Columbus – NJ Devils 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
LA Kings – Edmonton 2:1 (kon.)
koniec
Florida Panthers
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Piatok 26.02.2016, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:08
    Přesilovku přerušuje krátce po dělovce Bjugstada faul právě tohoto hokejisty! Po vyraženém puku se natahoval a přitom si pomohl háčkem na Hanzalovi.
     
    51:36
    Antoine Vermette zasáhl do boje u mantinelu velmi nečistě, když narazil na hrazení nic netušícího Reillyho Smithe a jde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    37:53
    Rychlost Nicka Bjugstada dělá Arizoně problémy! Další průnik tohoto forvarda přináší faul Michaela Stonea, který na něho bruslařsky nestačil a přidržel si ho.
     
    29:10
    Nick Bjugstad si skvěle nabruslil do útočné třetiny, prosmýkl se skrz trio bránících hráčů a ještě zakončil bekhendem. Sice neúspěšně, ale jeho útok si vyžádal faul Ekmana-Larssona, který ho zaháčkoval.
     
    25:13
    MacKenzie se prosmýkl kolem svého obránce a už se dostával za něho při nájezdu na branku! Stone ho zastavil nedovoleně, když si ho přidržel a znemožnil mu zakončit – krátce ve vzduchu visela možnost trestného střílení, ale nakonec jsou to "jen" dvě minuty.
     
    15:47
    Ale toto se publiku v hale vůbec nelíbí! Na dvě minuty za hru vysokou holí odchází na trestnou lavici Kyle Rau, který trefil hokejkou Michálka. Správný trest, ale diváci pociťují křivdu.
     
    04:02
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Trocheck – 2 min., hákování).

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 13. Trocheck (Campbell, MacKenzie), 31. Barkov (Bjugstad, Kulikov), 44. Barkov (Jágr, Jokinen) – 8. Doan (Martinook, Murphy), 55. Ekman-Larsson (Vermette, Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Campbell, Petrovic, Kampfer – Jágr, Barkov, Jokinen – Rau, Bjugstad, Shaw – Smith, MacKenzie, Trocheck – Thornton, McKegg, Wilson.
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura.

    Rozhodca: Ghislain Hebert, Francois St. Laurent – Darren Gibbs, Devin Berg