Levante – Barcelona 0:2 (kon.) | Real Betis – Valencia 1:0 (kon.) | Vigo – Sevilla 1:1 (kon.)
Granada – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
Real Betis
1:0 (0:0)
Valencia CF
Nedeľa 07.02.2016, 16:00Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Kríza Valencie aj po skvelom zápase pokračuje. Oba tímy mali mnoho šancí, ale viac šťastia mali domáci, ktorí si teda nechávajú tri body. O jediný presný zásah sa postaral Rubén Castro. Záver zápasu priniesol tlak Valencie aj s gólom, lenže z hlavy Mustafiho nebol uznaný. (17:50:21)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Digard poslal nechcene riskantnú malú domov, ktorú takmer chytil pred Adánom Rodrigo, lenže tak sa pozeral na loptu, že nabúral do obrancu pred ním.
     
    90+3
    Famózny Adán! Rodrigo dostal loptu po vyhratom hlavičkovom súboji v podaní Negreda pred neho do veľkej šance, no španielsky brankár sa roztiahol ako vedel a perfektne zmaril súperovi zakončenie.
     
    90+2
    Digard dlho váhal s loptou a tak o ňu prišiel. Valencia sa rýchlo dostala do krídla, lenže center odtiaľ skončil na hlave Bruna.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
    90+1.
     
    90+1
    Mustafi vyskočil najvyššie, nikto ho nedokázal zastaviť a perfektnou hlavičkou nedal Adánovi šancu! Všetko to ale prišlo z ofsajdu.
     
    90
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Rubén Castro, prichádza Didier Digard.
     
    90
    Faul Portilla asi 35 metrov od vlastnej brány, Parejo bude centrovať do šestnástky.
     
    89
    Kvôli prehustenému priestoru pred šestnástkou Betisu sa Cheryshev k ničom nedostal a dopredu idú domáci, ktorí keď už nič, tak získali aspoň cenné sekundy.
     
    87
    Valencia sa v závere snaží, ale nejde jej prakticky nič. Po červenej karte má problém niečo na polovici súpera vymyslieť a keď to vyzeralo aspoň trochu nádejne, prišiel ofsajd Rodriga.
     
    86
    K lopte sa na hranici šestnástkového oblúku postavil Vargas, bránu tesne prekopol.
    85. José Gayá (VAL)
     
    85
    Musonda si to opäť hodil medzi niekoľkých hráčov a opäť pred šestnástkou po faule padá. Valencia bude dohrávať v desiatich, pretože druhú žltú kartu vidí Gayá. Obidve dostal za taký istý faul na Musondu. Ten hrá perfektný zápas, hádam sa zástupcovia Chelsea, z ktorej hosťuje, pozerajú.
     
    82
    Ani tento rohový kop k ničomu neviedol, Parejo sa dokonca previnil tým, že bol v ofsajde.
     
    82
    Gayá prihrával po zemi Rodrigovi pred Adána. Brankár Betisu bol síce pri lopte skôr, no poslal ju iba na roh.
     
    81
    Rohový kop síce k ničomu neviedol a Betis dostal loptu preč, no nákop späť v podaní brankára Ryana našiel nohu Rodriga, ktorému loptu nechtiac pristavil obranca a vystrelil len tesne vedľa brány.

    Matej Kubove

    Góly: 49. Rubén Castro

    Karty:   11. Pezzella (RBE), 70. D. Ceballos (RBE), 77. Montoya (RBE) – 22. Mustafi (VAL), 27. A. Gomes (VAL), 29. Čeryšev (VAL), 35. Feghouli (VAL), 58. Zahibo (VAL), 62. Gayá (VAL)   85. Gayá (VAL)


    Real Betis: Adán (C) – Montoya, Pezzella, Bruno González, J. Vargas – Musonda, Petros, N'Diaye, D. Ceballos (75. Portillo) – van Wolfswinkel (73. Molina), Rubén Castro (90. Digard).
    Náhradníci: D. Giménez – Molinero, Digard, X. Torres, Molina, Portillo, van der Vaart.

    Valencia CF: Ryan – Barragán, Mustafi, Abdennour, Siqueira (44. Gayá) – Zahibo (76. Mina), Parejo, A. Gomes – Feghouli (60. Rodrigo), Negredo (C), Čeryšev.
    Náhradníci: Doménech – Vezo, Piatti, Danilo, Gayá, Rodrigo, Mina.