Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.) | K. Vary – Pardubice 6:1 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:4 (kon.)
koniec
HC Olomouc
3:6 (1:1, 1:4, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 29.01.2016, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 37. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci nakonec ještě přece jen snižují, když kotouč až za Šimečkova záda nasměroval ROK MACUH. Bez asistence.
     
    43:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovou hru a přidávají další branku. Střela z levé strany Urbischovi proklouzala mezi výstrojí a tyčkou a DANIEL SPRATEK pak neměl problém volný puk dorazit do odkryté branky. Asistence: Dominik Kafka, Tomáš Jáchym.
     
    39:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hosté bleskově reagují a berou si svůj náskok zpět, když olomouckého brankáře dokázal překonat LUKÁŠ ŽIAK. Vítkovický útočník si tak připsal už druhý gól. Asistence: Daniel Kurovský.
     
    39:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci ale snižují náskok Vítkovic, a to ve hře čtyři na čtyři, když KRYŠTOF FEJKO od levého kruhu poslal puk přesně za záda přesouvajícího se Šimečka. Asistence: David Nesvadba.
     
    35:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle už je pro Olomouc hodně špatné. SAMUEL OLLENDER dostal dobrou přihrávku doprava od Kuťáka a prostřelil přesouvajícího se Urbische. Asistence: Filip Kuťák.
     
    24:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se natlačili až před olomouckou branku a po střele LUKÁŠE ŽIAKA přidávají další gól. Asistence: Dominik Rudl, Tomáš Jáchym.
     
    20:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice rychle otáčí vývoj utkání, když z těsné blízkosti dokázal vyzrát na Urbische DOMINIK RUDL. Bez asistence.
     
    14:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná akce DANIELA KUROVSKÉHO končí pukem v síti Olomouce. Vítkovický útočník prokličkoval přes útočné pásmo, protáhl se brankovištěm a poslal puk mezi betony Urbische. Asistence: Filip Kuťák, Jakub Ďurkáč.
     
    01:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Velmi rychlý gól v podání Olomouce. Kohouti se dostali až před vítkovickou svatyni, chvíli kombinovali a z levé strany jej kolem tyčky prostřelil TOMÁŠ MALÝ. Asistence: Jan Kropáč, Jan Beier.

    Zuzana Spurná

    Góly a asistencie: 2. Malý (Kropáč, Beier), 40. Fejko (Nesvadba), 57. Macuh – 15. Kurovský (Kuťák, Ďurkáč), 21. Rudl, 25. Žiak (Rudl, Jáchym), 36. Ollender (Kuťák), 40. Žiak (Kurovský), 44. Spratek (Kafka, Jáchym)


    HC Olomouc: Urbisch (Šoustal) – Nesvadba (C), Spurný, Holiš, Kolovratník, Škoda, Konečný – Kropáč, Fejko, Zabloudil M., Husták, Malý, Ministr, Macuh, Beier, Kuba.
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Wanecki) – Šendera, Charvát, Rudl, Čechman, Ďurkáč, Gabrhelík – Hartmann, Spratek, Kurovský, Wróbel, Malina, Žiak, Ollender, Danielčak, Kmošek, Kafka, Jáchym (C), Kuťák.

    Rozhodca: Held – Axmann, Novotný