Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – NJ Devils 4:3 (kon.) | Nashville – LA Kings 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
cz Nedeľa 21.02.2016, 21:35 • TCF Bank Stadium, Minneapolis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:14
    Po střele z pravého kruhu se do sebe pustila většina hráčů. Pěstní souboj obstaral Carter se Shawem, kteří dostávají dvouminutové tresty.
     
    35:48
    Přesilovka domácích se o něco zkrátí. Mikko Koivu si v útočném snažení pomohl nedovoleně, když sekl jednoho z hostujících hráčů do hokejky.
     
    35:14
    Michal Rozsíval tvrdě atakoval Jasona Zuckera. Ten měl při rozehře hlavu dole a postupoval dopředu. Český obránce jej atakoval ramenem a dostane menší trest.
     
    33:15
    Na trestné lavici již sedí Ryan Carter, který si dle sudích počínal nejvíce nedovoleně. Následovat tak bude přesilovka pro hosty, která je může dostat zpět do hry.
     
    26:37
    Corey Crawford dostane dvouminutový trest poté, co se před jeho branku prodíral Coyle. Toho následně podrazil a bude tak potrestán.
     
    19:09
    Brentu Seabrookovi utekl Eric Haula a ve stejný moment ztratil také hokejku. Jediné, co ho napadlo, bylo domácího hráče přidržet. Dvě minuty pro obránce Hawks.
     
    15:07
    Ti se ale moc daleko nedostali. Zach Parise za brankou napadl krosčekem zezadu Hjalmarssona. Dostává tak po právu dvě minuty.
     
    10:15
    Jonathan Toews dostává dvouminutový trest za napadení brankáře a Minnesota tak bude mít další šanci na skórování.
     
    05:17
    Matt Dumba a Philipp Danault dostávají tresty za střet. Hostující hráč ale dostal ještě trest navíc, a tak je tu přesilovka pro domácí.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 4. Dumba (Carter, Fontaine), 8. Vanek (Pominvile, Reilly), 23. Niederreiter (Haula, Pominville), 31. Pominville (Niederreiter, Haula), 43. Carter (Scandella, Stoll), 54. Haula – 53. Kane (van Riemsdyk, Toews)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Scandella, Reilly, Folin – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter
    Chicago Blackhawks: Crawford (40. Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Svedberg, Rozsíval – Pánik, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teräväinen, Danault, Desjardins – Hinostroza, Rasmussen, Mashinter

    Rozhodca: Kozari, Lee – Mach, Galloway

    Diváci: 50 426