Espanyol – Sociedad 0:5 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
0:5 (0:2)
Real Sociedad San Sebastian
Pondelok 08.02.2016, 20:30 • RCDE Stadium (Cornella de Llobregat) • Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Jonathas sa následne previedol aj v horšom svetle, protihráča totiž udrel do tváre lakťom, za čo vidí aj žltú kartu.
    90. Jonathas (RSC) - 0:5
     
    90
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Po hrubej chybe domáceho obrancu dvakrát zachránilo domáci tím šťastie, keď sa útočníkom lopta zamotala medzi nohami, respektívne svojou strelou trafili brániaceho hráča. Napokon sa však lopta odrazila k JONATHASOVI DE JESUSOVI, ktorý nekompromisne zaokrúhľuje na 0:5!
     
    86
    Salva Sevilla od toho nemal ďaleko! Podarilo sa mu dostať sa až do šestnástky súpera a z ťažkého uhla a navyše v páde nebezpečne zakončil. Rubén Pardo ale stál na správnom mieste a strelu zrazil na roh.
     
    82
    Jonathas vybojoval priamy kop, najprv ale prichádza striedanie, Joseba Zaldúa nedohrá dnešný zápas až do konca, na cca desať minút nastúpi De La Bella.
     
    80
    Joseba Zaldúa na krídle potiahol Burguia za dres, po čom automaticky musí vidieť žltú kartu.
     
    76
    Malá skupinka priaznivcov hostí potleskom z ihriska vyprevádza Mikela Oiarzabala, na približne štvrťhodinu nastúpi Bruma.
     
    72
    Reyes ale už nebude môcť pokračovať v hre, jeho miesto zaujme Xabi Prieto.
     
    69
    Až teraz pohrozili hráči v modro-bielom, po krátkej výmene lopty z rohu pokutového územia vystrelil Burgui, no jeho strela tesne minula pravú tyč.
    55. Diego Reyes (RSC) - 0:4
     
    55
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Teraz sa však už hostia presadili a skóre už na hrozivých 0:4 po centri z rohu ihriska upravuje DIEGO REYES. Ten bezmocného brankára prekonal presnou hlavičkou.
     
    55
    A ďalšia veľká príležitosť pre San Sebastian, domaći tím teraz zachránila iba nezištnosť Jonathasa, ktorý namiesto toho aby z dobrej pozície sám vystrelil radšej hľadal spoluhráča a túto prihrávku dokázal zastaviť jeden z obrancov.
     
    55
    Ihrisko opustil aj Juan Fuentes, zdá sa že toho má už akurát tak dosť, situáciu sa bude snažiť zachrániť Salva Sevilla.
    53. Mikel Oiarzabal (RSC) - 0:3
     
    53
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Rubén Pardo výborne zachytil rozohrávku súpera, párkrát si so spoluhráčom vymenil loptu a následne krásne vysunul MIKELA OIARZABALA, ktorý nemal problém prekonať domáceho gólmana.
     
    47
    A ten mal už na začiatku druhého polčasu plné ruky práce! Najprv pohotovo zareagovať a zneškodnil takmer istú šancu súpera, následne končekmi prstov vyškriabol prihrávku na úplne voľného hráča!
     
    46
    Zdravotné problémy mal zrejme aj brankár domácich Arlauskis, ktorý taktiež nenastúpi na druhú polovicu zápasu a bude ho musieť vystriedať Pau López.
     
    46
    Zrejme pre zranenie do druhého polčasu už nezasiahne Pérez, ktorého na trávniku vystrieda Burgui.
     
    25
    Veľká šanca na tretí gól San Sebastianu! Litri dostal na ľavej strane presnú prihrávku a následne na bránu poslal krížnu polostrelu – poloprihrávku, ktorá len tesne minula vzdialenejšiu žrď, respektíve Jonathasovi chýbali iba centimetre aby loptu dorazil do siete.
     
    19
    Zlý začiatok sa odzrkadľuje aj na ďalšom výkone domácich hráčov. Diop zbytočne súpera fauloval za čo vidí prvú žltú kartu v zápase.
    8. Carlos Vela (RSC) - 0:2
     
    8
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! A v krátkom časovom okamihu tu máte druhý úder pre domáci tím! Do takmer identickej situácie ako pred chvíľou Jonathas si tentokrát nabehol CARLOS VELA, ktorý využil fakt, že domáci gólman bol ďaleko od brány a pekný lobom zvyšuje už na 0:2!
    5. Jonathas (RSC) - 0:1
     
    5
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Z ničoho nič prichádza bleskový gól hostí! JONATHAS DE JESUS dostal krásnu prihrávku za obranu súpera, tá zareagovala príliš neskoro a zakončovateľ sa už zoči-voči brankárovi nemýlil.

    Andrej Marienka

    Góly: 5. Jonathas, 8. Vela, 53. Oiarzabal, 55. D. Reyes, 90. Jonathas

    Karty:   19. Diop (ESB) – 80. Zaldúa (RSC), 90+1. Jonathas (RSC)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:11.
    RCD Espanyol Barcelona: Arlauskis (46. Pau López) – Javi López, Álvaro González, Ciani, Fuentes (55. Sevilla) – Diop, Jordán – H. Pérez (46. Burgui), Asensio, V. Álvarez – G. Moreno.
    Náhradníci: Pau López – Roco, Sevilla, Burgui, Sylla, Ó. Duarte, Abraham González.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa (82. de la Bella), Mikel González, Carlos Martínez, Litri – D. Reyes (72. Prieto), Illarramendi – Vela, Pardo, Oiarzabal (76. Bruma) – Jonathas.
    Náhradníci: Olazábal – Bergara, Bruma, Granero, Prieto, Yuri, de la Bella.

    Rozhodca: Santiago Jaime – Jorge Bueno, Fernando Tresaco