Jekaterinburg – Nižnekamsk 1:0 (kon.) | Novgorod – Jaroslavľ 1:2 (0:1 po s.n.) | D. Moskva – CSKA Moskva 2:3 (1:2 po s.n.)
HC Slovan – Záhreb 3:2 (kon.)
koniec
HC SLOVAN Bratislava
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
KHL Medveščak Záhreb
Streda 20.01.2016, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    A je to tu, ako som písal po nevyužitej päťminútovej presilovke hostí, že ten tím si nezaslúži vyhrať, stalo sa. Slovan to v tretej tretine rozbalil na hostí a motal hlavy hráčom v bielych dresoch, Kroselj bol ako na strelnici a napokon to Slovan zvládol a dôležitý zápas v základnej časti KHL dotiahol k trom bodom a svojho priameho konkurenta posadil na zadné sedadla autobusu. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Radek Smoleňák, v tíme domácich Vaclav Nedorost. Pomer striel na svetelnej kocke 35:25, Slovan sa najbližšie predstaví na budúci piatok na ľade v Novokuznecku, potom ho čaká Novosibirsk, Vladivostok a Chabarovsk a onlajny.eu vám aj z týchto zápasov prinesú on-line písaný prenos. Z radostnej Bratislavy sa s vami lúči Vladimír Korduliak, onlajny.eu (22:04:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Dnešné stretnutie sleduje 10.055 divákov, ktorí s napätím čakajú na tri body domácich.
     
    59:23
    Kroselj na striedačke a Medveščak hrá power play, standing ovation v aréne a nevidím na hracej ploche nič.
     
    59:02
    Oddychový čas hostí, ktorí mobilizujú sily na záver tretej tretiny.
    59:02 Vaclav Nedorost - 3:2
     
    59:02
    Slovan Bratislava dal gól!
    Viedenský potiahol puk do pásma, prenechal ho medzi kruhmi Kašparovi, Lukáš videl nabiehajúceho za ním VACLAVA NEDOROSTA, ktorý umne pomedzi betóny Kroselja poslal puk do siete a gejzír radosti v aréne nemá konca kraja. Asistencie: Lukáš Kašpar a Marek Viedenský.
     
    58:32
    Surový z ostrého uhla vystrelil z ľavej strany, Kroselj šiel na ľad do pokľaku a puk poslal späť do hry cez svoje betóny.
     
    58:16
    Brule sa dostal k puku na pravej strane pri bránkovisku a ihneď vystrelil, Brust puk poslal späť do hry a do útoku vyrazili belasí.
     
    57:43
    Hostia v plnom počte, Slovan hral presilovku veľmi dobre, chýbalo jej už len úspešné strelecké zakončenie.
     
    57:11
    Barker spoza ľavého kruhu vystrelil opäť tvrdý príklep, Kroselj šiel do pokľaku a teraz tento efektný puk schoval do náručia.
     
    56:15
    Glumac sa dostal k odrazenému puku od Kroselja a okamžite ho poslal von mimo pásmo hostí.
     
    56:06
    Puk po buly šiel za kruh Švarnému, ten posunul na druhú stranu Barkerovi, Cam príklepom poslal puk na Kroselja, ktorý ho poslal na ochrannú sieť.
     
    56:01
    Jeglič z ľavej strany preveril Kroselja, ktorý puk schoval pod rukavice, vhadzujeme po pravici gólmana hostí.
     
    55:43
    Tak toto už pískať rozhodcovia museli, za držanie dostal dve minúty Morrisonn, presilovka pre domácich, ktorý hrajú v tlaku v pásme hostí, kedy, ak nie teraz?
     
    55:20
    Brust na striedačke, signalizované vylúčenie Morrisonna, Slovan so šiestimi korčuliarmi na ľadovej ploche.
     
    54:49
    Medveščak poslal puk von z pásma opäť len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    54:43
    Záhreb puk opäť dostal von len za cenu zakázaného uvoľnenia a videli sme v rohu klziska tvrdý hit, ktorý arbitri posúdili ako dovolený, ja som iste opačného názoru. Záhreb dokonale dezorientovaný.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 15. Kundrátek (Kašpar, Barker), 52. Tičar (Višňovský, Šťastný), 60. Nedorost (Kašpar, Viedenský) – 19. Brule (Bjorkstrand), 41. Smoleňák (Mertl)


    HC SLOVAN Bratislava: Brust (Garnett) – Kundrátek, Barker, Sersen (A), Višňovský, Švarný, Mihalik, Luža, Šiška – Kašpar, Viedenský, Nedorost (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Nagy, Surový (C), Bartovič – Skalický, Lušňák, Miklík
    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (41. Kroselj) – Morrisonn, Parlett, Mäntylä (A), Gysbers, Katic, Jurčina, Deutsch, Larkin – Smoleňák (A), Mertl, C. Genoway – Hedberg, Brule, Bjorkstrand – Saarinen, Bolduc, Giliati – Jämtin, Glumac (C)

    Rozhodca: Vasiliev, Oskirko – Nazarov, Nesterov

    Diváci: 10.055