Columbus – NJ Devils 6:1 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Toronto – Carolina 3:1 (kon.)
Florida – Arizona 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 1:3 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Calgary – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:3 (kon.)
LA Kings – Edmonton 2:1 (kon.)
koniec
Florida Panthers
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Piatok 26.02.2016, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:17 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    54:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Krátce po vhazování se OLIVER EKMAN-LARSSON přeci jen dočkává! Odražený puk v mezikruží sebral Vermette, který přihrál na Larssona, jenž se z pravého křídla nemýlil a snižuje! Asistence: Antoine Vermette, Michael Stone.
    44:00 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    44:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Hanzal následně možná trochu scházel před brankou, kam sice přibruslil, ale do obrany už se nezapojil. Jaromír Jágr poslal puk na hokejku ALEKSANDERA BARKOVA, který dnes slaví svou druhou branku a zvyšuje vedení Floridy! Asistence: Jaromír Jágr, Jussi Jokinen.
    30:18 Aleksander BARKOV - 2:1
     
    30:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Nápor na Louise Dominguea již byl během této přesilovky příliš velký. Jeho dva skvělé zákroky jen oddálily radost Floridy z gólu. Dlouhé okupování branky Arizony zakončuje ALEKSANDER BARKOV, jenž pokořil brankáře hostí. Asistence: Nick Bjugstad, Dmitryj Kulikov.
    12:04 Vincent TROCHECK - 1:1
     
    12:04
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! VINCENT TROCHECK se dostal k přihrávce od Campbella mezi kruhy a propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Coyotes! Asistence: Brian Campbell, Derek MacKenzie.
    07:02 Shane DOAN - 0:1
     
    07:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Co se vlastně stalo? Možná právě tato myšlenka nyní probíhá Luongovi hlavou. Murphy s Martinookem obrali ve středním pásmu soupeře a dostali puk na Doana, jenž nabruslil si poblíž pravého kruhu pro vhazování a přes clonícího obránce propálil brankáře Floridy, který si vyrážečkou srazil puk odražený od své hole do brány! Asistence: Jordan Martinook, Connor Murphy.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 13. Trocheck (Campbell, MacKenzie), 31. Barkov (Bjugstad, Kulikov), 44. Barkov (Jágr, Jokinen) – 8. Doan (Martinook, Murphy), 55. Ekman-Larsson (Vermette, Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Campbell, Petrovic, Kampfer – Jágr, Barkov, Jokinen – Rau, Bjugstad, Shaw – Smith, MacKenzie, Trocheck – Thornton, McKegg, Wilson.
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura.

    Rozhodca: Ghislain Hebert, Francois St. Laurent – Darren Gibbs, Devin Berg