé straně Steve Moses. Americký útočník následně vystřelil, avšak jeho střelu Murygin vyrazil nad branku!
    36:10 Pavel BUČNĚVIČ - 0:2
     
    36:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Avšak teď už jdou hosté do dvoubrankového vedení, a dělají další důležitý krok k postupu do semifinále! Petrohrad se dostal velmi rychle do útočného púásma, a z rohu kluziště poslal krásnou přihrávku Barabanov, který našel volného PAVLA BUČNĚVIČE, a ten poslal kotouč pod břevno! Asistence: Alexander Barabanov.
     
    35:36
    Teď však měl Petrohrad velké šance! Koskiranta našel před brankou zcela volného Mosese, který však svou střelu nasměroval pouze do tyče! Následně pálil od modré Čudinov, avšak i on trefil pouze tyč!
     
    35:19
    A už i Daniil Apalkov je zpět na ledě! Lokomotiv teď přežil opravdu krušné chvíle.
     
    34:52
    Lokomotiv zvládl těžkou situaci velmi dobře, a vyloučený Gorochov je zpět na ledě!
     
    34:26
    Lokomotviu se podařilo vyhodit, a dvojnásobná přesilová hra hostujícího celku pomalu končí!
     
    34:06
    Vadim Šipačjov našel na modré obránce Čudinova, který se dostal ke střele, avšak jeho pokus skončil těsně vedle!
     
    33:49
    Petrohrad má však ještě k dispozici dlouhou přesilovou hru pěti proti třem!
     
    33:39
    Petrohrad se však velmi rychle vrátil do útočného pásma, a z hranice pravého kruhu tvrdě vypálil Maxim Čudinov. Jeho dělovku však dokázal Murygin lapit!
     
    33:19
    Jiří Novotný to však udělal skvěle! Český forvard vyhrál vhazování, a následně vyhazuje!
     
    33:11
    Tak, to je pro domácí celek velká komplikace! Na trestnou lavici míří ještě Daniil Apalkov, neboť domácí střídačka špatně střídala, a dostává dvouminutový trest!
     
    32:33
    Petrohrad kombinoval v útočném pásmu, a skvěle to udělal Alexander Děrgačjov, který na sebe natáhl Gorochova, a ten poslal svého soupeře k zemi!
     
    31:52
    Tentokrát se hostující celek dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré to zkoušel obránce Jegor Jakovlev. Jeho ránu zablokoval Averin, a kotouč je ve středním pásmu.
     
    31:19
    Petrohrad v posledních minutách hraje lehce pasivně, a Lokomotiv se rázem dostal do hry. Obrana SKA však dnes pracuje zatím velmi dobře!
     
    30:57
    Dlouhá přihrávka Staffana Kronwalla měla najít na modré Jiřího Novotného, jenže český útočník kotouč nedokázal zpracovat, a tak je z toho zakázané uvolnění.
     
    30:11
    Domácí Lokomotiv se dokázal usadit v útočném pásmu, a k nebezpečné střele se dostal obránce Patrick Hersley. Jeho pokus však skončil v lapačce připraveného Koskinena!
     
    29:39
    Jevgenij Ketov se mohl dostat do protiútoku, nicméně na ledě byl již dlouho, a tak pouze nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    28:16
    Tak, i Jaroslav své oslabení zvládla vcelku dobře, a vyloučený Gorochov je již zpět na ledové ploše!
     
    27:37
    Jegor Jakovlev chyboval na vlastní modré, a do protiútoku vyrazil Kartajev. Jeho bekhendový pokus nebyl příliš nebezpečný, nicméně k dorážece se dostával Mosaljov. Koskinen však dokázal zasáhnout!
     
    26:46
    Domácím se podařilo vyhodit, nicméně Petrohrad se velmi rychle vrátil do útočného pásma. Z pravé strany nebezpečně vypálil Maxim Čudinov, jehož rána se odrazila od břevna do ochranné sítě!
     
    26:19
    První nebezpečnou střelu přesilové hry vyslal obránce Andrej Kutějkin, nicméně jeho pokus mířil do připraveného Murygina.
     
    25:58
    A vzápětí si zahraje přesilovou hru také hostující celek! Vadim Šipačjov byl v útočném pásmu osekáván Iljou Gorochovem, a ten míří na trestnou lavici!
     
    25:41
    Petrohrad zvládl své další oslabení skvěle, a svého soupeře prakticky k ničemu nepustil. Vyloučený Jegor Jakovlev je zpět na ledě!
     
    25:04
    Lokomotiv se konečně dokázal usadit v útočném pásmu. Následně se však dostal ke kotouči Hersley, jehož přihrávka na Kronwalla nebyla přesná, a kotouč skončil už za modrou čárou.
     
    24:36
    Jaroslav se už dostala do útočného pásma, následně však chyboval Korškov při kombinaci, ke kotouči se dostal Bělov, který jej poslal obratem do středního pásma.
     
    24:18
    Lokomtivu se však právě probíhajícího přesilovka vůbec nedaří, a Petrohradu se již dvakrát povedlo vyhodit!
     
    23:40
    Jaroslav si zahraje přesilovou hru! Za brankou Koskinena se pokoušel uvolnit Denis Mosaljov, kterého však pozorně bránil Jakovlev. Ruský bek to však přehnal s důrazem, a fauloval.
     
    23:16
    Na druhé straně se pokoušel něco vymyslet v útočném pásmu Čistov, nicméně s jeho spoluhráči se zatím do zakončení nedostali.
     
    22:43
    První útočná formace hostujícího celku pokračovala v kombinaci v útočném pásmu, a do dalšího nebezpečného zakončení se dostal Gusev. Střelu ruského forvarda však Murygin vyrazil.
     
    22:16
    To Nikita Gusev dokázal vystihnout rozehrávku svého soupeře, a vyslal nebezpečnou ránu z hranice levého kruhu. Jeho pokus však mířil těsně mimo branku Murygina!
     
    21:43
    Jiří Novotný velmi aktivně napadal rozehrávku svého soupeře, nicméně ke kotouči se nedostal. Následná rozehrávka Jakovleva však přesná nebyla, a u kotouče jsou domácí.
     
    21:16
    Domácí forvard Apalkov zatáhl kotouč do útočného pásma, a následným pasem hledal před brankou Averina. Ruský útočník však skákavý kotouč nedokázal zpracovat.
     
    20:31
    V samotném závěru přesilové hry se dostal ke střele od modré čáry Patrick Hersley, nicméně jeho pokus dokázal zablokovat Nikita Gusev!
     
    20:09
    Lokomotiv je na začátku druhé třetiny dohrává svou přesilovou hru, která však již nebude příliš dlouhá.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina pátého čtvrtfinálového duela mezi Lokomotivem a SKA nabídla velmi vyrovnanou bitvu. Lokomotiv vstoupil do zápasu poměrně dobře, a byl střelecky aktivnější. Následně měl však Petrohrad přesilovou hru, a po ose Gusev – Dadonov se o první branku postaral Vadim Šipačjov. I Lokomotiv měl k dispozici přesilovou hru, velkou část však využít nedokázal.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:54.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Lokomotiv nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, a po dlouhé kombinaci se dostal ke střele od modré čáry JIří Novotný. Jeho střelecký pokus však zblokoval jeden z hostujících hráčů do ochranné sítě.
     
    19:02
    Petrohrad však zahajuje své oslabení ideálně, a pohotový Vjačeslav Vojnov dokázal vyhodit kotouč až za branku Murygina!
     
    18:36
    Lokomotiv si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Dinar Chafizullin, který nedokázal čistým způsobem ubránit Polunina, a dostává dvouminutový trest.
     
    18:13
    Lokomotiv se dostal ke kotouči ve vlastním pásmu, a míří do protiútoku!
     
    17:27
    Petrohrad zajímavě kombinoval v útočném pásmu, a Steve Moses se dostával do zajímavé střelecké pozice na levé straně. Následně však amerického útočníka obral o kotouč Kartajev.
    Nejlepší střelec minulého ročníku KHL - Steve Moses, má zatím v play-off na svém kontě jednu asistenci. Vedení SKA čeká od amerického útočníka jistě lepší výkony!

     
    17:00
    Lokomotiv vyhrál vhazování ve vlastním pásmu, a dostal se do protiútoku. V útočném pásmu uvolnil Čistov Andreje Loktionova, který pohotově vystřelil, avšak Koskinen dokázal zasáhnout!
     
    16:43
    Na led se opět dostala první útočná formace, které se podařilo dostat do útočného pásma. Po následné střele Guseva se bude vhazovat v pásmu Lokomotivu!
     
    16:19
    Hostující celek je v posledních minutách aktivnější, a také se dostal do vedení. Momentálně je kotouč v pásmu SKA, a Jakovlev čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    15:36
    Petrohrad se hned poté se dostal ke kotouči, a opět se dostává do útoku. Jakovlev se pokoušel dlouhým pasem najít Ketova, avšak ten na kotouč nedosáhl, a Murygin přerušuje hru.
    15:05 Vadim ŠIPAČJOV - 0:1
     
    15:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A SKA dělá první, důležitý krok k postupu do semifinále, neboť se na ledě Jaroslavle dostává do vedení! Za brankou Murygina operoval s kotoučem Nikita Gusev, který hledal před brankou Dadonova, ten se však ke kotouči nedostal. Ten se odrazil k VADIMU ŠIPAČJOVOVI, který trefil velmi přesně z ostrého úhlu! Asistence: Jevgenij Dadonov, Nikita Gusev.
     
    14:32
    Vadim Šipačjov měl na pravé straně problémy udržet kotouč, nicméně se mu to povedlo, a přes Čudinova dostal kotouč na Guseva, který ostře vypálil, nicméně branku minul!
     
    14:12
    A máme tu další vyloučení! Na trestnou lavici míří Andrej Loktionov, který v útočném pásmu zahákoval Nikitu Guseva. Petrohradský celek si tak zahraje přesilovou hru, dostane se do vedení?
     
    13:42
    Petrohrad momentálně drží kotouč ve vlastním pásmu, a Vjačeslav Vojnov čeká na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    13:09
    Daniil Apalkova nabral rychlost ve vlastním pásmu, a dokázal se prokličkovat až do útočného pásma. Jeho následné nahození zachytil Jakovlev, který následně vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    12:35
    Lokomotiv má stále více ze hry, nicméně do žádné vyložené gólové příležitosti se nemůže dostat. Následuje komerční přestávka!
     
    12:07
    Vladislav Kartajev nabral rychlost po levé straně, najel až do útočného pásma, a následným pasem hledal před brankou Mosaljova. Ruský útočník však na kotouč nedosáhl.
     
    11:32
    Lokomotiv se pokoušel dostat kotouč do útočného pásma, jenže to se Malcevovi nakonec nepovedlo, a obránce Vojnov poslal puk vysokým lobem do pásma soupeře.
     
    10:52
    Na vlastní modré se dostal ke kotouči Širokov, který vyslal do úniku Bučněviče. Mladý útočník, který je spojován s odchodem do NY Rangers, však na modré čáře o kotouč po souboji s Kronwallem přišel.
     
    10:27
    Petrohrad je rázem aktivnější, a o další střelecký pokus se v útočném pásmu postaral Joakim Lindström, který však Murygina nepřekonal!
     
    09:55
    Na druhé straně se dokázala usadit v útočném první útočná formace. Nikita Gusev se dostal celkem ke dvěma střelám, avšak obě dokázala zablokovat obrana Lokomotivu!
     
    09:17
    Dvojice Šipačjov – Dadonov chybovala na pravé straně, a Hersley posílal chytrým obloučkem do úniku Čistova. Před ruského útočníka se dokázal dostat Vojnov, který jeho postup zastavil!
     
    08:48
    Hostující Petrohrad zvládl své oslabení velmi dobře, a vyloučený Jevgenij Ketov je již zpět na ledě!
     
    08:31
    Lokomotiv se však dostal velmi rychle do útočného pásma, a z levé strany nahazoval kotouč před branku Kronwall. Před Koskienenem zakončoval Čistov, avšak Koskienen zasáhl!
     
    08:12
    Petrohradu se podařilo dostat svého soupeře z pásma ven, a momentálně je kotouč ve středním pásmu!
     
    07:30
    Patrick Hersley podruhé, avšak i v tomto případě byl úspěšnější finský brankář!
     
    07:15
    Následně se dostal kotouč hned po vhazování na modrou čáru, odkud tvrdě vypálil Patrick Hersley. Rána švédského obránce však skončil v lapačce Koskinena.
     
    07:06
    Lokomotiv měl problémy se dostat do útočného pásma, nakonec se to domácím podařilo. Za brankou však špatně zpracoval kotouč Novotný, a ten se odrazil pod lapačku Koskinena.
     
    06:43
    Jevgenij Ketov mířil za dlouhým nahozením od Kutějkina. V rohu kluziště to však přehnal s důrazem při napadání, a dostává dvouminutový trest za podražení!
     
    06:02
    Lokomotiv rozehrával z vlastní třetiny, nicméně domácím rozehrávka vůbec nevyšla, a po neúspěšném nájezdu Čistova do útočného pásma má kotouč Bělov.
     
    05:16
    Petrohrad se dokázal dostat z tlaku domácího celku, a momentálně je kotouč za brankou Mikka Koskinena.
     
    04:46
    Lokomotiv po následném vhazování ztratil v mezikruží kotouč, a SKA mohlo jít do protiútoku. Jakovlev hledal dlouhou přihrávkou Bučněviče, avšak ten nedokázal kotouč zpracovat.
     
    04:26
    Druhá útočná formace domácího celku se dostala do kombinace v útočném pásmu. Zpoza branky si povyjel Stanislav Čistov, který následnouá střelou prověřil Koskinena, ten si však dokázal poradit!
     
    04:08
    Jegor Jakovlevl si vzal na starost rozehrávku svého celku. Jeho přihrávka však najetého Nikitu Guseva nenašla, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění,
     
    03:27
    Domácí Jaroslavl je zatím v dnešním utkání aktivnější, a svého soupeře příliš do hry nepouští. Tato taktika je pochopitelná, neboť Jaroslav dnes zkrátka musí vyhrát!
     
    02:48
    Lokomotiv zajímavě kombinoval v útočném pásmu, a po pěkné přihrávce Kraskovského pálil z mezikruží Polunin. Ruskému útočníkovi však střela nesedla, a kotouč skončil mimo branku.
     
    02:06
    Ve středním pásmu nabral rychlost útočník Emil Galimov, který si najel do útočného pásma, a následně to zkoušel z ostrého úhlu. Jeho střela však branku Koskinena minula!
     
    01:33
    Domácímu celku se však přesilová hra příliš nedaří, a Petrohrad má kotouč ve vlastním pásmu.
     
    00:59
    Do útočného pásma zatáhl po levé straně kotouč domácí Jegor Averin, který následně prověřil pozornost Koskinena. Finský brankář si však počínal dobře!
     
    00:33
    Ovšem dvouminutový trest dostal pouze Jakovlev. Jiří Novotný má pouze osobní trest, tudíž začíná přesilová hra domácího celku!
     
    00:15
    A hned po několika sekundách hry se bude vylučovat! Na trestnou lavici posílá hlavní rozhodčí hostujícího Jegora Jakovleva a domácího Jiřího Novotného!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na ledě Arény 2000, a právě halou zní ruská hymna.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Gorochov, Koledov, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev – Apalkov, Novotný (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Galimov, Kartajev, Mosaljov – Korškov, Krasnovskij, Polunin – Kapustin

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Kutějkin (A), Vojnov, Zubarev – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Lindström, Koskiranta, Moses – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Ketov (A), Kablukov, Dergačjov – Kadějkin

    Rozhodčí: Kadyrov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin.
    Pokud chce Lokomotiv udržet naději na postup do dalšího kola, dnes musí svého soupeře porazit!

     
    Příjemné pondělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Play-off KHL v západní konferenci dospělo ke svým pátým zápasům. My se společně zaměříme na souboj Lokomotivu Jaroslav s SKA Petrohrad. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Série mezi Lokomotivem a Petrohradem měla na svém začátku mírného favorita v podobě Jaroslavle. Tým, kterému se nadmíru dařilo v základní části, se také ujal vedení, avšak následující tři zápasy zvládlo SKA, které má tak dnes "mečbol". Pokud dnes SKA na ledě Jaroslavle zvítězí, postoupí do semifinále!

    Jaroslavl se navíc v Petrohradě nedokázala vůbec prosadit, a inkasovala celkem čtyři branky, což před veledůležitým zápasem také nejsou úplně dobré zprávy ...

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 16. Šipačjov (Dadonov, Gusev), 37. Bučněvič (Barabanov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Gorochov, Koledov, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev – Apalkov, Novotný (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Galimov, Kartajev, Mosaljov – Korškov, Krasnovskij, Polunin – Kapustin
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Kutějkin (A), Vojnov, Zubarev – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Lindström, Koskiranta, Moses – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Ketov (A), Kablukov, Dergačjov – Kadějkin

    Rozhodca: Kadyrov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    Jaroslavľ 1 4 Petrohrad
    #1 Nedeľa 21.02.2016 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 3:2 koniec po predl.
    #2 Utorok 23.02.2016 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 2:3
    #3 Štvrtok 25.02.2016 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 3:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavľ 1:0
    #5 Pondelok 29.02.2016 • 17:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 0:2