Sparta Praha – Žilina 4:2 (kon.) | Botoşani – Ružomberok 1:1 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
4:2 (2:1)
MŠK Žilina
cz Nedeľa 07.02.2016, 15:00 • Generali Arena • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    87
    Žilina právě vstřelila branku!
    Na závěr zápasu se i hostům podařila krásná fotbalová akce! NERMIN HASKIĆ si na rohu pokutového území zpracoval dlouhý nákop na hruď a následně přesnou ránou pokořil Bičíka!
     
    67
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané navyšují své vedení! Hosté otevírají v defenzivě jedno okno za druhým, Juliš tentokrát na hranici pokutového území přihrál naprosto osamocenému BOŘKU DOČKALOVI, jenž nasměroval míč k tyči branky bezmocného Miloše Volešáka!
     
    63
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bořek Dočkal načechral svůj centr ke vzdálenější tyči na hlavu zcela osamoceného Jakuba Brabce, jenž ještě předložil míč JOSEFU ŠURALOVI před zcela prázdnou branku a sparťanská posila neměla sebemenší problém doklepnout míč do sítě!
     
    45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se před přestávkou opět ujímají vedení! Ladislav Krejčí z levého křídla posadil míč na hlavu JOSEFA ŠURALA, jenž přesnou hlavičkou k tyči udeřil!
     
    38
    Žilina právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově srovnávají krok!

    Pečovský lobovanou přihrávkou vysunul za sparťanskou defenzivu JAKUBA PAURA, jenž využil nedůrazného bránění Brabce a přehodil brankáře Bičíka!
     
    36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané uzavřeli soka v jeho pokutovém území a rudé obléhání končí vedoucí trefou! Šural uvolnil v pokutovém území LADISLAVA KREJČÍHO, jenž pravačkou z bezprostřední blízkosti pokořil bezmocného brankáře Volešáka!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 36. Krejčí, 45. Šural, 63. Šural, 67. Dočkal – 38. Paur, 87. Haskić


    AC Sparta Praha: Bičík – Zahustel, Brabec (66. Mazuch), Holek, Costa – Dočkal, Mareček (46. Vácha), Frýdek (69. Jiráček) – Šural (73. Konaté), Fatai (46. Juliš), Krejčí (46. Matějovský)
    Náhradníci: Miller – Mazuch, Vácha, Matějovský, Jiráček, Konaté, Juliš

    MŠK Žilina: Volešák – Špalek, Vavro (73. Michlík), Králik, Mazáň – Káčer, Pečovský, Bénes – Mbah (76. Hlohovský), Paur, Jánošík (66. Haskić)
    Náhradníci: Mandous, Le Giang – Huško, Michlík, Stanković, Hlohovský, Šušolík, Haskić, Škvarka, Letić, Lazarus

    Rozhodca: Makovička – Benedikt, Novotný

    Diváci: 1 923